- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Hadi bakalım aslanım
Eki Görüntüle 2842690
Yok canım bi halıda var onu da uzanıp yuvarlanarak kendine sarıyorkoltukta olsa ona ne iş eder bilmiyorum
Cam haricindekileri yapalım canım yani benim kurtuluşum yok orası kesin ayın 17sine bilet bulmaya çalışıyorlardı kayınvalidemeSüpürge çok isterdim ama yağmur yağmış burda öğlene açar mı bilmiyorum
Günaydın herkese, hayırlı sabahlar
Sabah oğlanı besledim,
Odayı havalandırdım,
Makineye çamaşır attim.
Işlerle birlikte kendimi öyle bir salmisim ki, geçen gün teyzem görüntülü arayınca dedi nolmus sana diyedoğumdan sonra nasıl kilo verdiniz arkadaşlar, bir ben mi kilo alıyorum yahu, hamilelik pantolonları zor oluyor valla
Şimdi bir saç maskesi yapayım da, kendimi iyi hissedeyim bari, neşem yerine gelsin
Yeni doğum yaptıysan acele etme canım emziriyorsan internette emziren anne diyetleri çokça var yavaş yavaş verirsin inşallahGünaydın herkese, hayırlı sabahlar
Sabah oğlanı besledim,
Odayı havalandırdım,
Makineye çamaşır attim.
Işlerle birlikte kendimi öyle bir salmisim ki, geçen gün teyzem görüntülü arayınca dedi nolmus sana diyedoğumdan sonra nasıl kilo verdiniz arkadaşlar, bir ben mi kilo alıyorum yahu, hamilelik pantolonları zor oluyor valla
Şimdi bir saç maskesi yapayım da, kendimi iyi hissedeyim bari, neşem yerine gelsin
Gidiyom benGüneş açıyor ama bugün kolum ağrıyor
Geçmiş olsun niye kiGüneş açıyor ama bugün kolum ağrıyor
Gece uyuyamadım teli çok tuttum elimde ondan sanırımGeçmiş olsun niye ki
Deme deme zaten çok gidesim yok iyice oturacağım yoksa
Mübarek günde caiz mi bakalımDeme deme zaten çok gidesim yok iyice oturacağım yoksa
Anladım bende iki gündür zombi gibi kalkıyorum. kalkıp yemek yapayım çıkıcamGece uyuyamadım teli çok tuttum elimde ondan sanırım
Ne kadar da sabah şekerisin böğünAnladım bende iki gündür zombi gibi kalkıyorum. kalkıp yemek yapayım çıkıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?