Yok valla kendi gelmişniye yalnız hissedeceğim Nego beni konudan banlasa Hesabımdan çıkış yapar ziyaretçi olarak gelirim burayı , sizleri seviyorum
Züpürge her yerdeTakılıyorum sana yaabende çok alıştım burda seni görmeye
Benim 5Züpürge her yerde4 topik var sürekli takip ettiğim
İkisinde züpürge de varBenim 5
senin bi fısfıslı formül vardi sirke püskürtüyodun hazira kondum cifin karbonat sirke şeysini aldim duşakabini mahvetti cam kireçli gibi oldu dedim bonusunkinden yapsaydim hersey farkli olabilirdi aptal dedimTertemiz banyomda duşkabin kalmıştı bi tek girdim onuda sirkeyle yıkadım
Haha kaş bıyık bakımı1 saat kadar kendine neyle baktın civciv?
Züpürge her yerde4 topik var sürekli takip ettiğim
Ben 2 sine yetişemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz mübareklerBenim 5
Biliyorum canım evetHoş geldin canım
Ekim annelerindeyiz ikimiz de
Olduğu kadarBen 2 sine yetişemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz mübarekler
Neler yaptım
Yatakları düzelttim,evi havalandırdım
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Küçük beye kahvaltı hazırladım topladım
Bulaşık makinesini boşalttım,çöpü değiştirdim
Wc leri,lavaboları temizledim,çöpleri değiştirdim,havluları değiştirdim
Salonun koltukları çektim süpürdüm,sildim
Antrede ki dolabı çektim antreyi süpürdüm sildim
Oturma odası koltuklarını çektim süpürdüm,sildim
Mutfağı,çocuk odasını süpürdüm
Mantı yoğurdum yaptım,şekerpare yaptım,çorba pişirdim
Çıkan bulaşıkları yıkadım
Yorganların hurcunu dolabın üstüne kaldırdım
Ütüyü çıkardım ama yine yapamadım
Geç akillandim canım işte, yedim tatlilari börekleri afedersin, sonra böyle kaldı hepsiUymadım yani gönlüm uymak istese de uyumadım
Daha bebeğin küçük canım ufaktan dikkat etmeye çalış süt açısından bi faydası olmayan boş kalorilerden uzaklaşınca kolaylıkla gidecektir inşallah
9 Mayıs'ta beş aylık olacak canım işte. Ben de aynı şekilde valla yedikçe yedim, yarınlar yokmuşcasina yedim. Insan evden çıkmayınca cidden anlamıyor ne kadar kilo aldığınıKaç aylık bebeğin benimde 20 kilo vermem lazım bikaç kilo gitti insallah hepsini vercem. Bende doğumdan sonra daha cok kilo aldım emziriyorum diye yedim yedim şiştimAnca kız 17 aylık oldu da öyle aklım basıma geldi
Şifa olsun ben de bi çay içsem de kendime gelsemİftar sofrasını hazırladım,yedik hemen topladım
Çayımı tatlımı aldım oturdum artık
Ben doğumdan sonra 75 kiloya inmiştim sonra bi baktım 91 im oysa 90 ile doğuma gitmiştimGeç akillandim canım işte, yedim tatlilari börekleri afedersin, sonra böyle kaldı hepsi
Topladım canım çayı da koydum gerisini kocam beye emanet ettim uzandım yorulmuşum salondan sonra çamaşır katladım yerleştirdim yemek yaptım sofra hazırla topla derken yeni uzandımEveeeeettt hala iftar yapanlar vardır muhtemelen,iftardan sonra amaaan dursun sonra toplarım demiyoruzzzzz,hemen bulaşıkları halledip çayımızı,kahvemizi alıp günün yorgunluğunu atıyoruzzzz değil mii
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
74FRIDA
McGrath
Ben durdun biraz diyorum annem tamam sen git diyor bırakıyorum arkamdan tıkır tıkır sesler birde sessiz olmaya çalışıyor ben duymayayım diye koşup gidiyorum topluyoruz o sira da çay bardakları hazırlıyoruz oturup keyif yapıyoruz annelerin hakkı ödenmezEveeeeettt hala iftar yapanlar vardır muhtemelen,iftardan sonra amaaan dursun sonra toplarım demiyoruzzzzz,hemen bulaşıkları halledip çayımızı,kahvemizi alıp günün yorgunluğunu atıyoruzzzz değil mii
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
74FRIDA
McGrath
Eveeeeettt hala iftar yapanlar vardır muhtemelen,iftardan sonra amaaan dursun sonra toplarım demiyoruzzzzz,hemen bulaşıkları halledip çayımızı,kahvemizi alıp günün yorgunluğunu atıyoruzzzz değil mii
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
74FRIDA
McGrath
Böyle söyleyince kızmayın ama ben hayatımda hamilelik haric 50 kilo görmedim şimdi 52kilo olmuşum 6ayda falan 4 kilo şu kısıtlamaları yasakları kaldırmazlarsa yemin ederim tlc deki şişmanlara dönücez hepimizGeç akillandim canım işte, yedim tatlilari börekleri afedersin, sonra böyle kaldı hepsi
9 Mayıs'ta beş aylık olacak canım işte. Ben de aynı şekilde valla yedikçe yedim, yarınlar yokmuşcasina yedim. Insan evden çıkmayınca cidden anlamıyor ne kadar kilo aldığını
Sürüne sürüne topladım ben de elimde yıkadıklarım yerleşecek artık çaydan sonra yerleştiririmEveeeeettt hala iftar yapanlar vardır muhtemelen,iftardan sonra amaaan dursun sonra toplarım demiyoruzzzzz,hemen bulaşıkları halledip çayımızı,kahvemizi alıp günün yorgunluğunu atıyoruzzzz değil mii
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
74FRIDA
McGrath
1)Nego m dün biraz iş yaptım ama onları yazmak yerine bugün yapacaklarını yazayım da görev olsun
1)odalar toplanip havalandirilacak,süpürüp silinecek(hah gün bitti)
2)WC ,banyo temizlenecek
3)Yemek, salata, cacık vs
4)iki makine çamaşır yıkanıp yerleştirilecek
5)Kitabim az kaldı,bitirilecek
6)Ne zamandır paylaşım yapmıyorum Instagramdaki kitap hesabından bir kitap tahlili paylaşılacak(Bunu yine yapamam gibi geliyor ama belki yazarsam yapmak zorunda kalırım diye yazıyorum)
7) çocuklarla oyun ya da bisiklet
Kendime kolaylıklar diliyorum
Bu mesajı şimdi kızımı uyuturken görmem
Bize de anlatsana püf noktalarınıParmağın nasıl oldu?
Hâlâ ütülenicekler var acileri ütüledim işte idare eder bir süre ...
İyi ütü yaparım beğenir herkes okurken yazları ütücü olarak çalışmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?