Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün kim maşallah demedi benim evime
Uyku bastırdı yarım saat yatayım dedim bi kalktım kinetik kumdan oturma odasının halısı, kuru üzümden yatak odası halısı görünmüyor kinetik kumları süpürdüm ama üzümleri gözüm yemiyor iftar sonrasına bıraktım. Yemeklerimi yaptım mutfağı eski haline getirdim tezgah yine görünmüyor iftardan sonra parlatırım inşallah:))

Tertemiz banyomda duşkabin kalmıştı bi tek girdim onuda sirkeyle yıkadım
senin bi fısfıslı formül vardi sirke püskürtüyodun hazira kondum cifin karbonat sirke şeysini aldim duşakabini mahvetti cam kireçli gibi oldu dedim bonusunkinden yapsaydim hersey farkli olabilirdi aptal dedim

İftar sofrasını hazırladım,yedik hemen topladım

Çayımı tatlımı aldım oturdum artık

Geç akillandim canım işte, yedim tatlilari börekleri afedersin, sonra böyle kaldı hepsi
9 Mayıs'ta beş aylık olacak canım işte. Ben de aynı şekilde valla yedikçe yedim, yarınlar yokmuşcasina yedim. Insan evden çıkmayınca cidden anlamıyor ne kadar kilo aldığını

İftar sofrasını hazırladım,yedik hemen topladım

Çayımı tatlımı aldım oturdum artık
Şifa olsun ben de bi çay içsem de kendime gelsem
Geç akillandim canım işte, yedim tatlilari börekleri afedersin, sonra böyle kaldı hepsi
Ben doğumdan sonra 75 kiloya inmiştim sonra bi baktım 91 im oysa 90 ile doğuma gitmiştim
Topladım canım çayı da koydum gerisini kocam beye emanet ettim uzandım yorulmuşum salondan sonra çamaşır katladım yerleştirdim yemek yaptım sofra hazırla topla derken yeni uzandım

Ben durdun biraz diyorum annem tamam sen git diyor bırakıyorum arkamdan tıkır tıkır sesler birde sessiz olmaya çalışıyor ben duymayayım diye koşup gidiyorum topluyoruz o sira da çay bardakları hazırlıyoruz oturup keyif yapıyoruz annelerin hakkı ödenmez

kadın sofradan kalkar kalkmaz yapılır bu bana

ama benim makine çalışıyo sonra koyayım makineye olur mu:)

Böyle söyleyince kızmayın ama ben hayatımda hamilelik haric 50 kilo görmedim şimdi 52kilo olmuşum 6ayda falan 4 kilo şu kısıtlamaları yasakları kaldırmazlarsa yemin ederim tlc deki şişmanlara dönücez hepimiz

Sürüne sürüne topladım ben de elimde yıkadıklarım yerleşecek artık çaydan sonra yerleştiririm

1) ( hem de elimle sildim Vileda kullanmadım)

2 )
3 (bamya,pilav,salata)
4) ( bir değil,iki değil,üç değil tam doooorrrtt makine)
5)
6)
7)
Bu mesajı şimdi kızımı uyuturken görmem
Parmağın nasıl oldu?

Hâlâ ütülenicekler var acileri ütüledim işte idare eder bir süre ...
İyi ütü yaparım beğenir herkes okurken yazları ütücü olarak çalışmıştım
Bize de anlatsana püf noktalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…