Kapımız her zaman açık efenim doğuma giderim bak beni bulamazsın ona göre+90 dayım ben takıma gelmem sanırım
Yok canım Niran’ın ailevi durumları var gelemiyor bana devretmek istedi fakat doğum ve sonrası gelemem çok fazla o yüzden boşuna devralmak istemedim o zamana kadar Niran döner inşallahTakımda kaptan sen mi oldun canım
Oo çok iyiBen de yemek yiyip ortalığı topladım kızlar. Hatta mutfagı da süpürdüm, dolapları hafiften sildim, oh rahatladımşimdi namazımi kılıp biraz Kur'an okuyacağım inşallah. Sonrasında da uzun zamandır ertelediğim bilgisayar programlarimla ilgili bir plan yapacağım
14 yıl önceki kilomOyy merve oyyy gaptıların merve tok karnına okudum bunu
Senin zirven 52 demek
Kuzeni vefat etti,mesaj atmıştı bana gelemiycem diye@Ataayemi zeynepyu nerdesin görümce
Çok yemişim bugün heralde daha çayı yeni içicem mutfak toplu
Anladım canım rabbim feraha çıkarsınYok canım Niran’ın ailevi durumları var gelemiyor bana devretmek istedi fakat doğum ve sonrası gelemem çok fazla o yüzden boşuna devralmak istemedim o zamana kadar Niran döner inşallah
Ahh yaa ne çok kayıp yaşadıKuzeni vefat etti,mesaj atmıştı bana gelemiycem diye
Kuzeni vefat etti,mesaj atmıştı bana gelemiycem diye
Mutfak cillop cillopEveeeeettt hala iftar yapanlar vardır muhtemelen,iftardan sonra amaaan dursun sonra toplarım demiyoruzzzzz,hemen bulaşıkları halledip çayımızı,kahvemizi alıp günün yorgunluğunu atıyoruzzzz değil mii
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
@74FRIDA
@McGrath
Mutfak cillop cillop
Sana da iyi akşamlar TürkiyeSana da iyi akşamlar gıbrıs
Sana da iyi akşamlar Türkiye
Ne güzel maşallah
İnşallah canımAnladım canım rabbim feraha çıkarsın
Sanırım ben de öyleyim canım, 96 ile doğuma gittim bakalım, o zaman olan kıyafetler şu an olmuyor. Tartı gelsin de bakacağım artıkŞifa olsun ben de bi çay içsem de kendime gelsem
Ben doğumdan sonra 75 kiloya inmiştim sonra bi baktım 91 im oysa 90 ile doğuma gitmiştim
Topladım canım çayı da koydum gerisini kocam beye emanet ettim uzandım yorulmuşum salondan sonra çamaşır katladım yerleştirdim yemek yaptım sofra hazırla topla derken yeni uzandım
Maşallah yaBöyle söyleyince kızmayın ama ben hayatımda hamilelik haric 50 kilo görmedim şimdi 52kilo olmuşum 6ayda falan 4 kilo şu kısıtlamaları yasakları kaldırmazlarsa yemin ederim tlc deki şişmanlara dönücez hepimiz
Güzel bir başlangıç olsun inşallahSanırım ben de öyleyim canım, 96 ile doğuma gittim bakalım, o zaman olan kıyafetler şu an olmuyor. Tartı gelsin de bakacağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?