Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anlasa da işine gelmiyor bence birazda eşim hep diyordu çok kilo aldın çok kilo aldın diye yooo aynıyım yoo şöyle böyle diyip duruyordum. Diyete baslaym desem kendi kendime 2 günde geri bırakıyodum şimdi ama kararlıyım eski halime dönmem lazım Sende bikaç ay sonra başlarsın daha kücük bebeğin

Sen mi tlc şişmanlarına döncen güldürme beni kız Ne zaman 52 kiloydum en son hatırlamıyorum bile belki ortaokulda olabilir

bunu okuyunca 8.sinifta 67 kilo olmam geldi aklima
Ya bende hep işte hatırlamıyorm yani ne zaman 52 kilo oldugumu kesin 52 den fazlaydım Hic zayıf olmadım bi çok zayıfladım 60 kiloydum onda Da oda çok sürmedi bikaç ay sonra geri almaya basladım

Sen mi tlc şişmanlarına döncen güldürme beni kız Ne zaman 52 kiloydum en son hatırlamıyorum bile belki ortaokulda olabilir
Hayat ne gösterir bilemem ama ben kendimi bildim bileli böyle olunca kilo almak başlarsa tutamamak gibi geliyor

Beni de elimde yıkadım hepsini tek tek makineye sarılıp uyuyasim geldi,bilememisim kıymetini kadrini
Servisler çalışıyor canım ara sen bi sor.
Sabah arayacağım inşallah
Mutfak cillop cillop
İyi seyy acaba diyorum, mutfakları değişebilir miyiz üzerine duble Türk kahvesi muessesemizin hediyesi

Bonus duruma yazdım göremezsin şimdi malum banlısın hem burdan takip eden sinsiler de göremez oradan.

Bir lafa bakarım 'laf' mı diye, Bir de söyleyene bakarım 'insan ' mı diye. Sonra ocağa bakarım çay var mı diye.
Çay önemli
Sahurda içtin mi çayını

Günaydın herkese hayırlı sabahlar ferah ve musmutlu bir gün olsun inşallah

İnşallah dönersin, bir kere karar aldıktan sonra hedefine ulaşırsın inşallah
Evet evet, şimdilik yemekten kısmak yerine sadece biraz daha düzgün beslenmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…