Züpürge her yerde4 topik var sürekli takip ettiğim
Ben iki taneye zor yazıyorum yetişiyorm helal olsunBenim 5
Hahaha aynısını senin mesajı okumadan bende yazmışımBen 2 sine yetişemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz mübarekler
Anlasa da işine gelmiyor bence birazda eşim hep diyordu çok kilo aldın çok kilo aldın diye yooo aynıyım yoo şöyle böyle diyip duruyordum. Diyete baslaym desem kendi kendime 2 günde geri bırakıyodum şimdi ama kararlıyım eski halime dönmem lazımGeç akillandim canım işte, yedim tatlilari börekleri afedersin, sonra böyle kaldı hepsi
9 Mayıs'ta beş aylık olacak canım işte. Ben de aynı şekilde valla yedikçe yedim, yarınlar yokmuşcasina yedim. Insan evden çıkmayınca cidden anlamıyor ne kadar kilo aldığını
Sen mi tlc şişmanlarına döncen güldürme beni kızBöyle söyleyince kızmayın ama ben hayatımda hamilelik haric 50 kilo görmedim şimdi 52kilo olmuşum 6ayda falan 4 kilo şu kısıtlamaları yasakları kaldırmazlarsa yemin ederim tlc deki şişmanlara dönücez hepimiz
bunu okuyunca 8.sinifta 67 kilo olmam geldi aklimaSen mi tlc şişmanlarına döncen güldürme beni kızNe zaman 52 kiloydum en son hatırlamıyorum bile belki ortaokulda olabilir
NerdeymişimM Musluk Suyu da orda dimi musluk
Ya bende hep işte hatırlamıyorm yani ne zaman 52 kilo oldugumu kesin 52 den fazlaydımbunu okuyunca 8.sinifta 67 kilo olmam geldi aklima
Hayat ne gösterir bilemem ama ben kendimi bildim bileli böyle olunca kilo almak başlarsa tutamamak gibi geliyorSen mi tlc şişmanlarına döncen güldürme beni kızNe zaman 52 kiloydum en son hatırlamıyorum bile belki ortaokulda olabilir
insallah kararlı gidersin zayif halini de görürsünYa bende hep işte hatırlamıyorm yani ne zaman 52 kilo oldugumu kesin 52 den fazlaydımHic zayıf olmadım bi çok zayıfladım 60 kiloydum onda Da oda çok sürmedi bikaç ay sonra geri almaya basladım
Beni de elimde yıkadım hepsini tek tekEveeeeettt hala iftar yapanlar vardır muhtemelen,iftardan sonra amaaan dursun sonra toplarım demiyoruzzzzz,hemen bulaşıkları halledip çayımızı,kahvemizi alıp günün yorgunluğunu atıyoruzzzz değil mii
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
74FRIDA
McGrath
Sabah arayacağım inşallahServisler çalışıyor canım ara sen bi sor.
İyi seyy acaba diyorum, mutfakları değişebilir miyizMutfak cillop cillop
Evet o BonusYaa hastaydı hani o mu ahh çok kaybı oldu onun
Günaydın
İnşallah dönersin, bir kere karar aldıktan sonra hedefine ulaşırsın inşallahAnlasa da işine gelmiyor bence birazda eşim hep diyordu çok kilo aldın çok kilo aldın diye yooo aynıyım yoo şöyle böyle diyip duruyordum. Diyete baslaym desem kendi kendime 2 günde geri bırakıyodum şimdi ama kararlıyım eski halime dönmem lazımSende bikaç ay sonra başlarsın daha kücük bebeğin
Sen nasılsın pekiMutfak cillop cillop
Canım netten baktım kolay diyorlar,bende ilk kez bakıcam karanfil.Çok güzel kokuyorNe güzel maşallahhiç saksıda karanfil görmemiştim bakımı kolay mı?
İnşallah canım
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?