- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Zaten mutfağa devam edecektim bugün o da aradan çıkar inşallah9 mayıs ödevi
Bulaşık makinesi iç dış temizlemek
Damacana kullananlar,su pompasını yıkamak
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
@74FRIDA
@McGrath
Yok kuzum yağmur falan yok.niye ağrıyo anlamıyorum.ayaklabımın tabanı incelmişti,belki o yapıyo dedim yenisini aldım ama hala aynıHamdolsun canım idare ediyorum ben.Yağmur mu yağıyor ki,ondan mı sızlıyor acaba
AminHayırlı sabahlar,Kadir Gecemiz mübarek olsun.Affedilenlerden olalım inşaAllah
Eki Görüntüle 2844625
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
@74FRIDA
@McGrath
Günaydın kuzum
Başını sağolsunİyi akşamlar mutfağı toparladım sadece evin işlerini yapmaya yarın basliycam inşallah
Kuzenimi verdik toprağa daha küçük kızı 8 yaşında
Kuzenimin abisi şehit olmuştu kızları 3 yaşında iken babamla kuzenim onlara baba olmuştu kızlar iki babam da öldü diye perişan lar Rabbim hepimizin sınavını kolay eylesin inşallah
Rabbim bunları unutturacak acı vermesin inşallah
Çok sağol canım, amin inşallahÇok şükür çok mutlu oldum canım gözün aydınAllahım bütün hastalara şifa versin inşAllah
Çok sağolunAminn insallah gözünüz aydın çık sevindim
Çok sağol canımÇok şükür canım çok sevindim,gözünaydın
Aminnn
Bende aynı şekilde inşaallah
Ben bugün bayram temizliği yapmayı düşünüyodum.dün saçımı öne eğerek yıkıyodum noldu bilmem belim takıldı çok fena9 mayıs ödevi
Bulaşık makinesi iç dış temizlemek
Damacana kullananlar,su pompasını yıkamak
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
@74FRIDA
@McGrath
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Geçti mi bari geçen de benimki tuttu 3 gün süründümBen bugün bayram temizliği yapmayı düşünüyodum.dün saçımı öne eğerek yıkıyodum noldu bilmem belim takıldı çok fenaani hareket de yapmadım yavaşça doğruldum.harbi çürüğe çıkmışım ya herife söyliyim beni anamın evine iade etsin
Allah Allah niye acaba yaYok kuzum yağmur falan yok.niye ağrıyo anlamıyorum.ayaklabımın tabanı incelmişti,belki o yapıyo dedim yenisini aldım ama hala aynı
Haydaa senin yine böyle olmuştu dimi belin.Geçmiş olsun canım dinlen dikkat et.Ben bugün bayram temizliği yapmayı düşünüyodum.dün saçımı öne eğerek yıkıyodum noldu bilmem belim takıldı çok fenaani hareket de yapmadım yavaşça doğruldum.harbi çürüğe çıkmışım ya herife söyliyim beni anamın evine iade etsin
Evet ya arada takılıyo hep sebep yokken.herşeyim cinsAllah Allah niye acaba ya
Haydaa senin yine böyle olmuştu dimi belin.Geçmiş olsun canım dinlen dikkat et.
Kocan sana iyi baksın da çürüme
Geçmiş olsun mali vardır bişey yoksa niye takılsın. Motor yağını bakımlarını tam yapıyosun inşEvet ya arada takılıyo hep sebep yokken.herşeyim cins
2 80 yatıyom ,yataktan kalktım çekyata geçtim deminGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Geçti mi bari geçen de benimki tuttu 3 gün süründüm
Kaslar zayıf heralde ondan.sana da geçmiş olsun ban yemişsinGeçmiş olsun mali vardır bişey yoksa niye takılsın. Motor yağını bakımlarını tam yapıyosun inş
Kaslar zayıf heralde ondan.sana da geçmiş olsun ban yemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?