Düzenli Evimiz & Hayatımız

Katlayarak koyarsan kırışmaz tabi tıkış tıkış yapma. Güneşlik içinde yapabilirsin. Ben hep öyle yıkıyorum. Perdeleri katla içine tableti koy. Beyaz sabun varsa üzerine de beyaz sabun koy. Deterjan gözüne de deterjan koy çok pisse bunların hepsini yap ama çok pis değilse. Sadece bulaşık makinesi tableti ve deterjan yetiyor.

Renkleri çok gri olmamışsa sadece deterjan ve sabun yeter onlara.
Benim perdeler de tüllerde çok temiz senede 1 yıkandı ama hiç kirlenmedi ev konumundan dolayı. O zaman dedğini yapayım kalınlara sadece sabun ve deterjan koyarım. Şimdi gidip bi sabun alayım kalmamış evde

Çok teşekkür ederim Ben ilk defa yıkayacağım o sebeple derecesine kadar yazdın ya helal olsun be

Katlayarak mı ? Ayyy valla bak bunu dediğin iyi oldu ben teperdim kesin

Eğer renkleri griye dönmemiş o kadar kirli değilss tableti hiç kullanma jes.Sadece deterjan,sabun ve kosla kullan çok kirli grileşmiş tüllere tavsiye ediyorum ben tableti

Katlayarak mı ? Ayyy valla bak bunu dediğin iyi oldu ben teperdim kesin
Kırışır o zaman aklında olsun katla. Birde perde programı varsa makinede onda yıka yoksa. Ön yıkamalı 30 derece 600 devirde sıktır.

Benim makinede perde programı var aynı söylediğim gibi yıkıyor yalnız sıktırması 400 bana biraz fazla ıslak geldiği için balkonda kurutuyorum asıp yarım saat falan. İstersen öyle de yapabilirsin. Kolay gelsin

Eğer renkleri griye dönmemiş o kadar kirli değilss tableti hiç kullanma jes.Sadece deterjan,sabun ve kosla kullan çok kirli grileşmiş tüllere tavsiye ediyorum ben tableti
Yok yok gri hiç değil canım. Biraz rengi gitmiş sadece. O zaman ben sabun rendeler deterjan gözüne de kosla ile deterjanı koyar çalıştırırım. Çok teşekkür ederim ya valla bana kalsa züpürgenin aklıyla perdeleri haşlardım

Ne demek bildiğim bir konuysa yardım ederim elimden geldiği kadar

Var var ön yıkama da var kirli değil diye 30 derece dedin değil mi ?

Ben 600 de sıktırsam az nemli bırakır sadece hemen asarım kurur evde güneş sorunu yok zaten. Birde katlama işini unıtmayayım bak ama katlarsam da şey olmaz mı her yere sabun girmese ne olur yarısı temiz yarısı kirli kalmasın ?

Çok teşekkür ederim sana da

Ben 40 da yıkıyorum hacı 30 da temizlenmiyor yav,400 de sıkıyor
400 o 800 değil

Katlasanda her yerine su deterjan girer merak etme

Kız suyun içinde nasıl deterjan girmicek katlara ericek o girer merak etme
Ben 40 da yıkıyorum hacı 30 da temizlenmiyor yav,800 de sıkıyor
Ya cidden bizim makineler neden böyle oldu aynısı halbuki 400 sıkıyor. Benşm dandik

Kız suyun içinde nasıl deterjan girmicek katlara ericek o girer merak etme

Ya cidden bizim makineler neden böyle oldu aynısı halbuki 400 sıkıyor. Benşm dandik
Yok yok 400 de kız yanlış yazmışım

Sildim

JES Negonun dediklerine aynen katılıyorum en çokta makineyi doldurmama kısmına.
Çok kirliyse dipleri önce onu bi akıtmak sonra yıkamakta iyi oluyo
Gelirdim ben de mikrofiber bezimi alıp hahaja

Sildim

JES Negonun dediklerine aynen katılıyorum en çokta makineyi doldurmama kısmına.
Çok kirliyse dipleri önce onu bi akıtmak sonra yıkamakta iyi oluyo
Evet çok kirliyse 30 dakkalık programda 40 derecede sadece suyla yıkatıyorum sonra tül programına geçiyorum

Ben tablet attım çamaşır makinam bozuldu yenisini aldık
Aaaa denk mi geldi acaba ?
Zaten şuan Nego yu bekliyorum hayırsızlar bi allahın kulu fikir vermedi
Aşk olsun karbonat at dedim ya
Şu böreğini evde mi yapıyorsun hazır mı alıyorsun
Yok kız nerde ben de o marifet yani hamur açabiliyorum ama iki defa denedim ikisinde de sıcak suya girince parçalandı hamur hevesim kaçtı yapmıyorum daha da
Yaşasın Nego reyiz

Züpürge Bugün mutfak dolaplarını iç dış halletti tezgahın tepesine çıkıp dolapların üstünü, kombinin üstünü , avizeyi filan da sildim tereğim var onun ıvır zıvırını makineye koydum bitsin yerleştireceğim makine çalıştığı için bulaşık makinesini dıştan silebildim sadece galiba mutfakta tek o kaldı gerisi kolay bi çocuk odası ve yatak odası kaldı geriye

Kaç aylık oldun sen? 4 aylıkken dip köşe temizliğe girdim kasılmalarım başlamıştı. Anlamadım tabi doktora da sormadım. 8 aylıkken doğuruyordum. Yapma temizlik falan

Kaç aylık oldun sen? 4 aylıkken dip köşe temizliğe girdim kasılmalarım başlamıştı. Anlamadım tabi doktora da sormadım. 8 aylıkken doğuruyordum. Yapma temizlik falan
Kız ben ilk hamileliğimde inşaat ev temizledim bunlar çok ufak kalıyor aslında yapmamam gerekli de duramıyorum ya 19 haftalık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…