- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Katlayarak koyarsan kırışmaz tabi tıkış tıkış yapma. Güneşlik içinde yapabilirsin. Ben hep öyle yıkıyorum. Perdeleri katla içine tableti koy. Beyaz sabun varsa üzerine de beyaz sabun koy. Deterjan gözüne de deterjan koy çok pisse bunların hepsini yap ama çok pis değilse. Sadece bulaşık makinesi tableti ve deterjan yetiyor.Tamam şimdi anladım. Tıkış tıkış koymak yok. Tablet de sabun rendesi de tüllerle beraber konulacak.
Benim tül dışında kalın beyaz güneşlik var onları da böyle mi yıkayayım dediğin gibi mi ?
Benim perdeler de tüllerde çok temiz senede 1 yıkandı ama hiç kirlenmedi ev konumundan dolayı. O zaman dedğini yapayım kalınlara sadece sabun ve deterjan koyarım. Şimdi gidip bi sabun alayım kalmamış evdeRenkleri çok gri olmamışsa sadece deterjan ve sabun yeter onlara.
Katlayarak mı ? Ayyy valla bak bunu dediğin iyi oldu ben teperdim kesinKatlayarak koyarsan kırışmaz tabi tıkış tıkış yapma. Güneşlik içinde yapabilirsin. Ben hep öyle yıkıyorum. Perdeleri katla içine tableti koy. Beyaz sabun varsa üzerine de beyaz sabun koy. Deterjan gözüne de deterjan koy çok pisse bunların hepsini yap ama çok pis değilse. Sadece bulaşık makinesi tableti ve deterjan yetiyor.
Eğer renkleri griye dönmemiş o kadar kirli değilss tableti hiç kullanma jes.Sadece deterjan,sabun ve kosla kullanBenim perdeler de tüllerde çok temiz senede 1 yıkandı ama hiç kirlenmedi ev konumundan dolayı. O zaman dedğini yapayım kalınlara sadece sabun ve deterjan koyarım. Şimdi gidip bi sabun alayım kalmamış evde
Çok teşekkür ederimBen ilk defa yıkayacağım o sebeple derecesine kadar yazdın ya helal olsun be
Kırışır o zaman aklında olsun katla. Birde perde programı varsa makinede onda yıka yoksa. Ön yıkamalı 30 derece 600 devirde sıktır.Katlayarak mı ? Ayyy valla bak bunu dediğin iyi oldu ben teperdim kesin
Yok yok gri hiç değil canım. Biraz rengi gitmiş sadece. O zaman ben sabun rendeler deterjan gözüne de kosla ile deterjanı koyar çalıştırırım. Çok teşekkür ederim ya valla bana kalsa züpürgenin aklıyla perdeleri haşlardımEğer renkleri griye dönmemiş o kadar kirli değilss tableti hiç kullanma jes.Sadece deterjan,sabun ve kosla kullançok kirli grileşmiş tüllere tavsiye ediyorum ben tableti
Ne demek bildiğim bir konuysa yardım ederim elimden geldiği kadarYok yok gri hiç değil canım. Biraz rengi gitmiş sadece. O zaman ben sabun rendeler deterjan gözüne de kosla ile deterjanı koyar çalıştırırım. Çok teşekkür ederim ya valla bana kalsa züpürgenin aklıyla perdeleri haşlardım
Var var ön yıkama da var kirli değil diye 30 derece dedin değil mi ?Kırışır o zaman aklında olsun katla. Birde perde programı varsa makinede onda yıka yoksa. Ön yıkamalı 30 derece 600 devirde sıktır.
Benim makinede perde programı var aynı söylediğim gibi yıkıyor yalnız sıktırması 400 bana biraz fazla ıslak geldiği için balkonda kurutuyorum asıp yarım saat falan. İstersen öyle de yapabilirsin. Kolay gelsin
Ben 40 da yıkıyorum hacıKırışır o zaman aklında olsun katla. Birde perde programı varsa makinede onda yıka yoksa. Ön yıkamalı 30 derece 600 devirde sıktır.
Benim makinede perde programı var aynı söylediğim gibi yıkıyor yalnız sıktırması 400 bana biraz fazla ıslak geldiği için balkonda kurutuyorum asıp yarım saat falan. İstersen öyle de yapabilirsin. Kolay gelsin
Katlasanda her yerine su deterjan girer merak etmeVar var ön yıkama da var kirli değil diye 30 derece dedin değil mi ?
Ben 600 de sıktırsam az nemli bırakır sadece hemen asarım kurur evde güneş sorunu yok zaten. Birde katlama işini unıtmayayım bakama katlarsam da şey olmaz mı her yere sabun girmese ne olur yarısı temiz yarısı kirli kalmasın ?
Çok teşekkür ederim sana da
Kız suyun içinde nasıl deterjan girmicek katlaraVar var ön yıkama da var kirli değil diye 30 derece dedin değil mi ?
Ben 600 de sıktırsam az nemli bırakır sadece hemen asarım kurur evde güneş sorunu yok zaten. Birde katlama işini unıtmayayım bakama katlarsam da şey olmaz mı her yere sabun girmese ne olur yarısı temiz yarısı kirli kalmasın ?
Çok teşekkür ederim sana da
Ya cidden bizim makineler neden böyle oldu aynısı halbukiBen 40 da yıkıyorum hacı30 da temizlenmiyor yav,800 de sıkıyor
Yok yok 400 de kız yanlış yazmışımKız suyun içinde nasıl deterjan girmicek katlaraericek o girer merak etme
Ya cidden bizim makineler neden böyle oldu aynısı halbuki400 sıkıyor. Benşm dandik
Ben 40 da yıkıyorum hacı30 da temizlenmiyor yav,400 de sıkıyor
400 o 800 değil
Gelirdim ben de mikrofiber bezimi alıp hahajaSildim
JES Negonun dediklerine aynen katılıyorum en çokta makineyi doldurmama kısmına.
Çok kirliyse dipleri önce onu bi akıtmak sonra yıkamakta iyi oluyo
Evet çok kirliyse 30 dakkalık programda 40 derecede sadece suyla yıkatıyorum sonra tül programına geçiyorumSildim
JES Negonun dediklerine aynen katılıyorum en çokta makineyi doldurmama kısmına.
Çok kirliyse dipleri önce onu bi akıtmak sonra yıkamakta iyi oluyo
Aaaa denk mi geldi acaba ?Ben tablet attım çamaşır makinam bozuldu yenisini aldık
Aşk olsun
Yok kız nerde ben de o marifet yani hamur açabiliyorum ama iki defa denedim ikisinde de sıcak suya girince parçalandı hamur hevesim kaçtı yapmıyorum daha daŞu böreğini evde mi yapıyorsun hazır mı alıyorsun
Yok yok gri hiç değil canım. Biraz rengi gitmiş sadece. O zaman ben sabun rendeler deterjan gözüne de kosla ile deterjanı koyar çalıştırırım. Çok teşekkür ederim ya valla bana kalsa züpürgenin aklıyla perdeleri haşlardım
Kaç aylık oldun sen? 4 aylıkken dip köşe temizliğe girdim kasılmalarım başlamıştı. Anlamadım tabi doktora da sormadım.Züpürge Bugün mutfak dolaplarını iç dış halletti tezgahın tepesine çıkıp dolapların üstünü, kombinin üstünü , avizeyi filan da sildim tereğim var onun ıvır zıvırını makineye koydum bitsin yerleştireceğim makine çalıştığı için bulaşık makinesini dıştan silebildim sadece galiba mutfakta tek o kaldı gerisi kolay bi çocuk odası ve yatak odası kaldı geriye
Kız ben ilk hamileliğimde inşaat ev temizledimKaç aylık oldun sen? 4 aylıkken dip köşe temizliğe girdim kasılmalarım başlamıştı. Anlamadım tabi doktora da sormadım.8 aylıkken doğuruyordum. Yapma temizlik falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?