- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Gercekten genelde öyle oluyo ben de ne zaman heveslendigim bi isi anlatsam herkese olmaz o iş.. nazar mi degiyo noluyo artik bilmiyorum. Ama ne zaman son dkya kadar söylemem kendi icimde yasarim başarılı olurum. Neden böyle oluyo acaba bi arastirmam lazim ama cok acim iftardan sonra artikOlursun sen,azimli istikrarlı birisin her konuda maşallah
Evet istemiyorum,yemek daha keyifli geliyor bu aralarneyse yasaklar bitince yürüyüşe başlıyvam inşaallah.Diyet yapıyorum deyince nazar değiyor cüv cüb,bu sefet sinsi sinsi yapıcam
Kahveye hayır demezdim canım çekmişti akşam
Bence öyle mutfak toplu olunca huzur veriyor bana
Cook teşekkür ederim canim benimbende öyleyim pilav çok severim özellikle gece yarısı soğuk pilav kalkmadığını bilirim bir de anne tarafından tatarlık var göçmeniz hamur işine bayılıyoruz inşallah daha çok almam önceden bende 47 üstüne çıktığımı çok bilmem umarım sende kendini iyi hissedeceğim kiloya gelir ve sonra hep orada kalırsın
Ben sürekli sıkıyorum dişlerimiGergin mi uyudun ? Kötü rüya mı gördün ? Ben her ikisinde de baş ağrısıyla uyanıyorum
Biminki erimez tuhaf bir şeyYok bi kere ben attım erimemişti hepsi BİM’in tabletiydi amaiçinde boncuk boncuk tablet kalmıştı bir daha durulama programında çalıştırmıştım
Evet ya morka git nerde ?@morkagit vardı bir zamanlar,uğramaz oldu
İş yapmıyor morkagit :))@morkagit vardı bir zamanlar,uğramaz oldu
Olsun dikkat et yapma. Yarılamışsın hamileliği. Yapsanda pislenecekKız ben ilk hamileliğimde inşaat ev temizledimbunlar çok ufak kalıyor aslında yapmamam gerekli de duramıyorum ya 19 haftalık canım
Öyle canım bi de doğumdan önce bi detaylı girerim yazın zaten bi müddet köye filan gideriz çok durmam evdeOlsun dikkat et yapma. Yarılamışsın hamileliği. Yapsanda pislenecek
Hala detaylı girerim diyor yaÖyle canım bi de doğumdan önce bi detaylı girerim yazın zaten bi müddet köye filan gideriz çok durmam evde
Ay benim kız doğduğunda feleğim şaştı ben evimi temizleyemiyorum evim çok pis diye hüngür hüngür ağlamıştımHala detaylı girerim diyor ya
İnş alırsın bende istiyorum ondanAy benim kız doğduğunda feleğim şaştı ben evimi temizleyemiyorum evim çok pis diye hüngür hüngür ağlamıştımah şu katyalardan (robot süpürge) alabilsem doğumdan önce çok mesut olacağım
Aklımda yoktu aslında eşim o günlerimi hatırlayıp senin kesin psikolojin bozulur en azından evim temiz değil diye ağlamazsın para biriktiriyormuş bunun için adama nasıl zulmettiysem lohusalıktaİnş alırsın bende istiyorum ondan
Ses etme kız alsın ne güzelAklımda yoktu aslında eşim o günlerimi hatırlayıp senin kesin psikolojin bozulur en azından evim temiz değil diye ağlamazsın para biriktiriyormuş bunun için adama nasıl zulmettiysem lohusalıkta
İnşallah canım sanal para işine girmiş ordan kazanırsa anca yoksa benim iş yaş ücretsiz izine ayrılırsam tek maaşla alamaz ödemelerimiz filan var hayırlısı inşallah artıkSes etme kız alsın ne güzel
Boş makinaya tableti koyup çalıştır demişti arkadaşım makinayı temizliyor bende yaptım makina bozuldu :))Tableti nereye attın da bozdun kız
Ben hep tablette yıkıyorum ne leke kalıyor ne kalıntı. Tülü katlayarak koyuyorum makineye hem kırışmıyor hemde içine tableti koyuyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Geçim çok zor artıkİnşallah canım sanal para işine girmiş ordan kazanırsa anca yoksa benim iş yaş ücretsiz izine ayrılırsam tek maaşla alamaz ödemelerimiz filan var hayırlısı inşallah artık
Kız onun bozulacağı varmış.Boş makinaya tableti koyup çalıştır demişti arkadaşım makinayı temizliyor bende yaptım makina bozuldu :))
Bende denedim bulasık makinası tabletini ama öyle pek bi değişiklik göremedim diğerlerini yine deterjan yumuşatıcı koydum bildigim yoldanHoş geldin canım yine benzüpürge her yerde yengem bulaşık makinesi tableti ekliyordu perdenin arasına , karbonat ekleyeni de duydum
instagramda çok yazan var bulaşık makinesi tableti kullanıp makinesi bozulanBoş makinaya tableti koyup çalıştır demişti arkadaşım makinayı temizliyor bende yaptım makina bozuldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?