Sabah sabah maşallah baya iş yapmışsınGünaydın herkese
Akşam mutfağı toplamaya çok üşendim sahur hazırlarken inanılmaz zorlandım. Sahurdan sonra topladım artık. Ocak davlumbaz fırın sildim. Dolapları beyaz eşyaları dıştan sildim. Balkonu da sileyim dedim anam kış gibi nasıl soğuk kaçtım içeri güneş dönünce silerim artık.
Sabah sabah bu ne enerji maşallahGünaydın herkese
Akşam mutfağı toplamaya çok üşendim sahur hazırlarken inanılmaz zorlandım. Sahurdan sonra topladım artık. Ocak davlumbaz fırın sildim. Dolapları beyaz eşyaları dıştan sildim. Balkonu da sileyim dedim anam kış gibi nasıl soğuk kaçtım içeri güneş dönünce silerim artık.
Günaydın bir an kendimi hayal ettimde sanırım orda kitap okumak istemezdim
Çıkmamış mıydın sen işten.Hadi bakalım bayramdan sonra beklerimİş yapmıyor morkagit :))
Ev aldı başını gitti. Bayramdan sonra işten ayrılınca temizliğe başlıycam inşallah :)
Benim makinede eski değil 3 yıllık falan,niye bozsun ki eriyor sonuçta. Pek mantıklı gelmedi banaE
instagramda çok yazan var bulaşık makinesi tableti kullanıp makinesi bozulanyeni makinelerde sıkıntı oluyormuş sanırım.
MaşaAllahödevi cok sevdim.
simdiye kadar; ev toplandi
makinaya 2 posta camasir atildi asildi
cocuklarin kahvaltisi toplandi tezgah cilalanacak
3 parça ütü yaptım devami geliyor.....
Çıktım part time başka bir yere gidiyorum. Tanıdık bayrama kadar idare edicem. Fotoğrafçı oldum bu aralarÇıkmamış mıydın sen işten.Hadi bakalım bayramdan sonra beklerim
Benim makinede eski değil 3 yıllık falan,niye bozsun ki eriyor sonuçta. Pek mantıklı gelmedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?