Hahaha perdeye bişey olursa hepimiz sana perde alcaz tamamTamambak bi avuç geri alıyorum perdelere bişey olursa hepinizi tek tek bulurum son 10 dk iyi süşünün düğmeye basacağım yoksa
Ben karışmadım en son karbonat demiştimTamambak bi avuç geri alıyorum perdelere bişey olursa hepinizi tek tek bulurum son 10 dk iyi süşünün düğmeye basacağım yoksa
Tamam aldım bi avuç içinden zatenÇok kirli değilse fazla gelir. Çeyrek koy. Kırıştırır dersen 1 saatlil programda 30 derece 400 devirde sıkmayı ayarla yıka. Bir şey olmaz panik olma
yarim avuc daha al o zmaanTamambak bi avuç geri alıyorum perdelere bişey olursa hepinizi tek tek bulurum son 10 dk iyi süşünün düğmeye basacağım yoksa
Seni allah ne etmiye perdeler yamalı dona dönecektiBen karışmadım en son karbonat demiştim
Sakinnn ol jess derin nefes alKızlar bi durun gözünüzü sevem be
Tamam perde programından çık. 1 saatlik olmadı 1 bucuk saatlik program bul 30 derece 400 devir ayarla yıka.Tamam aldım bi avuç içinden zaten
Ee o zaman perde programından çıkmam gerek çünkü perde 30 derece 600 devire indirsem bile saati düşmüyor 2.17 yüne
Neyse ki nego yetti kurtuldukSakinnn ol jess derin nefes al
Devir düşürme ayarı yok mu?Deviri düşür,2 saat çok değil iyi ben ön yıkama bile yapıyorumTamambak bi avuç geri alıyorum perdelere bişey olursa hepinizi tek tek bulurum son 10 dk iyi süşünün düğmeye basacağım yoksa
ya kiyamam sana
2 saat çok değil normal,deviri düşür sadeceTamam aldım bi avuç içinden zaten
Ee o zaman perde programından çıkmam gerek çünkü perde 30 derece 600 devire indirsem bile saati düşmüyor 2.17 yüne
Çok panik oldu nego2 saat çok değil normal,deviri düşür sadece
Ben bir avuç at dedim ya o gün sanaDüşürebiliyorumm zaten çalıştırmadım daha. Sabunun yarısını rendeleyip koydum deterjanı koydum bekliyorum daha.
Şu hacı şakirin kare sabunu kızlar ulan oda fazla gelmesin yarısı perdeler sabunlu çıkar sonra
Hiç güleceğim yoktuÇok panik oldu nego
Aynen 2 saat iyi bembeyaz oluyor valla benimki. Zaten adamlar ona göre yapmıs demekki fazla yıkanması gerekiyorDevir düşürme ayarı yok mu?Deviri düşür,2 saat çok değil iyi ben ön yıkama bile yapıyorum
Demedin demediiiiin koca sabunu rendeledim ben yaBen bir avuç at dedim ya o gün sana
Ah canım dedim ya bir avuç at dedim mesajı buldurma banaDemedin demediiiiin koca sabunu rendeledim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?