Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ah canım dedim ya bir avuç at dedim mesajı buldurma bana
Şimdi son durum ne?
Bak şimdi

beyazlar için sıvı deterjan koydum, yumuşatıcı koydum,
kosla leke çıkarıcı koydum,
bir avuç da sabun koydum.

Dereceyi 30 a deviri 600 e düşürdüm. 2 saat 17 dk diyor.

Başlatıyorum tamam mı ?

Hiçbir şey olmaz. Kar beyazı gibi çıkacak o perdeler hadi bas

Benim perdelerim klasık beyaz saten güneşlik ve desemli tül hami anne evleri gibi, afilli filan değil olur mu diyorsun ?

Neyse ki nego yetti kurtulduk
Uyanık seni
Tamam mı bak bi avuç da sabun aldım içinden hadi son kararı veriyoruz
Şimdi perde programına al deviri 400 e düşür.Bir avuç sabun at,deterjan bir ölçü,yumuşatıcı istersen koy.
Tülü ayrı güneşliği ayrı yıka.Benimki de anne işi öyle alengirli değil

Son düzenleme:
Ben 40 derecede yıkıyorum ama için rahat etmezse 30 da yıka tamam.Deterjanlar iyi tül zaten çok köpürür korkma

Tama zaten şimdi güneşliği çalıştırdım tükler de sonra

Öyle deme musluk suyu çok kıymetliler valla bak yoksa niye deli edem kendimi sabahtır kumaşı anneannem verdi diktirdim o kadar uğraştım kornişleri ellerimle diktim tek tek
Çalıştırdın mı? Yıkanan perde geç eskiyor bak. Annem perdelerini 15 güne yıkar ben en az 3 ayda bir benim perdeler 3 senelik ağzı kaydı annemin 6 senelik taş gibi

Çalıştırdın mı? Yıkanan perde geç eskiyor bak. Annem perdelerini 15 güne yıkar ben en az 3 ayda bir benim perdeler 3 senelik ağzı kaydı annemin 6 senelik taş gibi
Ya böyle konuşma valla keserim seni he

Ben senede 1 yıkıyorum evlendiğimden beri bu 2. Geçen yıl teyzem yıkamıştı elinde

Olmaz birşey bak olmaz olumsuz kunuşma

Ya böyle konuşma valla keserim seni he

Ben senede 1 yıkıyorum evlendiğimden beri bu 2. Geçen yıl teyzem yıkamıştı elinde

Olmaz birşey bak olmaz olumsuz kunuşma
Kız ne dedim halbusi yürek vermek için demiştim yıkamaktan korkuyon ya çok merak ettim şu perdeleri foto atar mısın bana

Kız ne dedim halbusi yürek vermek için demiştim yıkamaktan korkuyon ya çok merak ettim şu perdeleri foto atar mısın bana
Düz saten güneşlik birde değişik bir tül her evde oluyor annelerin, bemim için önemli sadece

atarım hele bi çıksın, ah bi de temiz olmadıysa ya da birşey geldiyse başına alır perdeleri direk kapılarınıza getiririm yakından görürsünüz

Yaaa gülmeyin bana nolur ya ömrümde ilk defa yıkıuorum napam birde anneannem den hatıra keşke hasta olmasam yemin ederim ellerimle okşayarak yıkardım
İçin rahat olsun benim tüllere ne deneyler yaptığımı görsen ooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…