- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Kız çalıştır Allah aşkına bir şey olmaz. Hint ipeği değil ya bu perdelerTamam mı bak bi avuç da sabun aldım içinden hadi son kararı veriyoruz
Bak şimdiAh canım dedim ya bir avuç at dedim mesajı buldurma bana
Şimdi son durum ne?
Hiçbir şey olmaz. Kar beyazı gibi çıkacak o perdeler hadi basBak şimdi
beyazlar için sıvı deterjan koydum, yumuşatıcı koydum,
kosla leke çıkarıcı koydum,
bir avuç da sabun koydum.
Dereceyi 30 a deviri 600 e düşürdüm. 2 saat 17 dk diyor.
Başlatıyorum tamam mı ?
Karbonat koymamışsınBak şimdi
Başlatıyorum tamam mı ?
Benim perdelerim klasık beyaz saten güneşlik ve desemli tül hami anne evleri gibi, afilli filan değil olur mu diyorsun ?
Uyanık seniNeyse ki nego yetti kurtulduk
Şimdi perde programına al deviri 400 e düşür.Bir avuç sabun at,deterjan bir ölçü,yumuşatıcı istersen koy.Tamam mı bak bi avuç da sabun aldım içinden hadi son kararı veriyoruz
Öyle deme musluk suyu çok kıymetliler valla bak yoksa niye deli edem kendimi sabahtır kumaşı anneannem verdi diktirdim o kadar uğraştım kornişleri ellerimle diktim tek tekKız çalıştır Allah aşkına bir şey olmaz. Hint ipeği değil ya bu perdeler
Ben 40 derecede yıkıyorum ama için rahat etmezse 30 da yıka tamam.Deterjanlar iyi tül zaten çok köpürür korkmaBak şimdi
Başlatıyorum tamam mı ?
Tama zaten şimdi güneşliği çalıştırdım tükler de sonraUyanık seni
Şimdi perde programına al deviri 400 e düşür.Bir avuç sabun at,deterjan bir ölçü,yumuşatıcı istersen koy.
Tülü ayrı genişliği ayrı yıks.Benimki de anne işi öyle alengirli değil
Deviri 400 e düşürdüm sen dedin diye . Islak çıkmaz dimi ?Ben 40 derecede yıkıyorum ama için rahat etmezse 30 da yıka tamam.Deterjanlar iyi tül zaten çok köpürür korkma
Çalıştırdın mı? Yıkanan perde geç eskiyor bak. Annem perdelerini 15 güne yıkar ben en az 3 ayda bir benim perdeler 3 senelik ağzı kaydı annemin 6 senelik taş gibiÖyle deme musluk suyu çok kıymetliler valla bak yoksa niye deli edem kendimi sabahtır kumaşı anneannem verdi diktirdim o kadar uğraştım kornişleri ellerimle diktim tek tek
Tamam bir şey olmaz korkma.400 ya da 600 devir iyi.Çıkar çıkmaz da asarsınTama zaten şimdi güneşliği çalıştırdım tükler de sonra
Benim perde programı 400 devirde yıkıyor.Benide paniklettinDeviri 400 e düşürdüm sen dedin diye . Islak çıkmaz dimi ?
Ya böyle konuşma valla keserim seni heÇalıştırdın mı? Yıkanan perde geç eskiyor bak. Annem perdelerini 15 güne yıkar ben en az 3 ayda bir benim perdeler 3 senelik ağzı kaydı annemin 6 senelik taş gibi
Kız ne dedimYa böyle konuşma valla keserim seni he
Ben senede 1 yıkıyorum evlendiğimden beri bu 2. Geçen yıl teyzem yıkamıştı elinde
Olmaz birşey bak olmaz olumsuz kunuşma
Tamam çalıştı bakalım 5 dk geçtiTamam bir şey olmaz korkma.400 ya da 600 devir iyi.Çıkar çıkmaz da asarsın
Gazamız mübarek olsunTamam çalıştı bakalım 5 dk geçti
Düz saten güneşlik birde değişik bir tül her evde oluyor annelerin, bemim için önemli sadeceKız ne dedimhalbusi yürek vermek için demiştim yıkamaktan korkuyon ya çok merak ettim şu perdeleri foto atar mısın bana
Yaaa gülmeyin bana nolur yaGazamız mübarek olsun
İçin rahat olsun benim tüllere ne deneyler yaptığımı görsen oooYaaa gülmeyin bana nolur yaömrümde ilk defa yıkıuorum napam birde anneannem den hatıra keşke hasta olmasam yemin ederim ellerimle okşayarak yıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?