4 güneşlik sığar benimki de 9 kgYa bi dur offf ne karışması ya kırışmasın yaaktif lora bana 800 dedi dört güneşlik ama nasıl biliyor musun makina 9 kg alıyor baya boştu yani 3 te 2 si doldu makinanın
Kızlar bu ne makina ve perdeler komple ahirete yolculuk yapmıyor dimi
Komple köpük oldu bu ya
Gel alev gel yavrum sen de gel kesin haşat oldu makina çıkışı toplu duasını okuruz
Vallahi ben birşey demedim bi buraya yazdımSana nerde haber verdi ki :))
Hayır değil sakin ol4 güneşlik fazla mı olduya niye uyarmadınız beni offfff
Hayır ya bişi olmayacak mislerr gibi çıkacakGel alev gel yavrum sen de gel kesin haşat oldu makina çıkışı toplu duasını okuruz
Rastgele gördüm canım ama baya dertlendim bendeSana nerde haber verdi ki :))
Olmaz dimi ay canım işte böyle pozitif konuşKız niye haşat olsun köpük dışarı çıkmış sanki köpürsün sorun yok.
Aymen ya bence de değil nego ne diyo bunlar negooo döv onları negoooHayır değil sakin ol
Hoşgeldin
Olmaz dimi ay canım işte böyle pozitif konuş
Ben sana çok köpürür korkma dedim yaKızlar bu ne makina ve perdeler komple ahirete yolculuk yapmıyor dimi
Komple köpük oldu bu ya
Benim nikah formalite canım yüzyıllık evliyimHoşgeldindenk gelmedi demek ki. Evlenince lazım olur burası
Sen bana güven ya hu,o kadarcık tecrübem de olsunAymen ya bence de değil nego ne diyo bunlar negooo döv onları negooo
he ben hep o devirde sıktırıyorum bu makinamda denemedim amaHunharca cam siliyodum görmemişim yokda 7/28 burdayım mümkün değil görmememJES
Bi kere 800 de perde sıktırılır mı lora böyle mi öğrendin sen burda
4 güneşlik çok sanki aynı anda mecbur kırışcak onlar istersen soğuk suda yıka.
Tüller ıslak çıkıcak ıslak asıcaksın ki kendi ağırlığıyla açılsın
Ya bi dur offf ne karışması ya kırışmasın yaaktif lora bana 800 dedi dört güneşlik ama nasıl biliyor musun makina 9 kg alıyor baya boştu yani 3 te 2 si doldu makinanın
Aa tamam o zaman,beklerim her zamanBenim nikah formalite canım yüzyıllık evliyim
Ev düzen temizlik konularında baya kas yaptık
Ne düğmesi ne demek istedin ben birşeyi çoraba filan kpymadım ki direk attım katlayıpBen de gelinlik gibi perdemi yıkamaya korkuyordum. geçenlerdeBonus un dediği gibi düğmeleri toplayıp tel çoraba sardım. Çok iyi oldu. Hiç tel kaçmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?