Hangi kitabı?Ben de ağlaya ağlaya kitabımı bitirmek üzereyim ama perde hala dönüyor
Badem ağacı canım filistinli bi aileyi anlatıyorHangi kitabı?
Badem ağacı canım filistinli bi aileyi anlatıyor
Gece dayanamayıp bırakmıştım ama sonra dedim insanlar o acıyı yaşıyor sen okumaya mı dayanamıyorsun.
Bitti herhal Are you ok ?40 dk kaldı çıksın bi istasyonu da uzayını da halledeceğim
ya bonussŞey gibi oldu adamın biri dağ başında namaz kılıyomuş iki kişi gelmiş yanına bakmış etmişler.
Bu ne uzun namaz ne güzel namaz maşallah diye imrenmişler.
Adam selam vermiş dönüp adamlara hemde oruçluydum demişAktif Lora
bisey olsaydi buraya gelirdi hemenBitti herhal Are you ok ?
Resmen hepimiz geri sayımdayızBitti herhal Are you ok ?
ya bonuss
onu diyene kadar o namaz ne oldu acabaDüşünsene nasıl övüyolar oda dönüp şu havayla diyo hemde oruçluydum diye
tüm kk bekleyiste nefesler tutuldu
ciğerden bi Allaaah diye bagirmak geldiKızlar perdeler çıktı durun atıyorum
Allahım çok şükür,yüreğim ağzımda bekledimValla ne su gibi çıktı ne kırıştı ne de başka birşeytertemiz oldular ya misss gibi kokuyor ev helal yediğiniz ekmekler olsun be perdelerim kırık beyaz gibi bu arada
Sırada tüller var ama anam ağladı katlanmıyor o ya en son dürüm yapıp koydum valla
yemegimi rahatlikla hazirlayabilirimValla ne su gibi çıktı ne kırıştı ne de başka birşeytertemiz oldular ya misss gibi kokuyor ev helal yediğiniz ekmekler olsun be perdelerim kırık beyaz gibi bu arada
Sırada tüller var ama anam ağladı katlanmıyor o ya en son dürüm yapıp koydum valla
Nego hadi yırttın iyisin heAllahım çok şükür,yüreğim ağzımda bekledim
yap kız benim yerime de karıştıryemegimi rahatlikla hazirlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?