Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynen benden de gecwnin korunde selam hepinjze

En son yapacaklarimi yazmistim ve evet yazdigim.hepsini yaptim tek sade kuru camasirlar katlanacak kaldi bence bu cok buyuk basariydi sabahtan aksama aha bu saate kadr ari gibiydim ama mutlu muyum evet coookkkk ggercekten insan huzurlu oluyor islerini hallettikce ustesinden geldikce.... hepinize iyigeceler
Bu arada dugunden misafirle geldk iyiki kek yapmisim

Bende bugün
Evi süpürüp sildim .
Bulasıkları makineye attm diğer ufak tefek isler
Ödevi yaptım bi ton camasır vardıı katlayıp yenisini serdim. :)
Yemek yaptım bulasık ocak vs temizledim bu kadar
Pek giremiyorum buaralar:)

Buzdolabını sildim tertemiz oldu .
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım ah şu erkekler
Kışlıkları çıkartıyorum, hala yerleştiremedim. Dolap, çekmece ne varsa sildim hepsini. Yavaş yavaş içlerini dolduruyorum. Bi ara bütün kıyafetleri çöpe atasım geldi
Ya o yazlık kışlık faslı insanı geriyor, her yerde kıyafet
K

ız

negom biliyorsunaynı takımdayız öyle çok mesaj geliyor ki senin etiketini bulamadım. Veeee sabah 8 den itibaren nevresim değiştirip çamaşır yıkayıp kurutup katlayıp durdum. Valla erdin mi nedir?....
Cumartesi nevresim çamaşır, pazar genelde ütü günü oluyor ondan canım, ben ermedim yani
Gecenin bu saatinden selamlar
Ödev tamamdır.bide misafir agirladim.yemekli.anca bu saatte alabildim elime telefonu.
Misafir ağırlamak yorucu zahmetli bir iş
Vay vay maşaallah, görmek istediğim hareketler
Evet az geliyorsun neden?

Can kuşum itiraf ediyorum ütü yapmayı hiçççç sevmiyorum ama gerçekten ütüm yok. Dün eve uzun bi aradan sonra yardımcı geldi ütüleri ona pasladım. Ben de yedek olmadığı için tam 5 yatağın alezleri dahil nevresimlerini yıkadım değiştirdim 10-15 posta makinede çamaşır yıkadım kuruttum katladım.
Manevi ödev için eşime teklif ederim ama pek sevmez dışarı çıkmayı bi erkek klasiği olarak. Ben hafta sonu yemeklerine aile yemeği diyorum sevdikleri şeyleri hazırlayıp yemeğe çağırıp aile toplantısı yapıyoruz. Gündemi olan var mı diyorum. Çocuklarla aktivite oluyor büyük çocukları olanlara tavsiye ederimmm

Dün perdeleri yıkadım ve bugün ütü yapabilirim

Bugun yirttim utuyu dun yapmistim
Kardesim gelecek kahvalti hazirlayacagim bide sonra camasirlari katlar kaldirirm yeter dun aksm yemegi yemedik yemekler bugune devretti olsun okdr fun cok yorucuydu
Insallah esim i ikna edersem biseyler yapariz disarda grrci hava da yagmurlu
Hepinize iyi pazarlar

Evet arkadaşlar sabahtan beri naptım kahvaltı kur topla. Bulaşık makinesini çalıştırdım. Dünden kalma son parçalar kurutmada. Mikrodalgayı ve ocağın üstündeki davlumbazı sildim. Çocuklara sıcak çikolata yaptım. Şimdi de 2. Üniversite okuduğum için ders çalışıyorum.......

Susmadım kız uğruyom gün içinde.ama psikolojim bozuk bu ara canım hiçbişe yapmak istemiyo.evi poh götürüyo.süpürüyom ama silmiyom bile öyle mikrobik bi şekilim anlicağın
Niye kız neye kızdın, neye üzüldün?

Ödevlere bakip yaptığım işleri yazıp cıkacak kadar telefonu elime alabiliyorum buaralar gün yetmiyor bana. Bebeğim de gene kucaktan inmek istemiyor. Gece gunduz karıştı. Yarında alerji bölümüne götürücem .. şöyle uyusam bi kaç sene sonra uyansam ne guzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…