Düzenli Evimiz & Hayatımız

İki ödevde yerine getirildi

Ağzını gırdığımının ev sahibi.

Ordakiler çok umrasızlar çoğunlukla. Ada halkı rahat.

Gene kızdı bana
Çıkcam bu moddan tama söz.ev arıyorum bu ara.bikaç kişiye haber saldık.bekliyoz bakalım efom.
Çünkü kıymetlimsin, üzülüyorum seni böyle görünce
Allah hayırla huzurla oturacak bir ev çıkarsın karşına
Canım her yaşın hem güzelliği hem zorluğu var o yüzden geleceği düşünme, anı yaşa, yaşadığın zamana şükredecek sebepler bul kendine bol bol, iyi gelir
Nego nasılsın canım
Perdelerimi ütüledim taktım mis gibi koktu ev bi gün de koltukları silme görevi ver
Eline sağlık canım olur veririm bir gün
Maşaallah, ağız tadınız bozulmasın
Ellerine sağlık canım
Günaydın

Günaydınlar hanımlar.cok güzel bı gün olsun inşaallah hepimiz için.dun eşim evdeydi.utu yapamadım.ama evi silip supurdum.balkonu yıkadım.camasir yıkadım.bide pazar market alışverişi yapıp buzdolabını düzenledim.az bir utum var onlarada birazdan girisicem.cekmece düzenleme işi benimde var özellikle eşimin cekmeceleri.ben duzeltiyom o bozuyor.bide abla gelecekti bugün temizliğe ama çarşambaya attı beni.mecbur o gelene kadar biraz ben yapicam bekleyemiycek işler var.

Eline sağlık ve kolay gelsin canım

Amiij cumlrmizin canimm

Ağzını gırdığımının ev sahibi.

Ordakiler çok umrasızlar çoğunlukla. Ada halkı rahat.
Aynen aşırı relakslar.ev bulursam çıkarken sadece muslukları yaptırırım gerisine karışmam.ayıp olmaz heralde.depozitomuz da yok elinde.azcık ortayolcu bir evsahibi olsaydı hepsini yaptırır çıkardım

Aynı ben ya kendimi gördüm şuan sende

Merhaba yedinci takımdandı değil mi yanlış mı hatırlıyorum yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…