İki ödevde yerine getirildi6 Ekim Ödevi
Bir pazar klasiği ütü yapmak
Manevi ödev : İmkanı olan ailece dışarda biraz vakit geçirsin
@malii
@yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
@Niran Nevra
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25
Jawlensky
L Libas7
@Lavinya Lavinya
E enenisa
Eymenliakifli
Efser
Nur1835
W wisne83
Hannaz
Oturduğum evin sevilecek hiç bi yanı yok malesef.hem küçük hem ev gibi değil.üstümüz dam,üç cepheden güneşi yiyo ve yazın kavruluyoruz,kış desen yalıtım hiçbişey yok pencere filtreleri yok heryerden rüzgar giriyo evi ısıtamıyoruz ,donuyoruz.bütün borular eski nemden duvarlar kavlanıp dökülüyo,yatakodası duvarları ve tavan simsiyah küf içinde.muslukarı ve yıkılmak üzere olan tezgahı söylemiyorum bile.ve evin hiçbişeyiyle ilgilenmeyen bi ev sahibim var.tadilat yaptırsak da kiradan düşmeyi kabul etmiyo,usta bulup yaptırcan ben karışmam bişeye diyo.daha sayim mi
Çünkü kıymetlimsin, üzülüyorum seni böyle görünceGene kızdı bana
Çıkcam bu moddan tama söz.ev arıyorum bu ara.bikaç kişiye haber saldık.bekliyoz bakalım efom.
Canım her yaşın hem güzelliği hem zorluğu var o yüzden geleceği düşünme, anı yaşa, yaşadığın zamana şükredecek sebepler bul kendine bol bol, iyi gelirTamam canım haklısın, sağlığımız yerinde çok şükür gerisi boşilerde bugünleri özler miyim acaba bi yandan üzülüyorum çocuklarımın bu zamanları böyle bunalımlarda geçiriyorum ama elimden fazlası gelmiyor sanki büyüseler çok mutlu olcakmış gibi hissediyorum şuan bana bağımlılar filan falan diye işte ...
Eline sağlık canımNego nasılsın canım
Perdelerimi ütüledim taktım mis gibi koktu evbi gün de koltukları silme görevi ver
Maşaallah, ağız tadınız bozulmasınKizceler utumu dun yapmistim kahvaltiya kardesm geldi gitti camasirlarimi katladim yerlestirdim sonra duramadim bi evi supurdum
Sonrasi ise esimle kizimi yaknda bi ufak capta avm var oraya goturelim dedik yuruyerk oraya gidip geldik yuruyusu cok seviyorm zten esmle olnca dha cok seviyorm iyi geldi hepjmize ne zamandir ayakkabi almak istiyordm bulamiyordm istedgm gbi buldum onuda almis olmanin mutlulugu
Yemekte esim eve ismarlicak guzel ve rahat bi gun oldu dunden sonra
Ellerine sağlık canımBende ütü yoktu kızlar bende onun yerine bulaşıklığımı cifledim. yağdanlığı yıkadım ama tam istediğim gibi temiz olmadı. Aslında sık yıkıyorum ama olmuyoronun dışında günlük işlerimi yaptım. Çamaşır katladım gene.
Az oncede ocağı sildim tezgahı temizledim. Bulasık makinesini calıstırdım. İyi geceler herkese
Günaydın
İçimi mi okuyorsun kadın7 Ekim Ödevi
Çamaşır ve çorap çekmecesi düzenlemek
@malii
yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
E enenisa
Eymenliakifli
Efser
Nur1835
W wisne83
Hannaz
7 Ekim Ödevi
@malii
yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
E enenisa
Eymenliakifli
Efser
Nur1835
W wisne83
Hannaz
Kendimden korkmaya başladımİçimi mi okuyorsun kadınyoğusam kocam benden gizli buraya mı yazıyor bu ödevleri ver karıma diye
Ay hala boya devam mıHaydi inşallahbizim boya devam ediyor oda oda dün ütü yapamadım sabahtan oğlanın tşörtünü ütüledim.
Dün yaptım dolap düzenleme işini. Dünkü ütü ödevini yapayım.7 Ekim Ödevi
@malii
yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
E enenisa
Eymenliakifli
Efser
Nur1835
W wisne83
Hannaz
Eline sağlık ve kolay gelsin canımGünaydınlar hanımlar.cok güzel bı gün olsun inşaallah hepimiz için.dun eşim evdeydi.utu yapamadım.ama evi silip supurdum.balkonu yıkadım.camasir yıkadım.bide pazar market alışverişi yapıp buzdolabını düzenledim.az bir utum var onlarada birazdan girisicem.cekmece düzenleme işi benimde var özellikle eşimin cekmeceleri.ben duzeltiyom o bozuyor.bide abla gelecekti bugün temizliğe ama çarşambaya attı beni.mecbur o gelene kadar biraz ben yapicam bekleyemiycek işler var.
Günaydınnnn. Kolay gelsin hepimize7 Ekim Ödevi
@malii
yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
E enenisa
Eymenliakifli
Efser
Nur1835
W wisne83
Hannaz
Amiij cumlrmizin canimmÇünkü kıymetlimsin, üzülüyorum seni böyle görünce
Allah hayırla huzurla oturacak bir ev çıkarsın karşına ❤
Canım her yaşın hem güzelliği hem zorluğu var o yüzden geleceği düşünme, anı yaşa, yaşadığın zamana şükredecek sebepler bul kendine bol bol, iyi gelir ❤
Eline sağlık canımolur veririm bir gün
Maşaallah, ağız tadınız bozulmasın ❤
Ellerine sağlık canım
Günaydın ❤
Aynen aşırı relakslar.ev bulursam çıkarken sadece muslukları yaptırırım gerisine karışmam.ayıp olmaz heralde.depozitomuz da yok elinde.azcık ortayolcu bir evsahibi olsaydı hepsini yaptırır çıkardımAğzını gırdığımının ev sahibi.
Ordakiler çok umrasızlar çoğunlukla. Ada halkı rahat.
Resmen hissediyo kadın ya7 Ekim Ödevi
@malii
yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
E enenisa
Eymenliakifli
Efser
Nur1835
W wisne83
Hannaz
Kayma ve bel fıtığı var boyundada düzleşme var maalesef fazla işe gelmiyor teşekkür ederimNe güzelmiş öyle
Eline sağlık
Kolay gelsin şimdiden, bel fıtığı mı var?
Aynı ben ya kendimi gördüm şuan sendeHoşbuldum canım benim ❤
Sevmiyorum napayım yani , kimileri telden aldığını tek tek katlayıp sepete koyarken , benimkiler yığılıyo da yığılıyo , bazen katladıklarım bile öyle 2 gün falan yerleştirilmeyi bekliyo :)
Merhaba yedinci takımdandı değil mi yanlış mı hatırlıyorum yoksaAynen aşırı relakslar.ev bulursam çıkarken sadece muslukları yaptırırım gerisine karışmam.ayıp olmaz heralde.depozitomuz da yok elinde.azcık ortayolcu bir evsahibi olsaydı hepsini yaptırır çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?