Ben de aynı durumdayım.ev ama ev gibi değil.eşyalar döküntü eğreti.herşey bozuk ve ruhumu daraltıyo.taşınmam lazım kiralar çok uçuk+ çift depozito istiyolarO kadar bunaldim ki bütün eşyaları candan aşağı atasım var.
Çok eşyam yok ama ev o kadar saçma sapan yapılmış ki herşey eğreti duruyor.
Aslında komple binaya balyozla girişmek istiyorum
Kıyamam ben sana.Sanırım
Memleketimi istiyorum
Bende kaç gündür bunu düşünüyorum ya odaları bile sacma sapan yerlerde ve sekilde esyalar birbirinden ayrı duruyor resmen.hiç sevmiyorum bu evi salonda degisiklik yapmak istedim hic bi sekle girmediO kadar bunaldim ki bütün eşyaları candan aşağı atasım var.
Maşaallah bir sürü iş yapmışsın, pazar aktivetiniz güzelmişCan kuşum itiraf ediyorum ütü yapmayı hiçççç sevmiyorum ama gerçekten ütüm yok. Dün eve uzun bi aradan sonra yardımcı geldi ütüleri ona pasladım. Ben de yedek olmadığı için tam 5 yatağın alezleri dahil nevresimlerini yıkadım değiştirdim 10-15 posta makinede çamaşır yıkadım kuruttum katladım.
Manevi ödev için eşime teklif ederim ama pek sevmez dışarı çıkmayı bi erkek klasiği olarak. Ben hafta sonu yemeklerine aile yemeği diyorum sevdikleri şeyleri hazırlayıp yemeğe çağırıp aile toplantısı yapıyoruz. Gündemi olan var mı diyorum. Çocuklarla aktivite oluyor büyük çocukları olanlara tavsiye ederimmm
Kolay gelsinDün perdeleri yıkadım ve bugün ütü yapabilirim
Ne güzel işte ütü yapmana gerek yokGünaydın
Nego Dünkü ödevi yaptım
Ama ütülülediğim gömlekler hala aynı şekilde askıda duruyo herif hiç giymedi sağolsun
Eline sağlık canımEvet arkadaşlar sabahtan beri naptım kahvaltı kur topla. Bulaşık makinesini çalıştırdım. Dünden kalma son parçalar kurutmada. Mikrodalgayı ve ocağın üstündeki davlumbazı sildim. Çocuklara sıcak çikolata yaptım. Şimdi de 2. Üniversite okuduğum için ders çalışıyorum.......
Ben senin psikolojini sarsıcam haaaaSusmadım kız uğruyom gün içinde.ama psikolojim bozuk bu ara canım hiçbişe yapmak istemiyo.evi poh götürüyo.süpürüyom ama silmiyom bileöyle mikrobik bi şekilim anlicağın
Geçecek bu günlerde, ne demek uyusam bir kaç yıl sonra uyansam, hayır dua et tövbe estağfurullahÖdevlere bakip yaptığım işleri yazıp cıkacak kadar telefonu elime alabiliyorumbuaralar gün yetmiyor bana. Bebeğim de gene kucaktan inmek istemiyor. Gece gunduz karıştı. Yarında alerji bölümüne götürücem .. şöyle uyusam bi kaç sene sonra uyansam ne guzel olurdu
Gene kızdı banaMaşaallah bir sürü iş yapmışsın, pazar aktivetiniz güzelmiş ❤
Kolay gelsin
Ne güzel işte ütü yapmana gerek yok
Eline sağlık canım
Ben senin psikolojini sarsıcam haaaa
Sağlığın yerinde, gerisi ne ki hallolur. İşe girince kafan dağılacak ama çık artık şu moddan
Geçecek bu günlerde, ne demek uyusam bir kaç yıl sonra uyansam, hayır dua et tövbe estağfurullah
O kadar bunaldim ki bütün eşyaları candan aşağı atasım var.
Ben de aynı durumdayım.ev ama ev gibi değil.eşyalar döküntü eğreti.herşey bozuk ve ruhumu daraltıyo.taşınmam lazım kiralar çok uçuk+ çift depozito istiyolar
Cepte sağlam bi para olması lazım
Tamam canım haklısın, sağlığımız yerinde çok şükür gerisi boşMaşaallah bir sürü iş yapmışsın, pazar aktivetiniz güzelmiş ❤
Kolay gelsin
Ne güzel işte ütü yapmana gerek yok
Eline sağlık canım
Ben senin psikolojini sarsıcam haaaa
Sağlığın yerinde, gerisi ne ki hallolur. İşe girince kafan dağılacak ama çık artık şu moddan
Geçecek bu günlerde, ne demek uyusam bir kaç yıl sonra uyansam, hayır dua et tövbe estağfurullah
Evden eşyadan değil de her şey çok düzensiz.Hanımlar kendinize gelin. Elinizdekilerin kıymetini bilin. Dünya malı bu gelip geçici. Burda bir üye varmış eskilerden. Kadın evini istediği gibi yaptırıp doyamadan göç etmiş dünyadan. Gidin şimdi evinizi sevin ve verene şükredin
Aynen yaa.Bende kaç gündür bunu düşünüyorum ya odaları bile sacma sapan yerlerde ve sekilde esyalar birbirinden ayrı duruyor resmen.hiç sevmiyorum bu evi salonda degisiklik yapmak istedim hic bi sekle girmedi
Oturduğum evin sevilecek hiç bi yanı yok malesef.hem küçük hem ev gibi değil.üstümüz dam,üç cepheden güneşi yiyo ve yazın kavruluyoruz,kış desen yalıtım hiçbişey yok pencere filtreleri yok heryerden rüzgar giriyo evi ısıtamıyoruz ,donuyoruz.bütün borular eski nemden duvarlar kavlanıp dökülüyo,yatakodası duvarları ve tavan simsiyah küf içinde.muslukarı ve yıkılmak üzere olan tezgahı söylemiyorum bile.ve evin hiçbişeyiyle ilgilenmeyen bi ev sahibim var.tadilat yaptırsak da kiradan düşmeyi kabul etmiyo,usta bulup yaptırcan ben karışmam bişeye diyo.daha sayim miHanımlar kendinize gelin. Elinizdekilerin kıymetini bilin. Dünya malı bu gelip geçici. Burda bir üye varmış eskilerden. Kadın evini istediği gibi yaptırıp doyamadan göç etmiş dünyadan. Gidin şimdi evinizi sevin ve verene şükredin
Evden eşyadan değil de her şey çok düzensiz.
Bebise yer yatağı yapmamız lazım ama 12 den beri bir türlü yapamadık.
Kafası ya kolona ya da petege denk geliyor.
Görsen bana hak verirsin.
Oturduğum evin sevilecek hiç bi yanı yok malesef.hem küçük hem ev gibi değil.üstümüz dam,üç cepheden güneşi yiyo ve yazın kavruluyoruz,kış desen yalıtım hiçbişey yok pencere filtreleri yok heryerden rüzgar giriyo evi ısıtamıyoruz ,donuyoruz.bütün borular eski nemden duvarlar kavlanıp dökülüyo,yatakodası duvarları ve tavan simsiyah küf içinde.muslukarı ve yıkılmak üzere olan tezgahı söylemiyorum bile.ve evin hiçbişeyiyle ilgilenmeyen bi ev sahibim var.tadilat yaptırsak da kiradan düşmeyi kabul etmiyo,usta bulup yaptırcan ben karışmam bişeye diyo.daha sayim mi
DıtNego nasılsın canım
Perdelerimi ütüledim taktım mis gibi koktu evbi gün de koltukları silme görevi ver
Bugunki ödevim tamamdır kaç gündür ütü yapmaktan gına geldi valla6 Ekim Ödevi
Bir pazar klasiği ütü yapmak
Manevi ödev : İmkanı olan ailece dışarda biraz vakit geçirsin
@malii
@yorgun anneanne
@Bonus
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@Ceylans17
@samdan
@Niran Nevra
Limonsuzzcay
@fairysss
ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
1 1mirac
@klbk33
@Casper25
@_Gulnihal_
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Eymenliakifli
@Efser
@Nur1835
@wisne83
@Hannaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?