Düzenli Evimiz & Hayatımız

O kadar bunaldim ki bütün eşyaları candan aşağı atasım var.
Çok eşyam yok ama ev o kadar saçma sapan yapılmış ki herşey eğreti duruyor.

Aslında komple binaya balyozla girişmek istiyorum
Ben de aynı durumdayım.ev ama ev gibi değil.eşyalar döküntü eğreti.herşey bozuk ve ruhumu daraltıyo.taşınmam lazım kiralar çok uçuk+ çift depozito istiyolar
Cepte sağlam bi para olması lazım

Bende kaç gündür bunu düşünüyorum ya odaları bile sacma sapan yerlerde ve sekilde esyalar birbirinden ayrı duruyor resmen.hiç sevmiyorum bu evi salonda degisiklik yapmak istedim hic bi sekle girmedi

Maşaallah bir sürü iş yapmışsın, pazar aktivetiniz güzelmiş
Dün perdeleri yıkadım ve bugün ütü yapabilirim
Kolay gelsin
Günaydın
Nego Dünkü ödevi yaptım
Ama ütülülediğim gömlekler hala aynı şekilde askıda duruyo herif hiç giymedi sağolsun
Ne güzel işte ütü yapmana gerek yok
Eline sağlık canım
Susmadım kız uğruyom gün içinde.ama psikolojim bozuk bu ara canım hiçbişe yapmak istemiyo.evi poh götürüyo.süpürüyom ama silmiyom bile öyle mikrobik bi şekilim anlicağın
Ben senin psikolojini sarsıcam haaaa
Sağlığın yerinde, gerisi ne ki hallolur. İşe girince kafan dağılacak ama çık artık şu moddan
Geçecek bu günlerde, ne demek uyusam bir kaç yıl sonra uyansam, hayır dua et tövbe estağfurullah

Gene kızdı bana
Çıkcam bu moddan tama söz.ev arıyorum bu ara.bikaç kişiye haber saldık.bekliyoz bakalım efom.

Ben de aynı durumdayım.ev ama ev gibi değil.eşyalar döküntü eğreti.herşey bozuk ve ruhumu daraltıyo.taşınmam lazım kiralar çok uçuk+ çift depozito istiyolar
Cepte sağlam bi para olması lazım

Hanımlar kendinize gelin. Elinizdekilerin kıymetini bilin. Dünya malı bu gelip geçici. Burda bir üye varmış eskilerden. Kadın evini istediği gibi yaptırıp doyamadan göç etmiş dünyadan. Gidin şimdi evinizi sevin ve verene şükredin

Tamam canım haklısın, sağlığımız yerinde çok şükür gerisi boş ilerde bugünleri özler miyim acaba bi yandan üzülüyorum çocuklarımın bu zamanları böyle bunalımlarda geçiriyorum ama elimden fazlası gelmiyor sanki büyüseler çok mutlu olcakmış gibi hissediyorum şuan bana bağımlılar filan falan diye işte ...

Evden eşyadan değil de her şey çok düzensiz.
Bebise yer yatağı yapmamız lazım ama 12 den beri bir türlü yapamadık.
Kafası ya kolona ya da petege denk geliyor.
Görsen bana hak verirsin.

Bende kaç gündür bunu düşünüyorum ya odaları bile sacma sapan yerlerde ve sekilde esyalar birbirinden ayrı duruyor resmen.hiç sevmiyorum bu evi salonda degisiklik yapmak istedim hic bi sekle girmedi
Aynen yaa.
Yaptım oldu ya getirmişler her şeyi.

Oturduğum evin sevilecek hiç bi yanı yok malesef.hem küçük hem ev gibi değil.üstümüz dam,üç cepheden güneşi yiyo ve yazın kavruluyoruz,kış desen yalıtım hiçbişey yok pencere filtreleri yok heryerden rüzgar giriyo evi ısıtamıyoruz ,donuyoruz.bütün borular eski nemden duvarlar kavlanıp dökülüyo,yatakodası duvarları ve tavan simsiyah küf içinde.muslukarı ve yıkılmak üzere olan tezgahı söylemiyorum bile.ve evin hiçbişeyiyle ilgilenmeyen bi ev sahibim var.tadilat yaptırsak da kiradan düşmeyi kabul etmiyo,usta bulup yaptırcan ben karışmam bişeye diyo.daha sayim mi

Evden eşyadan değil de her şey çok düzensiz.
Bebise yer yatağı yapmamız lazım ama 12 den beri bir türlü yapamadık.
Kafası ya kolona ya da petege denk geliyor.
Görsen bana hak verirsin.

Allah gönlünüze göre ev nasip etsin

Kizceler utumu dun yapmistim kahvaltiya kardesm geldi gitti camasirlarimi katladim yerlestirdim sonra duramadim bi evi supurdum
Sonrasi ise esimle kizimi yaknda bi ufak capta avm var oraya goturelim dedik yuruyerk oraya gidip geldik yuruyusu cok seviyorm zten esmle olnca dha cok seviyorm iyi geldi hepjmize ne zamandir ayakkabi almak istiyordm bulamiyordm istedgm gbi buldum onuda almis olmanin mutlulugu
Yemekte esim eve ismarlicak guzel ve rahat bi gun oldu dunden sonra

Bende ütü yoktu kızlar bende onun yerine bulaşıklığımı cifledim. yağdanlığı yıkadım ama tam istediğim gibi temiz olmadı. Aslında sık yıkıyorum ama olmuyor onun dışında günlük işlerimi yaptım. Çamaşır katladım gene.
Az oncede ocağı sildim tezgahı temizledim. Bulasık makinesini calıstırdım. İyi geceler herkese

Bugunki ödevim tamamdır kaç gündür ütü yapmaktan gına geldi valla ama bitti şükür sonrada sahile yürüyüşe çıktık bol oksijenli bir gün geçirdik ailecek❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…