Düzenli Evimiz & Hayatımız

Küsme küsme toparlıyorum kendimii
Mesela şu ana kadar baya iş yaptım, çamaşır attım makinaya, bir posta astım
Ortalığı toparladım süpürdüm
Balkonu yıkadım, yollukları silkeleyip kaldırdım, bulaşık makinası yerleştirip çalıştırdım, kalan bulaşıkları yıkadım tezgahı sildim.
Tuvalet ve lavaboları yıkadım
Baya yapmışım yani

Birde bir şey yapmıyorum diyor yapsan ne olurdu acabaaaa

Ay o benim ozur dilerim negocum. Valla kac gundur elim ise gitmiyor. Kendim de hastayim biraz. Kiz 3 gecedir gaz sancisi cekiyo perisanim Yazicam yazicam buraya bdv ye dalip unutuyorum. Bugun de hastaneye gidicem. Odeve bakayim bi daha bakamadim. Insallah yapacagim Bir daha devamsizlik yok

Iyiki bisey yapmamissin hain tosia 1 haftadir el degmiyor evime. Hastaliklardan cikamadik bi maaile

Iyiki bisey yapmamissin hain tosia 1 haftadir el degmiyor evime. Hastaliklardan cikamadik bi maaile

Geçmiş olsun canım yaa
Valla detaylı birşey yapamıyorum ben de depremden beri, kendime gelemedim hala
Bir de üstüne işe başlama işi filan çıktı, öyle üstten süpürüp geçiyorum
Hiç temiz olmuyor sanki
Siz iyi olun da yaparsın canım. Benim kızımın da burnu akıyor hala

Negom Nego bana da kızma valla verdiğin ödevi yapıyorum yapamazsam haftasonu topluca yapıyorum ama mesela bugün çocuğu okuldan alcam bi yerde beklicez babası bizi alcak eve 21.30 da varcaz dolabın üstü bile yarına kalabilir . Neyse bize geçen hafta titiz birine benzeyen bi yardımcı geldi de. Ev biraz adama benzedi. Hayat pahalı işler yorucu ekmek aslanın ağzında senden de tüyo almasam ev alıp başını gidiyor negom......

Nego hanım. Ödevleri yapmaya çalışıyorum. Fakat yazmaya fırsatım olmuyor. Bu ara bir de ev taşıma telaşım var. Tam modumdayım yani... Bir de gurbette olunca. Allah tan başka kimsem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…