Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa cok gecms olsn cnm benim kizinda 10 ay gazi oldu emekleyen bebegn gazi nasl ckmaz diye sasirirlardi... aksam saatlernde.yogurt sut icmesin cn bide masaj yap bebe yagiyla hergun 2 3 defa en olmadi hemen ilik bi dus aldir dustada usutmesin ama .

Uzgunum ama gaz in bi jlaci mucizevi bi cozumu yok doktorununda ne diyecegni az cok biliyorum cok cektik bizde gaz olayndan ... gaz damlalari da bi derece hergn ayni saatte verldgnde bi tik dha iyi olabiliyor ama asla tam cozum olmuyor ama artik 10 aylk olms yavas yavas biter cnm bizimknjn 11.ayda bitmisti ama 3 yasnda hala bile gec vakit yogurt yesn 1 den fazla muz yesn sancilaniyor nadirde olsa...
Sen hic alerji testi ve kaka tahlili yaptrdnmi bu arada

Yaa cok gecms olsn cnm benim kizinda 10 ay gazi oldu emekleyen bebegn gazi nasl ckmaz diye sasirirlardi... aksam saatlernde.yogurt sut icmesin cn bide masaj yap bebe yagiyla hergun 2 3 defa en olmadi hemen ilik bi dus aldir dustada usutmesin ama .
Dus aldirayim dedim havalar sogudu. Gunduz zaten isteyim. Tem basima yikayamiyorum. Aksam esim geliyor. Hava sogumus oluyor. Dogudayiz biz kis buraya epey erken geliyor Bir de ben lojmandayim. Yerler beton. Emekliyor ya gidiyor inadina betona oturuyor. Aliyorum yine gidiyor. Yildim artik. Tum evi halifleksle kaplaticam artik.

Iste soguk gaz yapar canim ayaklarini siki gydir bide 10 ayliksa tektw yikayabilirsin artik oturuyodur ben o aylarda bebek kuvetinde degilde camasir sepetinde dusakabinde.oturtup yikiyodum cnm kolay oluyordu istersen dene evden disari cikmayacaksa usumez diye umit ediyorm dus sicak su iyi geliyodu benm kiza bide tabi masajdab sonra yuzustu yatirmak kontrollu sekilde ..

Ay ben o tek yikama olayini minikken yapiyordum Hareketlenince tek basina zaptedemez oldum. Cok seviyor bir de suyu. Surekli oynamak istiyor. Ordan oraya atiliyor. Tutamiyorum ya resmen bit kadar cocugu. Sabunlu sabunlu balik gibi kayiyor bebe elimden
Ev serin oluyo korkusuna yikamiyorum ama yikacagim ya. Bolca masaj yaparim olmazsa elektrikli isiticiyi acarim,usumez napayim

Cok cok agladigi gazini cikaramadigin son nokta icin dus aldir demistim cnm ama usuyecekse hic aldirma ki tam tersi olur daha da gazlanir ... youtube da bebekler icin gaz masaji izleyip gunde 2 3 kere yapiyordum bi nevi iyi geliyodu ... zor ama gecer baya buyumus artk alerji testi ve kaka tahlili sormstum hic yaptrdnmi

Yok hic yaptirmadim. Yarin doktorumuza onu da bi soyleyim bakalim. Ama burda alerji testi yok Baska bir ile gitmem gerekecek.

Yok hic yaptirmadim. Yarin doktorumuza onu da bi soyleyim bakalim. Ama burda alerji testi yok Baska bir ile gitmem gerekecek.
Iste o kotu canm smdiye kdr yaptirilmaliydi gec bile kalinmis aslina bakarsan ... dokunAnn bi yiyecek olabilir yada bagrsagnda zararli bi bakteri ne bileyim tahlil olsun yaparlar heralde yaznca beni etiketle olurmu yarn doktor ne derse

selam ya neden banlamışlar kızlar
gelemediğim günlerde kızımın yatak odasını temizledim NAVLEE in
ödev yerine olurmu

Merhabaa
beyazlılar makinede balkon silinip onlar asılacak. mutfak toparlanıp bulaşık makinesi yerleştirilecek. Birde mutfak dolaplarının dışını sileceğim. Evdeki aynaları sildim bugün birde. Dolapta mantım var onu pişireceğim. Bugünün ödevi ne acaba

Bimde satılan familia nın deterjanlı havluları çok pratikmiş. Klozetin lavabonun kenarlarını falan günlük onla siliyorum. a101deki çam kokulu wc temizleyicisinide öneririm. Toksik kimyasal içermiyor. Rahatsız etmiyor çamaşır suyu gibi. Tabi çamaşır suyunun yerini tutmaz ama günlük temizlik için yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…