Yaa cok gecms olsn cnm benim kizinda 10 ay gazi oldu emekleyen bebegn gazi nasl ckmaz diye sasirirlardi... aksam saatlernde.yogurt sut icmesin cn bide masaj yap bebe yagiyla hergun 2 3 defa en olmadi hemen ilik bi dus aldir dustada usutmesin ama .Gecmis olsun kuzum. Aksin burun. Iyidir akmadsi. Biz onu anlattik simdi 10 aylik bebenin gaziyla ugrasiyoruz 4 gun oldu. En son bugun acilde lavman yaptilar da biraz duruldu bezi doldurunca. Ne yapicam 10 aylik cocuga ben gaz icin anlamiyorum artik. Gaz damlasi da kar etmedi2 gundur perperisan okula gidiyorum. Sabaha kadar uyumuyor cocuk gazdan. Delirmek uzereyim
Dus aldirayim dedim havalar sogudu. Gunduz zaten isteyim. Tem basima yikayamiyorum. Aksam esim geliyor. Hava sogumus oluyor. Dogudayiz biz kis buraya epey erken geliyorYaa cok gecms olsn cnm benim kizinda 10 ay gazi oldu emekleyen bebegn gazi nasl ckmaz diye sasirirlardi... aksam saatlernde.yogurt sut icmesin cn bide masaj yap bebe yagiyla hergun 2 3 defa en olmadi hemen ilik bi dus aldir dustada usutmesin ama .
Iste soguk gaz yapar canim ayaklarini siki gydir bide 10 ayliksa tektw yikayabilirsin artik oturuyodur ben o aylarda bebek kuvetinde degilde camasir sepetinde dusakabinde.oturtup yikiyodum cnm kolay oluyordu istersen dene evden disari cikmayacaksa usumez diye umit ediyorm dus sicak su iyi geliyodu benm kiza bide tabi masajdab sonra yuzustu yatirmak kontrollu sekilde ..Dus aldirayim dedim havalar sogudu. Gunduz zaten isteyim. Tem basima yikayamiyorum. Aksam esim geliyor. Hava sogumus oluyor. Dogudayiz biz kis buraya epey erken geliyorBir de ben lojmandayim. Yerler beton. Emekliyor ya gidiyor inadina betona oturuyor. Aliyorum yine gidiyor. Yildim artik. Tum evi halifleksle kaplaticam artik.
Ay ben o tek yikama olayini minikken yapiyordumIste soguk gaz yapar canim ayaklarini siki gydir bide 10 ayliksa tektw yikayabilirsin artik oturuyodur ben o aylarda bebek kuvetinde degilde camasir sepetinde dusakabinde.oturtup yikiyodum cnm kolay oluyordu istersen dene evden disari cikmayacaksa usumez diye umit ediyorm dus sicak su iyi geliyodu benm kiza bide tabi masajdab sonra yuzustu yatirmak kontrollu sekilde ..
Cok cok agladigi gazini cikaramadigin son nokta icin dus aldir demistim cnm ama usuyecekse hic aldirma ki tam tersi olur daha da gazlanir ... youtube da bebekler icin gaz masaji izleyip gunde 2 3 kere yapiyordum bi nevi iyi geliyodu ... zor ama gecer baya buyumus artk alerji testi ve kaka tahlili sormstum hic yaptrdnmiAy ben o tek yikama olayini minikken yapiyordumHareketlenince tek basina zaptedemez oldum. Cok seviyor bir de suyu. Surekli oynamak istiyor. Ordan oraya atiliyor. Tutamiyorum ya resmen bit kadar cocugu. Sabunlu sabunlu balik gibi kayiyor bebe elimden
Ev serin oluyo korkusuna yikamiyorum ama yikacagim ya. Bolca masaj yaparim olmazsa elektrikli isiticiyi acarim,usumez napayim
Yok hic yaptirmadim. Yarin doktorumuza onu da bi soyleyim bakalim. Ama burda alerji testi yokCok cok agladigi gazini cikaramadigin son nokta icin dus aldir demistim cnm ama usuyecekse hic aldirma ki tam tersi olur daha da gazlanir ... youtube da bebekler icin gaz masaji izleyip gunde 2 3 kere yapiyordum bi nevi iyi geliyodu ... zor ama gecer baya buyumus artk alerji testi ve kaka tahlili sormstum hic yaptrdnmi
Iste o kotu canm smdiye kdr yaptirilmaliydi gec bile kalinmis aslina bakarsan ... dokunAnn bi yiyecek olabilir yada bagrsagnda zararli bi bakteri ne bileyim tahlil olsun yaparlar heralde yaznca beni etiketle olurmu yarn doktor ne derseYok hic yaptirmadim. Yarin doktorumuza onu da bi soyleyim bakalim. Ama burda alerji testi yokBaska bir ile gitmem gerekecek.
Allah kolaylık versin canım
Kolay gelsin diyicem de bitmiştir bile
Eline sağlık canım
Eline sağlık epey iş yapılmış
Eline sağlık canım
Bende özlüyorum. Kardeşim gibisin.❤❤ bende geldim burada günlük ödevleri yapıyorum. Bu ara grevdeyim. Pek ev işi yapmıyorum kızlaraynen özledim vallahi
Feslegen kokuluydu. O da banlandi.Nego yokken birilerine ödev vermesini söylemişti onlar kimdi hanımlar sahipsiz kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?