Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim bütün dolaplarım tavana kadar sadece mutfak dolapları değil. Onlarıda eşim yemin verdirdi silme diye davlumbazın elektrik gatları ordan geçiyor silerken çarpılıyordum bir kez elektrikçi çağırdık

Nöbetçiydim bugün 7 saatte dersim vardı. Eve geldim dinleniyorum. Kalkınca ütü yapacağım koltuk örtülerini yıkayacağım mutfak oturma odası koridor süpürgeye tutulup silinecek sonra yemeğe geçilecek.

Hakısın canım ben bayadır uğrayamadım

Dün neler yaptığımı yazayım

Evi topqrladım
Bulaşıkları makineye doldurdum
Evi süpürdüm
Sonra gexmeye çıktım :)

Bugün sabah kahvaltı hazırladım
Sofrayı topladım
4 parça ütü yaptım
Biraz toparlamaca
Sonra evden çıkış
Şimdi eve gelebildim

Çorba yapmam lazım bide bulgur pilavı düşünüyorum :)

Herkese kolay gelsinn

Nego bende geldiiimmm.bu günkü ödevi pas geçtim çünkü benim dolaplar tavana kadar bide dün coookkk yoruldum bugün kolum kalkmıyor.dunki ödevi yaptım ama gece saat 12 de.esim dün üşümüş kışlık bı şeyler cikariver dedi.gecenin 10 unda yazlık kışlık yaptık beraber.o arada duzelttim.tabi bide sabahtan akşama yapılanlar varki onlarda şöyle

Ev süpürüp silindi
Bulaşık makinası boşaldı
Gelecek misafirlere 2 çeşit ikram yapıldı
Ev toplandı
Misafirler gittikten sonra bulaşık toplandı
Çocuklar birşeyler dökmüş yine süpürge yapıldı
Yemek yapıldı
Yine mutfak topla
Yazlık kışlık yapıldı
Çekmeceler düzenlendi
Bebiş uyutuldu

Ve ben nakaut.
Bugünde ev supuruldu.bir makina ütü yapildi.

Iyi aksamlar arkadaslar
Ben esimin kisliklarinu cikardim
Tum kapi ustlerini sildim
Gumuslugumun ustunu ve banyo dolaplarimin ustunu sildim
Mutfak cekmecelerimi duzenledim , atilmasi gereken esya yiycek vs varsa attim
Oglen aksam ustune kdr arkadaslarla toplandk oturduk smdi yemek hazirligindaym benden bu kadr bugun

Nego hanım. Ödevleri yapmaya çalışıyorum. Fakat yazmaya fırsatım olmuyor. Bu ara bir de ev taşıma telaşım var. Tam modumdayım yani... Bir de gurbette olunca. Allah tan başka kimsem yok
Allah kolaylık versin canım
Kolay gelsin diyicem de bitmiştir bile
Eline sağlık canım
Eline sağlık epey iş yapılmış
Eline sağlık canım

Sabah 7 de uyandım.
Mutfağı toparladım. Yemek yaptım.
Ortalığı toparladım, süpürdüm. Toz aldım. Çok bir şey yapmadım yani.

Gecmis olsun kuzum. Aksin burun. Iyidir akmadsi. Biz onu anlattik simdi 10 aylik bebenin gaziyla ugrasiyoruz 4 gun oldu. En son bugun acilde lavman yaptilar da biraz duruldu bezi doldurunca. Ne yapicam 10 aylik cocuga ben gaz icin anlamiyorum artik. Gaz damlasi da kar etmedi 2 gundur perperisan okula gidiyorum. Sabaha kadar uyumuyor cocuk gazdan. Delirmek uzereyim

Canım benim yaaa
Ne diyor doktor gaz için bir çare yok mu?
Benim kizimda pek yasamadik o sorunu bilemiyorum o yüzden

Canım benim yaaa
Ne diyor doktor gaz için bir çare yok mu?
Benim kizimda pek yasamadik o sorunu bilemiyorum o yüzden
Ilk 3 ay cok yasadik gazi ama gecmisti. Sadece boyle ara ara oluyordu. O da yeni ek gidaya gectigimizde. 1 gece falan gazlanirdi. Ilk kez bu sefer uzun surdu. Bugun 4. Gundu Acildeki dr tam bir sinav zaten. Asla ilgilenmiyor. Sanki silah dayiyoruz kafasina. Hic film falan cekmeden direkt gaz var dedi. Lavman yaptirdi gonderdi. Yarin kendi doktorumuza goturecegim sabahki durumuna gore artik Ilgilenir en azindan bizimle.

Çok geçmiş olsun canım bence de kendi doktoru daha iyi ilgilenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…