golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Burda kızlar sayesinde bir düzen tuttum iyi kötü yapıyorum birikmiyor işler iyi olur senin içinde :)Aynı bizdeliriyorız evde birlikte
Bazen öyle birikiyor ki etiketim olmayan sayfa valla gözden kaçıyor lö bönüüüsYol yordam öğren az geçmiş okunur
Bazen öyle birikiyor ki etiketim olmayan sayfa valla gözden kaçıyor lö bönüüüs
Bana laf etme keserim totonu
benim atayemi Zeynep ve ayla gibi olmam için fırıncıyı da ekmeklerle beraber yemem lazımım
Canim normalde ben de öyleyim de bu aralar jillian yapiyorum. Anamdan emdigim sütü burnumdan getirdigi için emeğime kiyip canimi bile cektiremiyorumcivciv ya ben doysam da çekiyor canım
Anaa benim ceyizimdeki kahvalti takimimin aynisi buİçten gelmesi lazım galiba senin canın istemiyor demekkiBen yemekte de öyleyim illa sunumlu süslü olcak özellikle kahvaltı dur bu sabahki kahvaltıyı atıyım
Nerde benim döner bıçağımÇizerim sadece merak etme
Aboo içine iki tane bebe mı kaçmışbana göre pek burç yok yaa ben değisiğim6.500 kg dogan bi insandan ötesi beklenemezdi zaten hiç fit olmadım mesela
Sorma ya hala uyuyamıyorum tembelken 11 saate kadar uyurdum şimdi 3 saate düştü çok canım sıkkın iş de bittti 21 saat uyanık ne yapicamHı hı tabi canım iş yapmasan olur,sonra biriksin yine eteklerin tutuşsun
Manzara çok güzelİçten gelmesi lazım galiba senin canın istemiyor demekkiBen yemekte de öyleyim illa sunumlu süslü olcak özellikle kahvaltı dur bu sabahki kahvaltıyı atıyım
Aynı benim ufaklık. Evi süpürürken elimden çekiyor. O süpürmeye başlıyor. Ya da süpürgenin üstüne oturuyor, süpürgeyi araba gibi sürmeye çalışıyorbenimki de 21 aylık
HoşgeldinizDemek herkes aynı bi rahatlama geldi o zaman bananeyse eski düzenime geri döneceğim kararlıyım
83Aboo içine iki tane bebe mı kaçmışikiz olacakken tek olmuşun ellam kaç kilosun ki balık etli filan mı?
Sorma ya hala uyuyamıyorum tembelken 11 saate kadar uyurdum şimdi 3 saate düştü çok canım sıkkın iş de bittti 21 saat uyanık ne yapicam
Manzara çok güzelsofra zaten güzel de .
Oturup keyifle yiyeceğin biri varsa daha güzel
Benim diyete baslama kilom
Teşekkür ediyorum hoş buldukHoşgeldiniz
Bi sayfa öncesini bir okumaya üşeniyorumanca gelir bensiz ne çok konuştunuz diye carlarım
şimdi kaç kilosunBenim diyete baslama kilom
HoşgeldinTeşekkür ediyorum hoş bulduk
Ben aslında çok iyiydim izne gidip gelince bi halsizlik çöktü oğlan çok yoruyor beniBurda kızlar sayesinde bir düzen tuttum iyi kötü yapıyorum birikmiyor işler iyi olur senin içinde :)
69.5 du bu sabah .şimdi kaç kilosun
belki ben de69.5 du bu sabah .
Şu an kaç sayfa öncesinden geldiğimi unuttum ne demek 1 sayfa öncesine üşeniyorumBi sayfa öncesini bir okumaya üşeniyorumanca gelir bensiz ne çok konuştunuz diye carlarım
Aynen canım öyle güllük gülistanlık gitmiyor maalesefDemek herkes aynı bi rahatlama geldi o zaman bananeyse eski düzenime geri döneceğim kararlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?