Düzenli Evimiz & Hayatımız

civciv ya ben doysam da çekiyor canım
Canim normalde ben de öyleyim de bu aralar jillian yapiyorum. Anamdan emdigim sütü burnumdan getirdigi için emeğime kiyip canimi bile cektiremiyorum
İçten gelmesi lazım galiba senin canın istemiyor demekki Ben yemekte de öyleyim illa sunumlu süslü olcak özellikle kahvaltı dur bu sabahki kahvaltıyı atıyım
Anaa benim ceyizimdeki kahvalti takimimin aynisi bu
Ne guzel hazirlamissin
Her sabah bunlari mi kullaniyosun kirilir diye korkmuyo musun

bana göre pek burç yok yaa ben değisiğim 6.500 kg dogan bi insandan ötesi beklenemezdi zaten hiç fit olmadım mesela
Aboo içine iki tane bebe mı kaçmış ikiz olacakken tek olmuşun ellam kaç kilosun ki balık etli filan mı?
Hı hı tabi canım iş yapmasan olur,sonra biriksin yine eteklerin tutuşsun
Sorma ya hala uyuyamıyorum tembelken 11 saate kadar uyurdum şimdi 3 saate düştü çok canım sıkkın iş de bittti 21 saat uyanık ne yapicam
İçten gelmesi lazım galiba senin canın istemiyor demekki Ben yemekte de öyleyim illa sunumlu süslü olcak özellikle kahvaltı dur bu sabahki kahvaltıyı atıyım
Manzara çok güzel sofra zaten güzel de .
Oturup keyifle yiyeceğin biri varsa daha güzel

83

Burda kızlar sayesinde bir düzen tuttum iyi kötü yapıyorum birikmiyor işler iyi olur senin içinde :)
Ben aslında çok iyiydim izne gidip gelince bi halsizlik çöktü oğlan çok yoruyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…