Bakma öyle dediğime benim geçmişti okumama lüzum mu var fesleğen gardaşımŞu an kaç sayfa öncesinden geldiğimi unuttum ne demek 1 sayfa öncesine üşeniyorum
İşte feraset işte fazilet işte adam gibi adamlıkkkŞu an kaç sayfa öncesinden geldiğimi unuttum ne demek 1 sayfa öncesine üşeniyorum
Bide tantuni yapıştırYaa güya kokoreç yedim o kadar yemek konuşmuşsunuz ki yine acıktım
Yemin ederim bunu yazacaktım sonra vazgeçip açıklama yaptımİşte feraset işte fazilet işte adam gibi adamlıkkk
Orası öyle tabiBakma öyle dediğime benim geçmişti okumama lüzum mu var fesleğen gardaşım
zaten her muhabbetin içindeyim şekil a da göründüğü gibi
Haha ben kapmisim iste ohhYemin ederim bunu yazacaktım sonra vazgeçip açıklama yaptım
Güzel olurdu ama şimdi tantuniyi nerde bulayım. Bi çay koyayım da bakayım yanına ne varBide tantuni yapıştır
yoksa bizi kim güldürecek
Kendimi yorgun hissediyorum genelde birde vitamin takviyesi filan alıyorum . Sıcak havanın bu duruma etkisi çok büyük sanırım evde 24 saat klima açık . Oğlan evde durmuyor günde 2 kere sokağa çıkıyoruz . Ben evde iş yaparken sürekli tutturuyor düzeni korumakta o yüzden zorlanıyorumAynen canım öyle güllük gülistanlık gitmiyor maalesef
Cips , cips sosu çay Müge anlıGüzel olurdu ama şimdi tanrınızı nerde bulayım. Bi çay koyayım da bakayım yanına ne var
Güzel olurdu ama şimdi tanrınızı nerde bulayım. Bi çay koyayım da bakayım yanına ne var
Uyumasaydı oğlanı gönderirdim süper kaldırıyor oturan insanı arkaya geçip totodan ittiriyor kalk diyeHaha ben kapmisim iste ohh
Allahim spora kalkcam ama kalkamadim bi. Yok mu beni arkamdan spora dürtüklücek bi babayiğit
Ben seni anca yatışa dürterimHaha ben kapmisim iste ohh
Allahim spora kalkcam ama kalkamadim bi. Yok mu beni arkamdan spora dürtüklücek bi babayiğit
Sen ona bakma bence cayi yalniz iç yaninda biseyler olmadanGüzel olurdu ama şimdi tanrınızı nerde bulayım. Bi çay koyayım da bakayım yanına ne var
Az önce eşim alıp gelmiş b i şeyler ama daha bakamadım yeni uyudu benimkiCips , cips sosu çay Müge anlıbizim ev bu durumda şuan
Yaa bu klavyeyi Allah kahretmesin sonradan fark ettim düzelttim ama görmüşsünüz bileTanrı’yı bu işe karıştırma dostumo yeaaa
Benim düzen takıntım var dağınıklığa alışmam epey zaman aldı koltukların yastıkları dökülür , oyuncaklar dökülür, tencere tava dökülür sürekli eğil kalk modundaydım şimdi bakıyorum eskisi gibi dağıtmıyor veya o an o dağınıklığı gördüğümde eskisi kadar gerilmiyorumKendimi yorgun hissediyorum genelde birde vitamin takviyesi filan alıyorum . Sıcak havanın bu duruma etkisi çok büyük sanırım evde 24 saat klima açık . Oğlan evde durmuyor günde 2 kere sokağa çıkıyoruz . Ben evde iş yaparken sürekli tutturuyor düzeni korumakta o yüzden zorlanıyorumçamaşırlarım birikmeden hemen yıka ütüle yemek yapıyorum hergüne ayrı ayrı banyo WC hergün fix temizleniyor önceden süpürüyordum artık robot süpürüyor . Oğlan sürekli bacağımda veya buzdolabını açıyor içinde veya koltuk tv ünitesi tepesinde . Sıkılmadan her işi düzenli yapmam lazım
Geç kalmış senin oğlanAz önce eşim alıp gelmiş b i şeyler ama daha bakamadım yeni uyudu benimki
Haha yegenlerim de öyle ya. Benimle birlikte spor yapiyolar ama ne yapmakUyumasaydı oğlanı gönderirdim süper kaldırıyor oturan insanı arkaya geçip totodan ittiriyor kalk diye
Dogru soylüyosun yanlis adres olduBen seni anca yatışa dürterim
Yaa en azından ucundan tatlı bi şey yerim yalnız olmuyor çaySen ona bakma bence cayi yalniz iç yaninda biseyler olmadangece kötü rüyalar görürsün he (bu espri degil gercekten gece yediklerin kötü rüya gördürür )
Ne kadan da arkadasinin iyiligini dusunen bi insanim ya. Bir de cese bak tantuni yiyem kebap gömem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?