Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bakma öyle dediğime benim geçmişti okumama lüzum mu var fesleğen gardaşım

zaten her muhabbetin içindeyim şekil a da göründüğü gibi
Orası öyle tabi iyiki her muhabbetin içindesin yoksa bizi kim güldürecek

Aynen canım öyle güllük gülistanlık gitmiyor maalesef
Kendimi yorgun hissediyorum genelde birde vitamin takviyesi filan alıyorum . Sıcak havanın bu duruma etkisi çok büyük sanırım evde 24 saat klima açık . Oğlan evde durmuyor günde 2 kere sokağa çıkıyoruz . Ben evde iş yaparken sürekli tutturuyor düzeni korumakta o yüzden zorlanıyorum çamaşırlarım birikmeden hemen yıka ütüle yemek yapıyorum hergüne ayrı ayrı banyo WC hergün fix temizleniyor önceden süpürüyordum artık robot süpürüyor . Oğlan sürekli bacağımda veya buzdolabını açıyor içinde veya koltuk tv ünitesi tepesinde . Sıkılmadan her işi düzenli yapmam lazım

Haha ben kapmisim iste ohh
Allahim spora kalkcam ama kalkamadim bi. Yok mu beni arkamdan spora dürtüklücek bi babayiğit
Uyumasaydı oğlanı gönderirdim süper kaldırıyor oturan insanı arkaya geçip totodan ittiriyor kalk diye

Güzel olurdu ama şimdi tanrınızı nerde bulayım. Bi çay koyayım da bakayım yanına ne var
Sen ona bakma bence cayi yalniz iç yaninda biseyler olmadan gece kötü rüyalar görürsün he (bu espri degil gercekten gece yediklerin kötü rüya gördürür )
Ne kadan da arkadasinin iyiligini dusunen bi insanim ya. Bir de cese bak tantuni yiyem kebap gömem

Benim düzen takıntım var dağınıklığa alışmam epey zaman aldı koltukların yastıkları dökülür , oyuncaklar dökülür, tencere tava dökülür sürekli eğil kalk modundaydım şimdi bakıyorum eskisi gibi dağıtmıyor veya o an o dağınıklığı gördüğümde eskisi kadar gerilmiyorum

Az önce eşim alıp gelmiş b i şeyler ama daha bakamadım yeni uyudu benimki
Geç kalmış senin oğlan gölge sana yapıştık yaşıyor mu benimki öyle oldu odadan çıksam kıyamet kopuyor gece sabaha kadar wc gidemedim sıktım kendimi kaç kere yanından kalktım ağla ağla

Uyumasaydı oğlanı gönderirdim süper kaldırıyor oturan insanı arkaya geçip totodan ittiriyor kalk diye
Haha yegenlerim de öyle ya. Benimle birlikte spor yapiyolar ama ne yapmak mor pembe zıbınlarıyla kan ter icinde kalıyorlar o bahaneyle ben de yoruyorum enerjilerini atsinlar diye
Ben seni anca yatışa dürterim
Dogru soylüyosun yanlis adres oldu

Yaa en azından ucundan tatlı bi şey yerim yalnız olmuyor çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…