Sarma sarmışsın o kadar onlar da kalsın bi zahmetToz alma,süpürme ve silme kaldı
Keşke bir tepsi un kurabiyesi olsaydı
YaparızYanına da çikolatası akan bir ıslak kek off
Çok tozlu ama,yarın mı yapsam bilemedim.Yorgun değilim aslında sadece tükenmişlik hissi var bu ara zor geliyor her şeySarma sarmışsın o kadar onlar da kalsın bi zahmet
Mutfak halımı silicem senin bingo ileYaparız
Hava da sıcak benim de çok iş yapasım gelmiyor ellerimi açmış robot süpürge için dua ediyorumÇok tozlu ama,yarın mı yapsam bilemedim.Yorgun değilim aslında sadece tükenmişlik hissi var bu ara zor geliyor her şey
Bende tükendim negooooo hamur işi istiyorum yap bana yaaaaapÇok tozlu ama,yarın mı yapsam bilemedim.Yorgun değilim aslında sadece tükenmişlik hissi var bu ara zor geliyor her şey
Düğün hediyesi olarak alsın enisteHava da sıcak benim de çok iş yapasım gelmiyor ellerimi açmış robot süpürge için dua ediyorum
Nasıl rengi açılıyor ama ben mutfağı arada komple siliyorum diğer yerleri leke olursa öyleMutfak halımı silicem senin bingo ilekokusu kötü ya insan parfümlü yapar şunu
Yuhhh o zamandan beri miDüğün salonunda kalmış
Ağustosta evlilik yıldönümümüz var hediye olarak isteyeceğim çok merak ediyorum benimkinin tepkisiniHava da sıcak benim de çok iş yapasım gelmiyor ellerimi açmış robot süpürge için dua ediyorum
Doğum hediyesi olarak tek beklentim o zatenDüğün hediyesi olarak alsın eniste
Bura iyi dün yağmur yağdı bütün gün.Rahmetine bereket Rabbim ferahlattıHava da sıcak benim de çok iş yapasım gelmiyor ellerimi açmış robot süpürge için dua ediyorum
Doğum yavrum ya düğün yazmış otomatik klavyeDoğum hediyesi olarak tek beklentim o zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?