- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Vodafonedan fatura üzerine taksitli almış komşumuz belki benimki de öyle bir jest yapar inşallah aminAğustosta evlilik yıldönümümüz var hediye olarak isteyeceğim çok merak ediyorum benimkinin tepkisini
Çohhh güzel yaparım onu ayıptır söööylemesiYanına da çikolatası akan bir ıslak kek off
Gadinin ham maddesi negoÇohhh güzel yaparım onu ayıptır söööylemesi
Bura da kapanıp duruyor ama yağmıyor iste nego iste robot hakkımızBura iyi dün yağmur yağdı bütün gün.Rahmetine bereket Rabbim ferahlattı
Robot süpürge falan hiç bir şey istemiyorum ayyyy hiçbirşey istemiyorum ne oldu banaaaa
Dün yumurtam yoktu yumurtasız poğaça yaptım.Aynı bu yazdığın ikisinin karışımı bir lezzet olduTuzlu olarak da çörek otlu kurabiye birde dereotlu peynirli poğaça
Canım çekti beeeDün yumurtam yoktu yumurtasız poğaça yaptım.Aynı bu yazdığın ikisinin karışımı bir lezzet oldu
Bir mantı açayım ayıp ettinBende tükendim negooooo hamur işi istiyorum yap bana yaaaaap
Ayy Jes ya, hergün yeni bir menüyle geliyorsun. Diyetteyim, canım istiyorYanına da çikolatası akan bir ıslak kek off
Senin elma yanaklarını kitlarim heeeBir mantı açayım ayıp ettin
Off dereotlu, peynirli poğaça bayılırım, evde benden başka kimse sevmediği için yapamıyorumTuzlu olarak da çörek otlu kurabiye birde dereotlu peynirli poğaça
Şu an ondan bile vazgeçtim bir boşvermişlik bir adamsendecilikNasıl rengi açılıyor ama ben mutfağı arada komple siliyorum diğer yerleri leke olursa öyle
İnşallahVodafonedan fatura üzerine taksitli almış komşumuz belki benimki de öyle bir jest yapar inşallah amin
Diyet demek sabir demek diyet demek nefis kontrolü demek diyet demekAyy Jes ya, hergün yeni bir menüyle geliyorsun. Diyetteyim, canım istiyoristediğin şeyler de iştah kabartıcı hep
Hiç sevmiyorum ama sadece benim evim değil adam da halısız sevmiyorVallahi hali demek evde pislik fazlalığı demekmiş keşke kışın da sermesem
Bizimki de hali sevmiyorHiç sevmiyorum ama sadece benim evim değil adam da halısız sevmiyor
Onun sosuna saralle de katıyorum benGadinin ham maddesi nego
Bende iki tane 5 metrekare,dört tane 4 metrekare,
4 tane 2 ye 1 metre, birde üçlü yatak odası halısı var
Turta yaptım susSenin elma yanaklarını kitlarim heee
Merhaba negogelip gidip bakıyorum arada üstleniyorum görevleri sessizce ben katılmaya çalışayım yine ama sen listeye alma devamlılık arzedemezsem mahcup olmayayım olur mu
Çok tozlu ama,yarın mı yapsam bilemedim.Yorgun değilim aslında sadece tükenmişlik hissi var bu ara zor geliyor her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?