- 13 Ağustos 2020
- 15.682
- 89.051
- 598
- 32
Keşke bir tepsi un kurabiyesi olsaydı
Yanına da çikolatası akan bir ıslak kek of
Onun sosuna saralle de katıyorum ben
dağılııınTurta yaptım sus
Benim verdiğim yer uygunBenimde büyük baya vardı eski evde buraya almıycam dedim salona 6 m aldı eşim.
Yeni geldi yıkamadan bi o bi mutfak halısı 88 lira tuttuönceden dünyanın halısını yıkatırdık 100 liraya
Kış gelene kadar sermiycem mutfakta boş kalsın her gün mopla siliyorum
Acik acik söyledin mi? Bence söyleVodafonedan fatura üzerine taksitli almış komşumuz belki benimki de öyle bir jest yapar inşallah amin
Seni en iyi ben anlarım gel sarilalim ben de diyetteyimAyy Jes ya, hergün yeni bir menüyle geliyorsun. Diyetteyim, canım istiyoristediğin şeyler de iştah kabartıcı hep
Evet lora reyiz dotunuzu keser heee dagiliiinndağılııın
anlık vaziyetim
Sizin Orda yine uygunmuş. Bizim burda metre karesi 7 liraBenimde büyük baya vardı eski evde buraya almıycam dedim salona 6 m aldı eşim.
Yeni geldi yıkamadan bi o bi mutfak halısı 88 lira tuttuönceden dünyanın halısını yıkatırdık 100 liraya
Ve seffginn de varr nego tamam da dinlen bak yine agricak her yerin yoksaKalk kız Negooo tozu al
Başlayalı 3 gün oldu gram bile vermedim henüz.Acik acik söyledin mi? Bence söyleerkekler nedense acikca söylemeyince anlamiyo
Ya da benimki öyle bilmiyorum ilk evlendigimiz zamanlar anlasin diye alttan alttan söylerdim meger hicbisey anlamiyomus gider en ihtiyacim olmayan en alakasiz seyi alirdisimdi öğrendim en ince ayrntisina kadar söylüyorum sadece zamanini sürpriz yapiyo artik. anliyorum ama anlamamış gibi yapiyorum sürprizi bozulmasın diye
Seni en iyi ben anlarım gel sarilalim ben de diyetteyim
Evet lora reyiz dotunuzu keser heee dagiliiinn
ayy koptum
Sen durmazsın eminim bir şeyler yaparsınŞu an ondan bile vazgeçtim bir boşvermişlik bir adamsendecilik
En son metrekaresi 5 liradan yıkattıkBenimde büyük baya vardı eski evde buraya almıycam dedim salona 6 m aldı eşim.
Benim neden püskevitim yok
anlık vaziyetim
Yok canım hiç aklımda bile yoktu kendi soktu aklımaAcik acik söyledin mi? Bence söyleerkekler nedense acikca söylemeyince anlamiyo
Ya da benimki öyle bilmiyorum ilk evlendigimiz zamanlar anlasin diye alttan alttan söylerdim meger hicbisey anlamiyomus gider en ihtiyacim olmayan en alakasiz seyi alirdisimdi öğrendim en ince ayrntisina kadar söylüyorum sadece zamanini sürpriz yapiyo artik. anliyorum ama anlamamış gibi yapiyorum sürprizi bozulmasın diye
Öyle tatlısın kiiHoşgeldin canım,neler görüyorum öyle
Hayırlı olsun
Her zaman yerin var burada
Hiç sorma bonusumHoşgeldinkendine geldin tabi hemen iş güç :)
Aynısı diyim negom geçen hafta öyleydim.
O denize nasıl gittim o geceyi bana sor.
Ara ara geçiyor ara ara tekrar aynı
Sağlıkla büyüsünÖyle tatlısın kiibi gittim bebisle geldim
Çok teşekkür ederim ❤
Riskli mi gebeliğin?Hiç sorma bonusumBakma ben abartıyorum bazen ufaktan cam sildim koltuk sildim aslında yapmamam lazım bu dönemde ama duramadım şimdi ufak şeyler yapıyorum
Gebeliğinin basında covid geçirdim negom onun haricinde bir de bel rahatsizligim var gecmisten gelen bel agrisi beni mahvetti tutunca kitleniyorum. O yüzden işleri yap dinlen şeklinde yürüyorum. Işe de devam tabi sağlıkçı olunca nöbetler devam ediyor ayakta çok kalınca 2 gün önce diz arkasında bi varis gördüm ağrıyordu demek bu yüzdenmişRiskli mi gebeliğin?
Gelmiş geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.Sağlıklı bir şekilde tamamlarsın bundan sonra umarımGebeliğinin basında covid geçirdim negom onun haricinde bir de bel rahatsizligim var gecmisten gelen bel agrisi beni mahvetti tutunca kitleniyorum. O yüzden işleri yap dinlen şeklinde yürüyorum. Işe de devam tabi sağlıkçı olunca nöbetler devam ediyor ayakta çok kalınca 2 gün önce diz arkasında bi varis gördüm ağrıyordu demek bu yüzdenmiş
AnnenVe seffginn de varr nego tamam da dinlen bak yine agricak her yerin yoksa
Anneme cok benzetiyorum seni ya masallah asla durmaz o da kadın adeta hareket üzerine yaratılmış gibi
Toz aldım sadece yeter bugünlükSen durmazsın eminim bir şeyler yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?