Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim verdiğim yer uygun

Vodafonedan fatura üzerine taksitli almış komşumuz belki benimki de öyle bir jest yapar inşallah amin
Acik acik söyledin mi? Bence söyle erkekler nedense acikca söylemeyince anlamiyo
Ya da benimki öyle bilmiyorum ilk evlendigimiz zamanlar anlasin diye alttan alttan söylerdim meger hicbisey anlamiyomus gider en ihtiyacim olmayan en alakasiz seyi alirdi simdi öğrendim en ince ayrntisina kadar söylüyorum sadece zamanini sürpriz yapiyo artik. anliyorum ama anlamamış gibi yapiyorum sürprizi bozulmasın diye
Ayy Jes ya, hergün yeni bir menüyle geliyorsun. Diyetteyim, canım istiyor istediğin şeyler de iştah kabartıcı hep
Seni en iyi ben anlarım gel sarilalim ben de diyetteyim
Evet lora reyiz dotunuzu keser heee dagiliiinn

anlık vaziyetim
ayy koptum

Sizin Orda yine uygunmuş. Bizim burda metre karesi 7 lira

Başlayalı 3 gün oldu gram bile vermedim henüz.

Şu an ondan bile vazgeçtim bir boşvermişlik bir adamsendecilik
Sen durmazsın eminim bir şeyler yaparsın
En son metrekaresi 5 liradan yıkattık

anlık vaziyetim
Benim neden püskevitim yok
Yok canım hiç aklımda bile yoktu kendi soktu aklıma şimdi ben ee istiyorum

Hoşgeldin kendine geldin tabi hemen iş güç :)

Aynısı diyim negom geçen hafta öyleydim.
O denize nasıl gittim o geceyi bana sor.

Ara ara geçiyor ara ara tekrar aynı
Hiç sorma bonusum Bakma ben abartıyorum bazen ufaktan cam sildim koltuk sildim aslında yapmamam lazım bu dönemde ama duramadım şimdi ufak şeyler yapıyorum

Riskli mi gebeliğin?
Gebeliğinin basında covid geçirdim negom onun haricinde bir de bel rahatsizligim var gecmisten gelen bel agrisi beni mahvetti tutunca kitleniyorum. O yüzden işleri yap dinlen şeklinde yürüyorum. Işe de devam tabi sağlıkçı olunca nöbetler devam ediyor ayakta çok kalınca 2 gün önce diz arkasında bi varis gördüm ağrıyordu demek bu yüzdenmiş

Gelmiş geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.Sağlıklı bir şekilde tamamlarsın bundan sonra umarım

Bugün yaptiklarim;
Evi toparladım
Mutfakta elde yikancaklari yikadim, bulasik makinesini calistirdim
Evi süpürttüm
Ütü yaptım
Alisveris yaptim, aldıklarımi yerlestirdim
Aşımı oldum
Sporumu yaptim
Yarına buğday nohut islattim(keskek yapcam)

Birazdan yürüyüşe cikcam gelince mutfagi toplayip bulasik makinesini yerlestirip cayi demlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…