Sizin Orda yine uygunmuş. Bizim burda metre karesi 7 lira
Oo sizin orası da yüksekmiş. Tüm halıların gidecek yıkamaya ne kadara mal olur bilemiyorum. Ben ilçedeyim. 3 tane yıkamacı var ve hepsi anlaşmalı aynı fiyata yıkıyor8 den yıkadı işte verdikten sonra öğrendim artmış fiyatı daha uygunu bulmak lazım
Canim o zaman bi yerlerde bi yanlislik yapiyo olabilir misin? Alman gereken kalori miktarinin altina düsmüyosun demekki?. 3 günde zaten harikalar yaratamayiz da. En azindan 100 gr farkederdi.Başlayalı 3 gün oldu gram bile vermedim henüz.
Alman gereken kalori miktarinin altina düsmüyosun demekki?
Spor yapmaya pek zamanım yok 2 ufaklığın peşinde koşuyorum. Yürüyüş yapıyordum normalde, ama burda yürünecek saatte hava fazla serinleyip rüzgar başlıyor. Çocuklarla yürüyemiyorum o yüzden. Ekmeği tamamen kestim. Aslında yemeği de epey azalttım. Ama bugün sebze gibi belirli bir menüm yok. Porsiyonu küçülttüm. Hafta sonunda verdiğim kiloya göre düzenleyeceğim.Canim o zaman bi yerlerde bi yanlislik yapiyo olabilir misin? Alman gereken kalori miktarinin altina düsmüyosun demekki?. 3 günde zaten harikalar yaratamayiz da. En azindan 100 gr farkederdi.
Ya da kisiden kisiye değişebilir bazilari 1 hafta sonunda birden veriyo o da olabilir.
Vazgecmek yok devam edelim ama hicbisey olmasa saglık için
Spor yapiyo musun?
Ben robotu alırken dedim ki bu seneki tüm özel günler için alalımAğustosta evlilik yıldönümümüz var hediye olarak isteyeceğim çok merak ediyorum benimkinin tepkisini
Benimkini gönderem sanaHava da sıcak benim de çok iş yapasım gelmiyor ellerimi açmış robot süpürge için dua ediyorum
Noldu kız
Cocuklar en buyuk spor olmus sana zaten benceSpor yapmaya pek zamanım yok 2 ufaklığın peşinde koşuyorum. Yürüyüş yapıyordum normalde, ama burda yürünecek saatte hava fazla serinleyip rüzgar başlıyor. Çocuklarla yürüyemiyorum o yüzden. Ekmeği tamamen kestim. Aslında yemeği de epey azalttım. Ama bugün sebze gibi belirli bir menüm yok. Porsiyonu küçülttüm. Hafta sonunda verdiğim kiloya göre düzenleyeceğim.
+++Bugün yaptiklarim;
Evi toparladım
Mutfakta elde yikancaklari yikadim, bulasik makinesini calistirdim
Evi süpürttüm
Ütü yaptım
Alisveris yaptim, aldıklarımi yerlestirdim
Aşımı oldum
Sporumu yaptim
Yarına buğday nohut islattim(keskek yapcam)
Birazdan yürüyüşe cikcam gelince mutfagi toplayip bulasik makinesini yerlestirip cayi demlerim
Negoo bu aralar senin topikte takılmam lazım. Odaları değiştiriyorum ve ev harman yeri gibiBir kahveeeeEki Görüntüle 2883215
Yeni eşya,yer değişimi en sevdiğimNegoo bu aralar senin topikte takılmam lazım. Odaları değiştiriyorum ve ev harman yeri gibiçocuğu oda aldım bir odayı boşalttım. Allah'ım evde ne kadar gereksiz şeyler var öyle
Eyvallah gözüm
Üçgenin iç açıları un toplamı kaçtı yaaBdv ye bakayım dedim Defne ve Ülgen çarptı gözlerimi
Hiç sevmedim bu işi her yerim ağrıyor. Bilsem evi direk taşırdımYeni eşya,yer değişimi en sevdiğim
Hayırlı olsun odası
Ülgen ne yaaaEyvallah gözüm
Üçgenin iç açıları un toplamı kaçtı yaa
Fazla eşyaları ne yapacaksın,vermezsen bir yere işini zorlaştırır epeyHiç sevmedim bu işi her yerim ağrıyor. Bilsem evi direk taşırdım
Valla çalışma masası vardı kapıya koydum aldılar. Ayna var orta sehpa var vereceğim birilerineFazla eşyaları ne yapacaksın,vermezsen bir yere işini zorlaştırır epey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?