Düzenli Evimiz & Hayatımız

8 den yıkadı işte verdikten sonra öğrendim artmış fiyatı daha uygunu bulmak lazım
Oo sizin orası da yüksekmiş. Tüm halıların gidecek yıkamaya ne kadara mal olur bilemiyorum. Ben ilçedeyim. 3 tane yıkamacı var ve hepsi anlaşmalı aynı fiyata yıkıyor

Başlayalı 3 gün oldu gram bile vermedim henüz.
Canim o zaman bi yerlerde bi yanlislik yapiyo olabilir misin? Alman gereken kalori miktarinin altina düsmüyosun demekki?. 3 günde zaten harikalar yaratamayiz da. En azindan 100 gr farkederdi.
Ya da kisiden kisiye değişebilir bazilari 1 hafta sonunda birden veriyo o da olabilir.

Vazgecmek yok devam edelim ama hicbisey olmasa saglık için
Spor yapiyo musun?

Spor yapmaya pek zamanım yok 2 ufaklığın peşinde koşuyorum. Yürüyüş yapıyordum normalde, ama burda yürünecek saatte hava fazla serinleyip rüzgar başlıyor. Çocuklarla yürüyemiyorum o yüzden. Ekmeği tamamen kestim. Aslında yemeği de epey azalttım. Ama bugün sebze gibi belirli bir menüm yok. Porsiyonu küçülttüm. Hafta sonunda verdiğim kiloya göre düzenleyeceğim.

Ağustosta evlilik yıldönümümüz var hediye olarak isteyeceğim çok merak ediyorum benimkinin tepkisini
Ben robotu alırken dedim ki bu seneki tüm özel günler için alalım aldık neyse bu sefer arabamızı değiştirecektik . Eşime velaket verdim arabayı alsın diye tam evlilik yıl dönümü günümüze denk geldi . Bende 4. Evlilik yıl dönümü hediyesi kabul ediyorum dedim . Eşimde katyayı aldık ya ne daha evlilik yıl dönümü hediyesi diyorsun bana diyor

Noldu kız
Cocuklar en buyuk spor olmus sana zaten bence

+++
Bulasik makinesini yerlestirdim
Cayi demledim
Mutfagi topladim
Cöpü cikarttim
Cöp kovasini yikadim

Negoo bu aralar senin topikte takılmam lazım. Odaları değiştiriyorum ve ev harman yeri gibi çocuğu oda aldım bir odayı boşalttım. Allah'ım evde ne kadar gereksiz şeyler var öyle
Yeni eşya,yer değişimi en sevdiğim
Hayırlı olsun odası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…