Hasta hasta uğraşma canım ya iyice dinlenBen de iki gündür feci hastaydım bizde rapor yok yani yerime bakacak kimse yok işler aksar hasta hasta işe gittim dün gece 2,ye kadar da uyuyamadım önce üşüdüm sonra terledim ama çok şükür iyiyim biraz vücudum ağrıyor
Tabii bulaşıklar mutfakta yığılmıştı onları doldurdum makineye, masayı sildim mutfağı süpürdüm
Büyüğü dershaneye bıraktım küçüğe köfte kızarttım
Kahve içtik eklemlerim ağrımaya başladı tekrar dinlenicem biraz
Nevresim ve ütü işi tamam Allah’dan en sevmediğim iki iş
En bi sevdiğim pasta- kurabiye yapmak kahve pişirip içmek
Olur canım canın sağolsunKk yine bana oyun oynuyor etiket bildirimi gelmedi ama ben gelip buldum çok zekiyim
Evet utu güzel bir de yaptıklarımı yazmayi unutmasam... Ama bu çocuklar bendeki b12 yi yedi bitirdi. Ondan oluyor.
Denemek lazımFayanslara bulaşık parlaticiyla sildiklerini duymuştum ama yapmadım.
Ne güzel yapmışsınız, afiyet olsun canımKızlar selam
Ben iki gündür bişey yapamıyorum.dun kızımı kedi tirmaladi.bayada derin.mecbur kuduz aşısına basladik.cok hiysuzlandi aşıdan sonra.bugunde pazar ancak büyüklerin gönlünü yaptık bugün.sabah benim aileme kahvaltiya gittik öğlende kayinvalideyle bahçeye zeytin toplamaya.anca eve girdik.simdi bı çorba koydum ocaga kaçtım buraya.allahtan akşama yemek derdim yok.kayinvalide mangal yakcakmis.iste böyle ailelerin gönlünü yaptık hayır duası aldık bu pazarda böyle olsun dedik.
Hoş geldinnn, nasılsınBurdayım
İyiyim kuzum az önce geldim eve yorgunluk kahvesi içiyoz herifleHoş geldinnn, nasılsın
Sen halledersin be iş de neymişÇok işim var çok ya bitmedi hala
Kızz kahkaha attımİyiyim kuzum az önce geldim eve yorgunluk kahvesi içiyoz heriflebugün evlilik yıldönümümüzmüş ilk defa unutmuşum.herif de geldi mahcup.kusura bakma hatun çiçek alamadım param yoktu dedi ulan valla benim aklımdan uçmuş dedim.peee karıma bak bi de utanmadan yıldönümümüzü unutmuş diyo
Sen naptın iyi misin kuzucu
Yok edemiyorum, baba değdi banaSen halledersin be iş de neymiş
Gülme gızKızz kahkaha attım
Nice yıllarınız olsun, çocuklu olsun artık
Ay di mii sen bişey yapamıyon el mahkumYok edemiyorum, baba değdi bana
Boya ve dolap kapakları bitti çok şükür, inanabiliyor musunAy di mii sen bişey yapamıyon el mahkum
Ay hadi gözün aydın yaa helal olsun babaya valla sözünün eriymişBoya ve dolap kapakları bitti çok şükür, inanabiliyor musun
Çocuk odasını beraber boyadılarAy hadi gözün aydın yaa helal olsun babaya valla sözünün eriymişkeşke birileri de babaya çekeymiş
Çok hamaratsın sen maşaallahKızlaarr herkese hayırlı akşamlar
Bugün neler yaptım
Sabah her yerim ağrıyordu
Kahvaltı hazırladım
Sonra sofrayı topladım
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Kirliler dolduruldu
Kalan bulaşıklar yıkandı leğen vs
Çaydanlık ve ocak ciflendi
Çamaşırlar katlandı yerleştirildi
Yine nur topu gibi bi sürü ütüm oldu
Ev süpürüldü
Nevresimler değiştirildi
Banyo paspaları yıkandı
Bugünlük bu kadarr
Herkesin ellerine sağlık
Kolay gelsin abla, ne güzel düşünmüşüzsünüzkızlar kızıma geldim
ordada ütü yapıyorum
öbürleri de salonu temizliyorlar
iki çocuğu var yardıma geldik
kış temizliği bari iki gün
yardım edelim dedim
Ellerine sağlık canımBen kotuklarimi duruladim tekrar iyice cektim makineyla sonra ortaligi supurdum camasir makinesini cifle sildim sonra duruladim kuruladim banyo lavabosunu cifledim yerleri sildim lavaboyu yikadim firinimi da sildim yatak odasi fonu yikandi takildi simdi beyazlari makineye attim bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?