Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet.
Çevrende yapan yok mu?
Ben o zoom ile banyo fayanslarını muslukları bile temizliyorum.
Benim fayanslar kırmızı, çok fazla şu lekesi oluyor.
Var sanırım, herkes bir şey satıyor malum eşimin hala kızı onu satıyor sanırım, sorayım ben ona

Kızlar biliyosunuz ben cuma günü ütümü yaptım

Dün de annemin evini temizledim
Süpürdüm sildim
Toz aldım
Ama baya yoruldum büyük değil ama dubleks önce aşağısı sonra yukarısı derken yine 2 ev gibi oluyor
Banyoyu sildim lavabosunu cifledim
Mutfakta da bulaşık makinesini boşalt doldur yaptım derkeeen bitti :)

Şimdi bugün hiç bir işe halim yok niyeyee her yerim ağroyor sanırım önce kahvaltı hazırlamaktan başlamalıyımm
Herkese kolay gelsiiinn

Anladim hayirlisi simdi yine ugrasiyorum cikarsa cikar cikmazsa da yapacak bisey yok.cunku benim ders calismam gerek cikarsa cikar yoksa da bisey yapamam artik bugun son
Ara ara silersin ya da kadını ara, gelsin yanlışını düzeltsin

Son düzenleme:

Eklentiler

• 20191026_235821.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2019-10-27-10-04-21.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 25
Ellerine sağlık canım dinlenmeyi hakkettin
Günaydınnnnn titizmi titiz güzel hatunlar..
Valla ben yapacağımı yaptım bugn dinlecem
Dinlen bugün hadi sana izin
Gelirse deneyecem sansimi birazda benim koltuklar parlak sunun tarzinda pembeler o yuzden de boyle gorunuyor olabilirmi
Bence normal duruyor parlak yanar döner bir kumaş belli

Ben de iki gündür feci hastaydım bizde rapor yok yani yerime bakacak kimse yok işler aksar hasta hasta işe gittim dün gece 2,ye kadar da uyuyamadım önce üşüdüm sonra terledim ama çok şükür iyiyim biraz vücudum ağrıyor
Tabii bulaşıklar mutfakta yığılmıştı onları doldurdum makineye, masayı sildim mutfağı süpürdüm
Büyüğü dershaneye bıraktım küçüğe köfte kızarttım
Kahve içtik eklemlerim ağrımaya başladı tekrar dinlenicem biraz
Nevresim ve ütü işi tamam Allah’dan en sevmediğim iki iş
En bi sevdiğim pasta- kurabiye yapmak kahve pişirip içmek

Kk yine bana oyun oynuyor etiket bildirimi gelmedi ama ben gelip buldum çok zekiyim
Evet utu güzel bir de yaptıklarımı yazmayi unutmasam... Ama bu çocuklar bendeki b12 yi yedi bitirdi. Ondan oluyor.

Çok teşekkür ederim canım ay insallah ya cok fena gerçekten

Geçmiş olsun

Kızlar selam

Ben iki gündür bişey yapamıyorum.dun kızımı kedi tirmaladi.bayada derin.mecbur kuduz aşısına basladik.cok hiysuzlandi aşıdan sonra.bugunde pazar ancak büyüklerin gönlünü yaptık bugün.sabah benim aileme kahvaltiya gittik öğlende kayinvalideyle bahçeye zeytin toplamaya.anca eve girdik.simdi bı çorba koydum ocaga kaçtım buraya.allahtan akşama yemek derdim yok.kayinvalide mangal yakcakmis.iste böyle ailelerin gönlünü yaptık hayır duası aldık bu pazarda böyle olsun dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…