Çok şükür canımÇok geçmiş olsun canım, önce sen iyi olda, umarım salgına yakalanmamıştırsın.
Kolay gelsin canımçok şükür bugünümüze, sen nasılsın
Al al bol bol ütü ödevi vericem sana
Günaydın
Ne kadar haklısınHayat böyle işte kendini paralarsın, her gün dört dörtlük kahvaltı hazırlarsın, bir gün önüne hazır gelmez...
Önce kendin için yaşayacaksın şu hayatta
Kac gunde cikmistiSözde kadın gelmiş canım sana sen de durmamışsın ki sırf bu yüzden temizlikçi çağırıyorum çünkü ben de duramam Arap sabununa gelince bir kez lacivert koltuğumu sildim beyaz oldu ben de gıcık oldum ama bir kaç kez üst üste sade suyla sildim çıktı çıkıyor yani dert etme her gün silmiştim çıkana kadar
Hadi yaaaHayat böyle işte kendini paralarsın, her gün dört dörtlük kahvaltı hazırlarsın, bir gün önüne hazır gelmez...
Önce kendin için yaşayacaksın şu hayatta
Amway in zoom diye bir ürünü var. Ben onunla siliyorum. Ama dilos derz hazırlayıp yapmıştı. Yapabilirsen o daha güzelKızlar siz mutfak fayans aralarını neyle siliyorsunuz, iz bırakmayan uğraştırmayan pratik bir öneri istiyorum.
Canım halı yıkama makinen var mı? Varsa sade suyla sulu sulu sil ve çektir suyunu, iz falan kalmaz, dünya malı için bu kadar kendini üzme, canına yazıkKac gunde cikmisti
Pek pratik degil ama ben yag coz sıkıyorum sonra duruluyorum en son da kuruluyorum hic iz kalmiyorKızlar siz mutfak fayans aralarını neyle siliyorsunuz, iz bırakmayan uğraştırmayan pratik bir öneri istiyorum.
Kuzum derz için sormadım direk fayans için, Mutfak derzleri temiz. Benim wc derzş gıcık, su çok kireçli sarartıyor.Amway in zoom diye bir ürünü var. Ben onunla siliyorum. Ama dilos derz hazırlayıp yapmıştı. Yapabilirsen o daha güzel
Hali yikama makinam yok suyla silip elektirik supurgesiyle ceksemCanım halı yıkama makinen var mı? Varsa sade suyla sulu sulu sil ve çektir suyunu, iz falan kalmaz, dünya malı için bu kadar kendini üzme, canına yazık
Onu bende yapıyorum da canım, günlük pratik bir şey istiyorum, gözüme çok batıyor. Her gün yağ çöz sıkıntıPek pratik degil ama ben yag coz sıkıyorum sonra duruluyorum en son da kuruluyorum hic iz kalmiyor
Süpürge sulu süpürge mi?Hali yikama makinam yok suyla silip elektirik supurgesiyle ceksem
O zaman zoom çok iyi temizliyorKuzum derz için sormadım direk fayans için, Mutfak derzleri temiz. Benim wc derzş gıcık, su çok kireçli sarartıyor.
Her hafta yapiyorum bu islemi kizartma gibi seyler de yapmamaya calisiyorumOnu bende yapıyorum da canım, günlük pratik bir şey istiyorum, gözüme çok batıyor. Her gün yağ çöz sıkıntı
Sulu da varSüpürge sulu süpürge mi?
Canım Amway dediğin şu katalog ürünü mü, nerden alınıyorO zaman zoom çok iyi temizliyor
Her hafta yapılır ama her gün yağ çöz hem ciğerleri hem cildi mahveder canımHer hafta yapiyorum bu islemi kizartma gibi seyler de yapmamaya calisiyorum
O zaman sulu süpürge ile çektir ama dikkat et sık sık kontrol et motora kaçmasın su, bu sefer motor yanar.Sulu da var
Evet.Canım Amway dediğin şu katalog ürünü mü, nerden alınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?