Sen 3 kg al inşallahKız o ne biçim beddua öle tövbe de otur bir tesbih estağfurullah falan çek beddua döner dolaşır sahibini bulur derler sonra pişman olursun
Obovvvww bu iyice edepsiz olmuşNabıyonuz koca popolar
Aslında Erzurum da nem yok hava kuru neden küfleniyor acabaBayılırım kuru dolmaya ama sebzesi kötü oldu mu bi şeye benzemiyor o patlıcanlar ince oyulup kurutulacak biberler kendinden geçmiş olmayacak ki güzel olsun patlıcanı kalın oldu mu sevmiyorum ben sen alıyor musun ? Kendin mi kurutuyorsun canım ? Erzurum’da kurumuyor küfleniyor denedim de
Kız o saatte nego ne gezer buralarda onun pireler çoktan uçuşmaya başladıNegoooooooo nerdesin negooooooooo
He he sen dolmaları çokellaları göm 2 kase cacığı götür kiloları ben alayım oldu canım pışııkkkSen 3 kg al inşallah
Rafael nadal hadi ben düzeni 3 gündür bozdum sen niye uyanıksınKız o saatte nego ne gezer buralarda onun pireler çoktan uçuşmaya başladı
He he sen dolmaları çokellaları göm 2 kase cacığı götür kiloları ben alayım oldu canım pışııkkk
Yetiyor mu ya 5 saatBenim düzenim bu zaten uyku saati 2-7 arası daha erkene çekmeye çalışıyorum ama beceremiyorum
Negoooooooo nerdesin negooooooooo
Sevimsizler hiç keyifli değilsiniz bugün
Ben yatmaya gidiyom
İnşallahhhh hepiniz 2 kg alırsınız bugün
BDV de beddua eden konu sahipleri gibi sövmüş saymış gitmişSen 3 kg al inşallah
Afiyet şifa olsun canım hem görüntüsü güzel hem gerçekten lezzetli ve göründüğü kadar zahmetli değilU UcanSupurgetuce_tuce sağolun kızlar sizin pastadan yaptım giderken götürdüm herkes bayıldı çok kıymete geçti bizimkilerde çok beğendiler artık sürekli yaparım Nego nun muzlu rulo pastası son zamanların vazgeçilmezi olmuştu çok sık yaptım herkese yaptım sayenizde kolay pastalarıma bir yenisini daha eklediniz
Biz İzmir’de kuruttuk kayınvalidemle çok güzel kurudu buranın gece gündüz sıcaklığı arasında uçurum var malum ondan olduğunu düşündümAslında Erzurum da nem yok hava kuru neden küfleniyor acaba
Afiyet olsun canım gerçekten çok güzeldirU UcanSupurgetuce_tuce sağolun kızlar sizin pastadan yaptım giderken götürdüm herkes bayıldı çok kıymete geçti bizimkilerde çok beğendiler artık sürekli yaparım Nego nun muzlu rulo pastası son zamanların vazgeçilmezi olmuştu çok sık yaptım herkese yaptım sayenizde kolay pastalarıma bir yenisini daha eklediniz
Afiyet olsunU UcanSupurgetuce_tuce sağolun kızlar sizin pastadan yaptım giderken götürdüm herkes bayıldı çok kıymete geçti bizimkilerde çok beğendiler artık sürekli yaparım Nego nun muzlu rulo pastası son zamanların vazgeçilmezi olmuştu çok sık yaptım herkese yaptım sayenizde kolay pastalarıma bir yenisini daha eklediniz
Sivas da kurutuyoruz biz hep.Tam zamanı mı değildi acaba,kalın mıydı?Afiyet şifa olsun canım hem görüntüsü güzel hem gerçekten lezzetli ve göründüğü kadar zahmetli değil
Biz İzmir’de kuruttuk kayınvalidemle çok güzel kurudu buranın gece gündüz sıcaklığı arasında uçurum var malum ondan olduğunu düşündüm
UykudaaaaaaNegoooooooo nerdesin negooooooooo
Günaydın canımmmmGünaydın
Eki Görüntüle 2886045
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
tuce_tuce
Çok sağol canım bi türlü toparlaya madi oğlum geçer inşallah. Bizde öksürük balgam var canım ama suları duydum sıkıntı varmış sularda da.Ay ay geçmiş olsun canım Allah şifa versin şu sıra birçok kişide ishal kusma vs duyuyorum sularda mı sıkıntı var nedir ? Allah kolaylık versin çok işin varmış hakikaten
Belki de canım patlıcan denemedim biber denedim Alttan çürümeye başlamıştı kurumaya bile yüz tutmadanSivas da kurutuyoruz biz hep.Tam zamanı mı değildi acaba,kalın mıydı?
Al beni de yanına
Günaydın
Eki Görüntüle 2886045
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
tuce_tuce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?