- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Keyifli vakitler canım ben de üşenmezsem yaprak saracağımgünaydın
kahvaltılık hazırladım. parka kahvaltı yapmaya gidiyoruz oğlumla
gelince maraton isticem inşallah:)
Günaydın canım ben de o saatte kalkıp biraz yatakta dönüp sonra yine uyudum niye uyumamış küçük bey?Günaydın herkese sabah 6 da bütün evi ayağa kaldırdık
Canım biber kalın etli olunca öyle oluyor çürüyor.Tokat biberi dene istersen bulursan o güzel kuruyorBelki de canım patlıcan denemedim biber denedim Alttan çürümeye başlamıştı kurumaya bile yüz tutmadan
Al beni de yanına
Geçmiş olsun canımÇok sağol canım bi türlü toparlaya madi oğlum geçer inşallah. Bizde öksürük balgam var canım ama suları duydum sıkıntı varmış sularda da.
Ooo bol keyiflergünaydın
kahvaltılık hazırladım. parka kahvaltı yapmaya gidiyoruz oğlumla
gelince maraton isticem inşallah:)
Aç bir film izlerken sar,öyle sarıyorum benKeyifli vakitler canım ben de üşenmezsem yaprak saracağım
Normali 7 zaten yerini yadırgamış olabilirGünaydın canım ben de o saatte kalkıp biraz yatakta dönüp sonra yine uyudum niye uyumamış küçük bey?
Belki de kalındı dediğin gibi canım köye gidip geleyim öyle denerim haftaya bugün gitmiş oluruz kontrol edemem köyde zaten ihtimal dahi vermiyorum kuruyacağınaCanım biber kalın etli olunca öyle oluyor çürüyor.Tokat biberi dene istersen bulursan o güzel kuruyor
MantıklıAç bir film izlerken sar,öyle sarıyorum ben
Benim de uykusuz günlerim yakındır gölgeee bacıNormali 7 zaten yerini yadırgamış olabilirgece iyi uyudu ama sabah erken kalktı
Allah kolaylık versin şimdidenBelki de kalındı dediğin gibi canım köye gidip geleyim öyle denerim haftaya bugün gitmiş oluruz kontrol edemem köyde zaten ihtimal dahi vermiyorum kuruyacağına
Mantıklı
Benim de uykusuz günlerim yakındır gölgeee bacı
BizdeGünaydın herkese sabah 6 da bütün evi ayağa kaldırdık
Amin canım inşallah kızım çok zor bir bebekti 1 yaşa kadar berbat geçti çok zorlandım korkuyorum vallaAllah kolaylık versin şimdiden
Kız küçük de değil aslında erken mi uyuyor hava çok mu sıcak ondan mı uyuyamıyor acaba ?Biz de 5 te kalktık. Çok yorgun hissediyorum kendimi otururken uyudumparça parça kestirdim sanırım. Dönem mi bu yoksa benim kızım uyuzluk mu ediyor. Tam 3 yaşında olacak ağustos sonu
11 de uyuyor kız. Bende dönem sandım. 1 aya yakındır böyle :/Kız küçük de değil aslında erken mi uyuyor hava çok mu sıcak ondan mı uyuyamıyor acaba ?
Gündüz uyuyor öyleyse canım11 de uyuyor kız. Bende dönem sandım. 1 aya yakındır böyle :/
Ay ben şok ciddi miBiz de 5 te kalktık. Çok yorgun hissediyorum kendimi otururken uyudumparça parça kestirdim sanırım. Dönem mi bu yoksa benim kızım uyuzluk mu ediyor. Tam 3 yaşında olacak ağustos sonu
Azılar tamamlandı mı benim oğlum da 18 aylıkGünaydın ❤
Bizde sabaha kadar habire uyanıktık.Oğlum ciglikla uyandı sabaha kadar.
Bi yeri mi agriyordu yavrumun anlayamadım, belki de diş huysuzlugu
Arkada çıkmıştı birer tane bilmiyorum devamı mi geliyor Erken değil mi 18 aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?