Düzenli Evimiz & Hayatımız

Belki de canım patlıcan denemedim biber denedim Alttan çürümeye başlamıştı kurumaya bile yüz tutmadan

Al beni de yanına
Canım biber kalın etli olunca öyle oluyor çürüyor.Tokat biberi dene istersen bulursan o güzel kuruyor

Günaydın canım ben de o saatte kalkıp biraz yatakta dönüp sonra yine uyudum niye uyumamış küçük bey?
Normali 7 zaten yerini yadırgamış olabilir gece iyi uyudu ama sabah erken kalktı

Canım biber kalın etli olunca öyle oluyor çürüyor.Tokat biberi dene istersen bulursan o güzel kuruyor
Belki de kalındı dediğin gibi canım köye gidip geleyim öyle denerim haftaya bugün gitmiş oluruz kontrol edemem köyde zaten ihtimal dahi vermiyorum kuruyacağına
Aç bir film izlerken sar,öyle sarıyorum ben
Mantıklı
Normali 7 zaten yerini yadırgamış olabilir gece iyi uyudu ama sabah erken kalktı
Benim de uykusuz günlerim yakındır gölgeee bacı

Allah kolaylık versin şimdiden

Biz de 5 te kalktık. Çok yorgun hissediyorum kendimi otururken uyudum parça parça kestirdim sanırım. Dönem mi bu yoksa benim kızım uyuzluk mu ediyor. Tam 3 yaşında olacak ağustos sonu
Kız küçük de değil aslında erken mi uyuyor hava çok mu sıcak ondan mı uyuyamıyor acaba ?

Biz de 5 te kalktık. Çok yorgun hissediyorum kendimi otururken uyudum parça parça kestirdim sanırım. Dönem mi bu yoksa benim kızım uyuzluk mu ediyor. Tam 3 yaşında olacak ağustos sonu
Ay ben şok ciddi mi 3 olunca geçiyorlar diyorlardı yalan mı yani

Azılar tamamlandı mı benim oğlum da 18 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…