Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yetiyor mu ya 5 saat
Erken yatamıyom sabahta kalkmak zorundayım okul iş var ama yetiyor herhalde zaten çok uyku seven biri hiç olmadım yoksa sızardım akşam mesajlaşırken 2 de salonda sızmışım 3 buçukta uyandım 1 saat uyuyamadım evde sivrisinek avladı 5 e doğru uyudum 9 buçukta kalktım şimdi çok dinçim evi kaldıracam çok uyudular

Benim kızımda 20 aylık olcak. Arka derken bu en sonuncu dişler mi? Bizde köpek dişlerini yeni bitirdik sıra onlarda inşallah kolay cıkar köpek dişleri çok zor çıktı

Benim kızımda 19 aylık. Arka derken bu en sonuncu dişler mi? Bizde köpek dişlerini yeni bitirdik sıra onlarda inşallah kolay cıkar köpek dişleri çok zor çıktı
Bizde de sıra köpek dişlerde korkuyorum

Benim kızımda 20 aylık olcak. Arka derken bu en sonuncu dişler mi? Bizde köpek dişlerini yeni bitirdik sıra onlarda inşallah kolay cıkar köpek dişleri çok zor çıktı
Oğlum çok geç çıkarmıştı ilk dişini
31 haftalık doğunca geriden geldi doğal olarak.
Şimdi de anlamadım köpek dışı arka işlerden önce mi çıkmalı yoksa değişe biliyor mu

Oğlum çok geç çıkarmıştı ilk dişini
31 haftalık doğunca geriden geldi doğal olarak.
Şimdi de anlamadım köpek dışı arka işlerden önce mi çıkmalı yoksa değişe biliyor mu
Ön azılar mı çıkan arka azılar mı

Gündüz uykusu 3 yaşında artık bırakılırmış zaten normal uyumuyor olması . Yanlız seninkinin de gece uyku saati çok geçmiş

Gündüz uykusu 3 yaşında artık bırakılırmış zaten normal uyumuyor olması . Yanlız seninkinin de gece uyku saati çok geçmiş
Gündüz de geç uyanıyor ondan sanırım uyku konusunda artık zorlamıyorum bebekken bu konuda çok yıprandım, yıprattım artık akışına bıraktım saldım keyfi ne zaman uyumak isterse o zaman uyuyor

Gündüz de geç uyanıyor ondan sanırım uyku konusunda artık zorlamıyorum bebekken bu konuda çok yıprandım, yıprattım artık akışına bıraktım saldım keyfi ne zaman uyumak isterse o zaman uyuyor
Bence de geç kalktığı için mesela 9 da kalksa akşam 9 da uyur . Bu arada BİM’e gidemedim süpürge ya bimin girişinden oğlumun bisikletini çıkarmaya gücüm yetmiyor saçma bir şekilde yapmışlar A101 den bez aldım deneyeceğim sana yazarım

Hadi bakalım inşallah memnun kalırsın
Evdeyim pandemiden beri sıkmıyorum uyku konusunda ondan önce kreşe bırakıyordum sabahlar mecburen erken yatırıp erken kaldırıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…