Erken yatamıyom sabahta kalkmak zorundayım okul iş var ama yetiyor herhalde zaten çok uyku seven biri hiç olmadım yoksa sızardım akşam mesajlaşırken 2 de salonda sızmışım 3 buçukta uyandım 1 saat uyuyamadım evde sivrisinek avladı 5 e doğru uyudum 9 buçukta kalktım şimdi çok dinçim evi kaldıracam çok uyudularYetiyor mu ya 5 saat
Benim kızımda 20 aylık olcak. Arka derken bu en sonuncu dişler mi? Bizde köpek dişlerini yeni bitirdik sıra onlarda inşallah kolay cıkar köpek dişleri çok zor çıktıGünaydın ❤
Bizde sabaha kadar habire uyanıktık.Oğlum ciglikla uyandı sabaha kadar.
Bi yeri mi agriyordu yavrumun anlayamadım, belki de diş huysuzlugu
Arkada çıkmıştı birer tane bilmiyorum devamı mi geliyor Erken değil mi 18 aylik
Bizde de sıra köpek dişlerde korkuyorumBenim kızımda 19 aylık. Arka derken bu en sonuncu dişler mi? Bizde köpek dişlerini yeni bitirdik sıra onlarda inşallah kolay cıkar köpek dişleri çok zor çıktı
Hayır tamamlanmadi üstte ve altta dörder tane var suan en arkada yeni gördüm çıkmış bi taneAzılar tamamlandı mı benim oğlum da 18 aylık
Bizim köpek dişi çok zor ve uzun sürede çıktı 3 ay falan sürdü. İnsallah sizin kolay olurBizde de sıra köpek dişlerde korkuyorum
Benim kızımda 20 aylık olcak. Arka derken bu en sonuncu dişler mi? Bizde köpek dişlerini yeni bitirdik sıra onlarda inşallah kolay cıkar köpek dişleri çok zor çıktı
Oğlum çok geç çıkarmıştı ilk dişiniBenim kızımda 20 aylık olcak. Arka derken bu en sonuncu dişler mi? Bizde köpek dişlerini yeni bitirdik sıra onlarda inşallah kolay cıkar köpek dişleri çok zor çıktı
Aaaa ne güzel işte tamamlanıp bitecek gözünüz AydınHayır tamamlanmadi üstte ve altta dörder tane var suan en arkada yeni gördüm çıkmış bi tane
Her çocuk bir olmuyor inşallah uslu bir bebek olur buAmin canım inşallah kızım çok zor bir bebekti 1 yaşa kadar berbat geçti çok zorlandım korkuyorum valla
Ön azılar mı çıkan arka azılar mıOğlum çok geç çıkarmıştı ilk dişini
31 haftalık doğunca geriden geldi doğal olarak.
Şimdi de anlamadım köpek dışı arka işlerden önce mi çıkmalı yoksa değişe biliyor mu
Kızım 3 yaşında 11-12 gibi yattı hala uyuyor bücür ama gündüz uyumuyor parka vs gidiyoruz şu ara yorgun düşüp güzel yatıyor musluğunki gündüz uyuyordur muhtemelenAy ben şok ciddi mi3 olunca geçiyorlar diyorlardı yalan mı yani
İnşallah canım inşallahHer çocuk bir olmuyor inşallah uslu bir bebek olur bu
Keyifli vakitler canım ben de üşenmezsem yaprak saracağım
Ooo bol keyifler
Hala başlamadım çocuk da uyuyor aslında oyalanıp duruyorumteşekkür ederim süpürgecim
üşen bence yaprak sarmak çok uzun sürüyor ya
Hala başlamadım çocuk da uyuyor aslında oyalanıp duruyorum
Gündüz uykusu 3 yaşında artık bırakılırmış zaten normal uyumuyor olması . Yanlız seninkinin de gece uyku saati çok geçmişKızım 3 yaşında 11-12 gibi yattı hala uyuyor bücür ama gündüz uyumuyor parka vs gidiyoruz şu ara yorgun düşüp güzel yatıyor musluğunki gündüz uyuyordur muhtemelen
İnşallah canım inşallah
Aslında severim yemekle uğraşmayı bugün niyeyse canım istemiyor sanki yaprağı suya koymuştum kaldırırım olmadıben sarmiyorum. sarana çok hayranim:) ama zor geliyo açıkçası:)
Gündüz de geç uyanıyor ondan sanırım uyku konusunda artık zorlamıyorum bebekken bu konuda çok yıprandım, yıprattım artık akışına bıraktım saldım keyfi ne zaman uyumak isterse o zaman uyuyorGündüz uykusu 3 yaşında artık bırakılırmış zaten normal uyumuyor olması . Yanlız seninkinin de gece uyku saati çok geçmiş
Bence de geç kalktığı için mesela 9 da kalksa akşam 9 da uyur . Bu arada BİM’e gidemedim süpürge yaGündüz de geç uyanıyor ondan sanırım uyku konusunda artık zorlamıyorum bebekken bu konuda çok yıprandım, yıprattım artık akışına bıraktım saldım keyfi ne zaman uyumak isterse o zaman uyuyor
Bizim normal dişler 3 ayda çıkıyor düşün köpek dişleri nasıl çıkarBizim köpek dişi çok zor ve uzun sürede çıktı 3 ay falan sürdü. İnsallah sizin kolay olur
Hadi bakalım inşallah memnun kalırsınBence de geç kalktığı için mesela 9 da kalksa akşam 9 da uyur . Bu arada BİM’e gidemedim süpürge yabimin girişinden oğlumun bisikletini çıkarmaya gücüm yetmiyor saçma bir şekilde yapmışlar A101 den bez aldım deneyeceğim sana yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?