Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dişimden belki başım ağrıyo ya yüzümde ağrıyo emaaan
Ay benim de sağ alttaki yirmilik vuruyor da ona sıra gelmedi daha diğer hastalıktan 33 yaşıma giriyorum yirmiliklerin yeri yok arada ağrı apse yapıyorlar çıkamıyorlar bense tabi tedavi olmuyorum korkuyorum

Ay benim de sağ alttaki yirmilik vuruyor da ona sıra gelmedi daha diğer hastalıktan 33 yaşıma giriyorum yirmiliklerin yeri yok arada ağrı apse yapıyorlar çıkamıyorlar bense tabi tedavi olmuyorum korkuyorum

Çıkmayan yamuk çıkan 20 liği bekletmek diğer dişlere zarar veriyo bizzat yaşadım valla doğur git bak çaresine

Çaya hastayım ama sabah kahvesine de boş değilim. Geceden beri ayaktayım kafam bi hoş ben size diyim
Neyin var diyecektim süpürge de sormuş sonra okudum alıntılamış bulundum
Benim de 20likler çıkamayacak bir kere çene certains gittim devlette kökü sinire çok yakın alırken sinire zarar verebiliriz hem de çene kemiğin çok ince kırılabilir ben burda yapamam üniversiteye git dedi. Tabi bunları duyunca korktum halaa gitmedim

Günaydın herkese hayırlı sabahlar.
Tepsileri çizilmiyorsa o da çizilmez canım ben ilk tepsiye korka korka denemiştim tepsi çizilmeyince fırının içinde de denedim baktım çizilmiyorlar girdim telle
Haklısın canım ya ben de kaç senedir öyle temizliyorum da ay aklıma girdiler yok kısa ömürlü olur böyle diye diye üşenmezsem denerim.
Aa aslında benim ocak da cam, buna da mı bir baksam, kvalide de iyi dediydi buna temizlik ürünleri konusunda gözüm asla doymuyor evdeki cif neyine yetmiyor dimi.
Çaya hastayım ama sabah kahvesine de boş değilim. Geceden beri ayaktayım kafam bi hoş ben size diyim

Dişimden belki başım ağrıyo ya yüzümde ağrıyo emaaan
Ya çok geçmiş olsun Bonus

Cif sevmiyorum ben ya sonradan durulaması çok zor oluyor. Ocakta özellikle döküm kısımlarında falan hiç faydasını görmedim cifin. Bi de ben öyle ovmayı falan sevmiyorum sık sil geç olacak bana tel falan uğraştırmayacak. Bu deterjan günlük kullanım için uygun değil işte 2-3 ayda bir derin temizlik için çok iyi.

Beyaz krem gibi olanları ben de çok sevmiyorum ya, dediğin gibi çok zor durulaniyor sanki hep kalıntı kalıyormuş gibime geliyor. Şeffaf olanlarını kullanıyorum hemen temizliyor. Aa öyle olduğunu bilmiyordum bunun, benim ocak için gördüğüm ürün de normal cif gibi günlük kullanıma uygun biseydi.

Geçmiş olsun canım Alıntıdan gördüm şimdi

Sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…