Evet salı gideceklerMisafirlerin duruyor mu
Çernobil benim de beklentimi asla karşılamadı, herkes nasıl ayılıp bayıldı anlamadımCome play korku gerilimdi, ı ıh basit geldi bana.
Çernobil çok uzun ve sıkıcı geldi
İnsan sermayesi büyük umutla izledim aman bu muydu dedim
Yani hiç biri
Komedi olarak Türk filmi izlemişimdir en son, yabancı komedi izlemeyeli yıllar oldu
Gizem, gerilim, polisiye seviyorum genelde
Az önce internetten baktım 35 TL yazmış bir yıkamacı kafayı yemiş bunlar valla. Bende var 10 tane stor 3 ü zebra 1 i çift mekanizmalı o kadar para verirsem bayılırım herhalde yada ömür boyu temizlik garantisi isterim
Ne münasebet mis gibim parfüm kokuyorumMutfağın her bir yanini sarı bez sarmış kimyasal kokan hatunlar nasılsınız
Etkilemiyor artık beni, bünye alıştıBen onları izlersem çok etkisinde kalıyorum diye izlemiyorum
Gidene kadar ilgilen yazıksabahlar olmasın negom
adam takmış durumda sürekli gözü elimde. telefona bakıyo muyum, yaziyo muyum
Ayılıp bayıldım evet ama sılıntıdanÇernobil benim de beklentimi asla karşılamadı, herkes nasıl ayılıp bayıldı anlamadım
Ellerine sağlık afiyet olsunŞöyle bir çay koyayım, kakaolu fındıklı kek yaptım
SağolasınEllerine sağlık afiyet olsun
Gidene kadar ilgilen yazık
Muzlu kakaolu cevizli yaptım bende negom yumuşayan muzları kullandım.Şöyle bir çay koyayım, kakaolu fındıklı kek yaptım
Ayılıp bayıldım evet ama sılıntıdan2 saat 10 dakika birde
Tamam şimdi bir şey olacak oldu oluyor derken bitti
He kız her sene yeni stor alsam daha mantıklı
Ay açar balkonda banyoda yıkarım araba fırçasıyla ne ki o parayı vericem yuh. Ya da her sene yeni diktirelim daha iyi
Hiç yıkamadım ya çok geniş değil balkonum becerebilir miyim bilmiyorum kendime güvenemiyorumAcayip pahalı. Balkonun yok mu sara sara yıkarsın olmadı açıp katlayarak yıkarsın
Çamaşır asmıştım ben de yağmur yağınca geri topladım gidip tekrar asayım senin yaptıkların arasında gözüme çarpınca aklıma geldiBugün
Yataklar, lavobolar, mutfak topla vs rutinler yapıldı
Küçük süpürge ile evi süpürdüm, mutfak halısını topladım eşim silkeledi
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim, yeni çamaşır astım
Konserve domates yaptım, dondurucuya erik doğradım attım
Akşam yemeği pişirdim, kek yaptım
Mutfağı onyüzbin kere topladım
Marketten gelenleri yıkadım yerleştirdim
Sabun, deterjan, çamaşır suyu kutularını doldurdum
Bol bol kitap okudum
Dondurucuda var mikrodalgada ısıtayım iki dakika çaylar sendenben de gidip çay koyayım bari. kek yapmaya üşendim musluk
Çay içiyorum bende valla ama bi kek iyi giderdiben de gidip çay koyayım bari. kek yapmaya üşendim musluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?