Benim küçük gitti ikinci dönem biliyorsun ya anaokuluna. Orada daha uzun duruyorlardı sınıfta. İnşaallah bir şey olmaz Allaha emanetler, öğrenicekler virüslü yaşamı.Göndericez de nasıl olucak o sınıf nasıl havalanıcak ne diyim Allah yardım etsin.
Bismillahillezi okuyalım her gün inşallah
Ne yapalım bonus hayatımız devam ediyor, sende evdekilerin anasısın onlarda senden bekliyor. Hayat böyle işte, canımız yana yana acıya acıya yaşamaya devam ediyoruzO sivri olandan mı? Bende onunla karışık yaparım hep daha susuz oluyor diye. Bakalım bu sefer nasıl olucak.
Bana selam verseler aleykümselam deyip ağlayacak haldeyim. Geçen sene domatesi fasulyeyi annem göndermişti sen geciktiricen yap diye ahh ahh
Yok yeni içebildimAfiyet olsun. Tabi bitmiştir şu saate kadar
Benim canım da simit çekti napacuuk
Sabaha kısmet artık negom bu saatte nerede bulacanBenim canım da simit çekti napacuuk
Ne yapalım bonus hayatımız devam ediyor, sende evdekilerin anasısın onlarda senden bekliyor. Hayat böyle işte, canımız yana yana acıya acıya yaşamaya devam ediyoruz
Ne pişirsem babam beğenirdi onun sevdiği gibi olmuş diyorum..
Immm kek de pek güzelmişSabaha kısmet artık negom bu saatte nerede bulacan
Ayy niye böyle ya
Benimkiler doğuştan babacı asla demezler, deseler keyiflenebilirim hain ana olarak ama
Açlıktan ölüyorum kekler havada uçuşmuş
Öğleyin yakın bi akrabanın sünnetine gittik. Orada yedik. Sonra anneannemde orada oturuyor onu falan ziyeret ettik. Akşam da kvlerle bir düğüne gidecektik. Dönüş yolunda oğlanı araba tuttu kustu hep ben eve geçmek zorunda kaldım eşim gitti artık. Şimdi de hala uyumadı uyusa yiyeceğimSen niye açsın?
Evet kışın rahat oluyor ben de özellikle domates yapmaliyimKışın çok büyük rahatlık oluyor, yaparken zahmetli ama. Ben parça parça yapıyorum artık toptan yapıp kendimi yormuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?