Düzenli Evimiz & Hayatımız

Napim yaa o kadar ödeme var ki bakalım nasıl açılcak zaten o ortama nasıl göndercez çocukları

o ödemeler hiç bitmiyor demi kaçıncı yıldan bildiriyorsun bonusum.

inşallah güzel olur ya. çocuklar evde dura dura delirecekler zaten

Nego Ellerine sağlık domateslerini yapmışsın kuzum Allah güle güle yemek nasip etsin.

İyileşeyim inşallah okuldan önce yapmak istiyorum. Yumurta gibi olan domatesten kullanıyomusun?
İki posta yaptım hem o cinsten hem öbüründen. Sivri olan daha iyi bence çok sulanmıyor.

Napim yaa o kadar ödeme var ki bakalım nasıl açılcak zaten o ortama nasıl göndercez çocukları
Göndermeyip ne yapacaz bacımsu mağara insanına döndü çocuklar.
Sahillerde dip dibe eğleniyorlar bir halt olmuyor. Okulları yine kapatırlarsa okul kapısına zincirlerim artık kendimi yeter

babamı sevme sadece beni sev diyo
sen babam gitse üzülür müsün ben üzülmem diyo
adam da iki gündür gezdiriyor oynuyo her dediğini yapiyo. hain evlat ya
Ayy niye böyle ya
Benimkiler doğuştan babacı asla demezler, deseler keyiflenebilirim hain ana olarak ama

He 800 demişler bizede :)) eşim diyoki ben sana 200 verim sabah ben götürim öğlen sen al.
Çocuk başı 800 demi ablama öyle demişler çünkü Çok mantıklı bir şey olacakmış ama tepmişsin. Tüh neyse öbür aya iste bari

Göndermeyip ne yapacaz bacımsu mağara insanına döndü çocuklar.
Sahillerde dip dibe eğleniyorlar bir halt olmuyor. Okulları yine kapatırlarsa okul kapısına zincirlerim artık kendimi yeter

Göndericez de nasıl olucak o sınıf nasıl havalanıcak ne diyim Allah yardım etsin.
Bismillahillezi okuyalım her gün inşallah

Bonus bir de bende yaptım 10 kilodan. Bursa domatesi deriz biz hem daha ucuz hemde lezzetli oluyor

O sivri olandan mı? Bende onunla karışık yaparım hep daha susuz oluyor diye. Bakalım bu sefer nasıl olucak.

Bana selam verseler aleykümselam deyip ağlayacak haldeyim. Geçen sene domatesi fasulyeyi annem göndermişti sen geciktiricen yap diye ahh ahh

Üzme kendini.

Evet sivri olandan 2.5 A aldım ben sonra 1. 79 A düştü :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…