Oturmaya mı geldik kitabımızı okuyalım zaten kaplumbağa hızıyla gidiyorum
Yukarda yazdım cevabımı
he valla ben oturmaya geldim
iki şehrin hikayesine başladım bugün:)
cevabını beğenmedim bonus hiç
Napim yaa o kadar ödeme var ki bakalım nasıl açılcak zaten o ortama nasıl göndercez çocukları
iki çocuklu hissediyorum kendimi
oğlan diyo ki demin ben senle kardeşle arkadaşla yaşamak istiyorum. babam gitsin kendi evi olsun bizle kalmasin
Yok izlemedim ama beğenen çokmuş onu daben uyumuş bile olabilirim
Parazit'i izledin mi canım? Aynı şey olacakmış gibi
hissediyorum onda da.
Kek kurban olsun sana
Paylaşılamıyorsun
Gururuna tükürülesi bonus ne dedi bak hele bak dediki bana vermene ne gerek var zaten başka şansımız yok
Kadınlar kadınlarımız
İki posta yaptım hem o cinsten hem öbüründen. Sivri olan daha iyi bence çok sulanmıyor.Nego Ellerine sağlık domateslerini yapmışsın kuzum Allah güle güle yemek nasip etsin.
İyileşeyim inşallah okuldan önce yapmak istiyorum. Yumurta gibi olan domatesten kullanıyomusun?
Göndermeyip ne yapacaz bacımsu mağara insanına döndü çocuklar.Napim yaa o kadar ödeme var ki bakalım nasıl açılcak zaten o ortama nasıl göndercez çocukları
Ayy niye böyle yababamı sevme sadece beni sev diyo
sen babam gitse üzülür müsün ben üzülmem diyo
adam da iki gündür gezdiriyor oynuyo her dediğini yapiyo. hain evlat ya
Çocuk başı 800 demi ablama öyle demişler çünküHe 800 demişler bizede :)) eşim diyoki ben sana 200 verim sabah ben götürim öğlen sen al.
Göndermeyip ne yapacaz bacımsu mağara insanına döndü çocuklar.
Sahillerde dip dibe eğleniyorlar bir halt olmuyor. Okulları yine kapatırlarsa okul kapısına zincirlerim artık kendimi yeter
Kardeş indirimi ile 840 demişler kız bi terslik var sizinkindeÇocuk başı 800 demi ablama öyle demişler çünküÇok mantıklı bir şey olacakmış ama tepmişsin. Tüh neyse öbür aya iste bari
Ablamı öpecekler deseneKardeş indirimi ile 840 demişler kız bi terslik var sizinkinde
Bonus bir de bende yaptım 10 kilodan. Bursa domatesi deriz biz hem daha ucuz hemde lezzetli oluyor
Üzme kendini.O sivri olandan mı? Bende onunla karışık yaparım hep daha susuz oluyor diye. Bakalım bu sefer nasıl olucak.
Bana selam verseler aleykümselam deyip ağlayacak haldeyim. Geçen sene domatesi fasulyeyi annem göndermişti sen geciktiricen yap diye ahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?