- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Limonli ve damla çikolatalı var dondurucuda gel de yiyekÇay içiyorum bende valla ama bi kek iyi giderdi
İyiymiş ben ufak tefek yolluklar 2de büyük halıya 200 küsür verdimİyiymiş 8 halı verdim 175 TL cik tuttu.
Valla ısırınca aradan ceviz geliyor ele hoş oluyor kiÇay içiyorum bende valla ama bi kek iyi giderdi
Oh kokusu buraya kadar geldi.. komşum sağolsun kakolu kek yedirdi bol bol ama cevizli değildiValla ısırınca aradan ceviz geliyor ele hoş oluyor ki
Son anda 1 kaşık kakao koydum bende iyi olmuş muz almıştım 2 güne yumuşadılar hemen muzlu süt yoğurt yapıyodum keke koydum bu sefer yumuş yumuşta değil içini çekmiş bayaOh kokusu buraya kadar geldi.. komşum sağolsun kakolu kek yedirdi bol bol ama cevizli değildi
Dondurucuda var mikrodalgada ısıtayım iki dakika çaylar senden️
Bende yarın yapayım cevizliSon anda 1 kaşık kakao koydum bende iyi olmuş muz almıştım 2 güne yumuşadılar hemen muzlu süt yoğurt yapıyodum keke koydum bu sefer yumuş yumuşta değil içini çekmiş baya
Çay içiyorum bende valla ama bi kek iyi giderdi
Getir falan bi baton keki kaç paraya getirir şu an acaba?marketten mi alsak musluk
Getir falan bi baton keki kaç paraya getirir şu an acaba?
marketten mi alsak musluk
Bak aynısını düşündüm şamdanGetir falan bi baton keki kaç paraya getirir şu an acaba?
Allah yardımcınız olsun. 2 km ye 780 TL istemişler ablamaPara deyince 2 çocuk için servis parası geldi aklıma
Bak aynısını düşündüm şamdan
Allah yardımcınız olsun. 2 km ye 780 TL istemişler ablama
Para deyince 2 çocuk için servis parası geldi aklıma
He 800 demişler bizede :)) eşim diyoki ben sana 200 verim sabah ben götürim öğlen sen al.
adam mantıklı
kalan para muazzam olur bonus. ama 200 az demedin mi
Gururuna tükürülesi bonus ne dedi bak hele bak dediki bana vermene ne gerek var zaten başka şansımız yok
Kadınlar kadınlarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?