Adaçayı yok evde olsa onu da yapardım çok şükür öksürük yok bende
Amin hep beraber inşallahAman olmasın daha iyi olursun inş
Şurada bi kahvaltı ne güzel olurdu
Ah nego diyorum ya sana benzetiyorum kendimi dün ben de şeftali ve mürdüm eriği aldım reçel için akşam işim geç bittiği için Şekere yatıramadım şimdi kalkıp soyacaktım da vazgeçtim kurutmalık biber patlıcan aldım patlıcanlar hazır da biberleri de oyup asayım son güneşler malumGünaydıııın
Mis gibi şeftali reçeli kokuyor ev
Eki Görüntüle 2906554
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
Birtekefem
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Z zeynebzeyneb
Haberim var benim. Acil bir durum olmuş gelecek tekrar inşaallah.LuckyMom ne iptali habersiz selamsız
Evet ya malzeme bir dünya, uğraşıyorsun azıcık kalıyorBen de kavanoza şakşuka yaptım ilk defa ne bereketsizmiş öyle biber patlıcan ayıkla kızart domates sos yap sarımsağı maydanozu bi dünya malzemeden 4 büyük kavanoz çıktı artan malzemelerim vardı geçen hafta aldıklarımdan yorulduğuma değmedi sanki
Ben bu sene adam akıllı birşey yapmadım. Niyeyse o istekte yok. Yeşil Fasulye yaptım bi, çilek reçeli yapacağım eylülde çıkan yayla çileğini bekliyorum. Umarım olur.Ah nego diyorum ya sana benzetiyorum kendimi dün ben de şeftali ve mürdüm eriği aldım reçel için akşam işim geç bittiği için Şekere yatıramadım şimdi kalkıp soyacaktım da vazgeçtim kurutmalık biber patlıcan aldım patlıcanlar hazır da biberleri de oyup asayım son güneşler malum
Patlıcan piştikçe küçülüyor. Bende şakşuka tarzı yaptım. Az bir yağda kızarttım biber ve patlıcanı. Bayağı olur diye düşünüyordum ki 2 poşet çıktı. Domates olmasa içinde o da çıkmazdıBen de kavanoza şakşuka yaptım ilk defa ne bereketsizmiş öyle biber patlıcan ayıkla kızart domates sos yap sarımsağı maydanozu bi dünya malzemeden 4 büyük kavanoz çıktı artan malzemelerim vardı geçen hafta aldıklarımdan yorulduğuma değmedi sanki
Ben seviyorum canım, bence çok da farketmiyorSiz böyle kışlık hazırlık yapınca bi özendim kızlar. Biz hiç yapmayız kışlık mevsimindeki gibi olmuyor sevmiyoruz. bi tarhana bulgur yapılır o kadar. Bir de 2 senedir annemler domates sos yapıyor ben de nasipleniyorum o var
Banada reçel vir negoooooGünaydıııın
Mis gibi şeftali reçeli kokuyor ev
Eki Görüntüle 2906554
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
Birtekefem
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Z zeynebzeyneb
Kış sebzesi de çok severim ben sebzeciyim zatenTabi yazın yediğimizin yerini tutmuyor ama kışın yaz sebzeleri hem tatsız hem pahalı biz de eşimle kış sebzelerini çok sevmiyoruz şişlik yapıyor genelde lahana, karnabahar, brokoli
Çok iyi yapıyorsun yap yapabildiğin kadarBen de çoğunlukta dolaba koyardım da bu sene doğumdan ötürü yemeklik, ikramlık şeyler koydum - koyacağım dolaba o yüzden kavanoza yöneldim canım kızım çok cadalozdu yemek vs yapmaya fırsatım olmuyordu elimin altında hazır bir şeyler olsun diye uğraşıyorum
Ben bu yıl baya zamanı kaçırdım bi domates sosu yaparım o kadar. O benim elim ayağım bildiğin. Buzluğa da baya çörek börek tarzı atacağım bu yıl inşallah. Birde turşu yaparım. Geçen yıldan fasulye türlü patlıcan kapya baya şey yaptım da omlar da pek yenmiyor bizde bu yıl yapmam.Ben seviyorum canım, bence çok da farketmiyorben zaten normal de de bakliyat, poğaça, kek, kurabiye bulundururum dondurucuda. Pratik oluyor büyük kolaylık çalışana, çocuğu olana, sürekli misafiri gelene.
Çift poşete koyar pipetle vakumlarım koyduklarımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?