Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ah nego diyorum ya sana benzetiyorum kendimi dün ben de şeftali ve mürdüm eriği aldım reçel için akşam işim geç bittiği için Şekere yatıramadım şimdi kalkıp soyacaktım da vazgeçtim kurutmalık biber patlıcan aldım patlıcanlar hazır da biberleri de oyup asayım son güneşler malum

Evet ya malzeme bir dünya, uğraşıyorsun azıcık kalıyor
En güzeli domates sos bereketli.
Ajvar yapacak mısın? Bir tarif var birde turşu gibi onu yapmıştım geçen yıl atayım tarifi seversin bence sen

Ben bu sene adam akıllı birşey yapmadım. Niyeyse o istekte yok. Yeşil Fasulye yaptım bi, çilek reçeli yapacağım eylülde çıkan yayla çileğini bekliyorum. Umarım olur.

Patlıcan piştikçe küçülüyor. Bende şakşuka tarzı yaptım. Az bir yağda kızarttım biber ve patlıcanı. Bayağı olur diye düşünüyordum ki 2 poşet çıktı. Domates olmasa içinde o da çıkmazdı

Ben seviyorum canım, bence çok da farketmiyor ben zaten normal de de bakliyat, poğaça, kek, kurabiye bulundururum dondurucuda. Pratik oluyor büyük kolaylık çalışana, çocuğu olana, sürekli misafiri gelene.
Çift poşete koyar pipetle vakumlarım koyduklarımı.

Tabi yazın yediğimizin yerini tutmuyor ama kışın yaz sebzeleri hem tatsız hem pahalı biz de eşimle kış sebzelerini çok sevmiyoruz şişlik yapıyor genelde lahana, karnabahar, brokoli
Kış sebzesi de çok severim ben sebzeciyim zaten

Çok iyi yapıyorsun yap yapabildiğin kadar

Ben bu yıl baya zamanı kaçırdım bi domates sosu yaparım o kadar. O benim elim ayağım bildiğin. Buzluğa da baya çörek börek tarzı atacağım bu yıl inşallah. Birde turşu yaparım. Geçen yıldan fasulye türlü patlıcan kapya baya şey yaptım da omlar da pek yenmiyor bizde bu yıl yapmam.

26 ağustos ödevi

O kadar konuştuk madem dondurucuya şöyle poğaça vs yapıp atalım mı bugün
Malum okul da açılacak beslenme için pratik oluyor. Onun harici ev içinde pratik oluyor çıkar çözülsün ye

Süpürge temizlemek

kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
Birtekefem
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Z zeynebzeyneb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…