- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Dayanamadım kalktım banyoyu temizledimUykun varsa uyu bence:)
Hoşbuldum, kendimi tanıtayım 2 ve 5 yaşında 2 oğlum var, öğretmenim.Hoşgeldiniz tabii ki
Onu yapmayanlar da varHoşbuldum, kendimi tanıtayım 2 ve 5 yaşında 2 oğlum var, öğretmenim.
pandemiden önce iyi kötü bir düzenim vardı pandemi ile birlikte altüst oldu. Son 1 aydır memleketteydim döneli bir hafta oldu. İşler birikti, üzerimdeki atalet halimden kurtulmaya çalışıyorum. Kuralları okudum. Her gün en az 5 görev belirleyeceğiz. Bugün yaptıklarımla başlıyım.
-kahvaltı ardından mutfak toparlandı.
-salon süpürüdü.
- öğle yemeği yapıldı.
-çamaşır katlanacak,yeni çamaşır yıkanacak.
-toz alınacak.
hiç bir şey yapmamışım resmenneyse yumuşak bir başlangıç olsun
Sen nasılsın sesin çıkmıyorSelam arkadaşlar nasılsınız
Çok fazla ısınırsa terler tabi ısıtmak değil çözdürmek gibi düşün.O zaman da terlemiyor mu
Hoşbuldum, kendimi tanıtayım 2 ve 5 yaşında 2 oğlum var, öğretmenim.
pandemiden önce iyi kötü bir düzenim vardı pandemi ile birlikte altüst oldu. Son 1 aydır memleketteydim döneli bir hafta oldu. İşler birikti, üzerimdeki atalet halimden kurtulmaya çalışıyorum. Kuralları okudum. Her gün en az 5 görev belirleyeceğiz. Bugün yaptıklarımla başlıyım.
-salon süpürüdü.
- öğle yemeği yapıldı.
-toz alınacak.
Başlıycam başlıycam kafamda yaptım planımı. Bekle beni 1 eylülPek bişey değil hiçbişey yemicenolsun hazır hissedince başlarsın sen de
Eline sağlıkDayanamadım kalktım banyoyu temizledim
Allah bağışlasınHoşbuldum, kendimi tanıtayım 2 ve 5 yaşında 2 oğlum var, öğretmenim.
-salon süpürüdü.
- öğle yemeği yapıldı.
-toz alınacak.
Heh ben de seni örnek alıyorum kaptanım oturdum kitabımın başına oh mis:)Oturdum sadece oturdum oh beee, onu düşün bunu düşün kafam infilak edecek
Harryciğimden bir kaç sayfam kaldı bitireyim
Heh ben de seni örnek alıyorum kaptanım oturdum kitabımın başına oh mis:)
İşler bitti bu arada evim çiçek gibi
Oda kokusu önerisi istiyorum negom ve arkadaşlar:) Asla aradığımı bulamadım
Evin çiçek gibiymiş haketmişsinHeh ben de seni örnek alıyorum kaptanım oturdum kitabımın başına oh mis:)
İşler bitti bu arada evim çiçek gibi
Oda kokusu önerisi istiyorum negom ve arkadaşlar:) Asla aradığımı bulamadım
Bide buhurdanlıkEvin çiçek gibiymiş haketmişsin
Oda kokusu hatta koku hastasıyım, zararlı diyecekler önemi yok vazgeçmem
Febreze inkiler çok kalıcı oluyor. Bambu oda kokuları yoğun değil ama hafif hafif sürekli mis koku, evin girişine koyuyorum. Rebul du sanırım bimde falan var.
Yumoşun giysi kokusu da çok kalıcı. Eyüp sabri tuncerin ki de güzel.
Ayrıca yumuşatıcı sulandırıp püskürtüyorum perdelere koltuklara(yumuşatıcıdan vazgeçmem gören boşuna zararlı yazmasın)
Sonrasinda baktim gercek cicegi asiri pahalı ondan umudu kestim oda parfumunu falan arastirmadimŞakayık bahsi geçmişti burdaSaricivcivcikcik ile hoş kokulu sohbetlerde
Çok sıcak dün çıktım gözlerime kan oturdu sıcaktan saatlerce kendime gelemedim ılık duştan sonra toparlandımSabah beri naapmışım ııııııııı hiç.
Yatak toplamışım kahvaltı yapmışım telde konuşmalar falan.
Sonra mezarlığa gittim başım çok ağrıdı dışarda hala sepet gibi kafam.
Dünyanın işi bende oturuyorum bir işaret bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?