Çok sıcak dün çıktım gözlerime kan oturdu sıcaktan saatlerce kendime gelemedim ılık duştan sonra toparlandım
Sen harry potter mı okuyodunOturdum sadece oturdum oh beee, onu düşün bunu düşün kafam infilak edecek
Harryciğimden bir kaç sayfam kaldı bitireyim
Nego terliğini fırlatsana bana odaklayıp
Onu hala alamadımBide buhurdanlık
Bence gir daha kötü olma kaç saat kalkamadım ilk gelince girseydimDuşa gir diyosun ne kadar hoş bişidir o
Eveet az kaldı bitirmeye kıyamıyorumSen harry potter mı okuyodun
En en en sevdiğim
Oda kokusu hatta koku hastasıyım, zararlı diyecekler önemi yok vazgeçmem
Febreze inkiler çok kalıcı oluyor. Bambu oda kokuları yoğun değil ama hafif hafif sürekli mis koku, evin girişine koyuyorum. Rebul du sanırım bimde falan var.
Yumoşun giysi kokusu da çok kalıcı. Eyüp sabri tuncerin ki de güzel.
Ayrıca yumuşatıcı sulandırıp püskürtüyorum perdelere koltuklara(yumuşatıcıdan vazgeçmem gören boşuna zararlı yazmasın)
Kullanıyorum canım ama mumlu olan sürekli yakamıyorum. Sen elektrikli difüzör olanları mı dedin:)Bide buhurdanlık
tam benim kafa hiç umrumda değil zararlı olması ve alerjime rağmen
Chakra kullanıyorum çamaşırlara ama çok pahalı oldu yaBen fısfıs değil de çubuklu seviyorum canım en son karacanın aldım ama hemen bitti
Ben bide her gün alt üst çeviririm çubukları öyle daha çok kokuyorRebul bakayım bi buket diye bir kolonyası var bayılırım oda kokusu varsa harika olur:)
Kullanıyorum canım ama mumlu olan sürekli yakamıyorum. Sen elektrikli difüzör olanları mı dedin:)
Çubuklular çabuk bitiyor o yüzden çok para vermeye gerek yok bim de ki gayet güzeltam benim kafa hiç umrumda değil zararlı olması ve alerjime rağmen
Chakra kullanıyorum çamaşırlara ama çok pahalı oldu yaBen fısfıs değil de çubuklu seviyorum canım en son karacanın aldım ama hemen bitti
Ben bide her gün alt üst çeviririm çubukları öyle daha çok kokuyorRebul bakayım bi buket diye bir kolonyası var bayılırım oda kokusu varsa harika olur:)
Kullanıyorum canım ama mumlu olan sürekli yakamıyorum. Sen elektrikli difüzör olanları mı dedin:)
Sürekli yakamıyorum onu işte canım. Bide ben böyle karışık bi yağ almışım bolluk bilmem ne yazıyor diye migrenimi coşturuyor kokusuMumlu olanı diyorum evet
tam benim kafa hiç umrumda değil zararlı olması ve alerjime rağmen
Febrese yeşil canımın içidirÇubuklular çabuk bitiyor o yüzdem çok para vermeye gerek yok bim de ki gauet güzel101 de de var. Rebulun kolonyalar da güzel aynen. Bendr alt üst yaparım
Airwickin de çubuklu var 101 de ama çabuk bitiyor o da uygun güzel kokuyor.
Wc için de febrese banyo mutlaka tavsiye ederim çok uzun gidiyor.
Ayy bu işte çok güzel kokuyor bahar gibii
Ben pembesini kullandım bitti mavi alacaktım yeşil mi alayımFebrese yeşil canımın içidir
Tamam rebula bugün bakayım hemen teşekkürler :)
Ben dağ esintisi çam kokularını çok seviyorum ondan yeşil diyorumBen pembesini kullandım bitti mavi alacaktım yeşil mi alayım
Ben çiçek sabun kokuları severim:)Ben dağ esintisi çam kokularını çok seviyorum ondan yeşil diyorum
Çocukluğumun temizlik kokusu da dixi çam olan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?