Sabun kokusu falansa kesin mavi al:)Ben çiçek sabun kokuları severim:)
Amiin inşaallahEylül için güzel planlarım var benimde negom inşallah allah güç versin gerçekleştireyim hepsini
Tamam deniyeyim bakalımSabun kokusu falansa kesin mavi al:)
Afiyet olsun çok güzel görünüyor:)Şunu bi hüpletim bakim hele
Bonus seninle bir zayıflama gurubunda idik sanki ben senin listene göre beslenmeye başlamıştım güzel kilolar vermiştin ben biraz az veriyordum hala devam ediyor musun
Maaşallah diyelim nazar değmesinEtmezmiyim bi deri bi kemik kaldım nerden hatırlıyosun acaba hemen bi çek edip geliyorum
Hmm 10.takım da ben hiç yarışmadım arada bazı arkadaşlara yazmaya girmişimdir.Cuma yarışması onuncu gurup Ben bıraktığım gibi alıyorum yesem kilo yemeden iş çok ayakta duracak halim kalmıyor belkide bu bahaneyle sığınıyorum
Ben yanlış hatırlıyorum demekki rumuz yabancı gelmedi sen sandım kusura bakmaHmm 10.takım da ben hiç yarışmadım arada bazı arkadaşlara yazmaya girmişimdir.
Benim olduğum gruplara baktım senle hiç yazışmamız olmamış
Hapşırık var mıydı sende? Ortaya karışık ne ararsan var bende hafif ateşim de var.M Musluk Suyu
malipina kuzularım çok geçmiş olsun ikinize birden ❤
Bende geçen hafta perşembeden beri öyleydim anca geçti sesim bile tam açılmadı
Hapşırık var mıydı sende? Ortaya karışık ne ararsan var bende hafif ateşim de var.
Yok ne kusuru rumuz yabancı gelmez çok eskiyim o tarafta görmüşsündür illaki.Ben yanlış hatırlıyorum demekki rumuz yabancı gelmedi sen sandım kusura bakma
Çok tatlısın ve kardeş Allah için enerji dolusun bin maaşallahYok ne kusuru rumuz yabancı gelmez çok eskiyim o tarafta görmüşsündür illaki.
Biraz öbür taraf gibi oldudiyet tarafı işte
Çok tatlısın ve kardeş Allah için enerji dolusun bin maaşallah
Bi gün ben de sayende kendine bakan bir gadın olacağım inşallahNiyet ettim topunuza etikete
Salı cuma bakım gecelerine başlayalım inşallah olur mu?
Hayır olmaz desenizde çokta şey değil ben başlaycam siz düşünün gerisini
Nego
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
golgefeslegeni
sudem34
Incredible incredible
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?