- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Ben hep uzun programda yıkıyorum çünkü lekeler çıkmıyorNego simdi iki tane sorum var size.
Birincisi renkli camasirlari kac derecede ne kadar süre yikiyosunuz? Kimileri 30 derecede 30 dklik kisa programda yikiyomus. Ben hep 40 derecede 2 saatlikte yikiyorum.. öyle yipranir yikama dediler ama 30 dakikalikta da lekeler cikmiyo denedim... bene bi aydinlatin..
İkinci sorum sen de yumos kullaniyomussun galiba ben bikac marka deneyip en son ona geri döndüm. Kokusunun uzun süre kalmasi icin formül var mi? Programdan programa da degisiyo sanki o ya. Bir de cabuk bitmiyo mu ben mi bol keseden kullaniyorum ki 1 kapak atmiyo musun?
Sorularim bu kadar
Peki teşekkür ederim40 derecede 1 saat yıkıyorum ben
Ayy bunu hic dusunmemistim evet cok mantikli yumusatici meselesiBen hep uzun programda yıkıyorum çünkü lekeler çıkmıyoryumuşatıcı kokusu içinde balkonda çok kalmasın kurulduğu gibi al içeri. Uzun süre kalırsa koku gidiyor
Rica ederim, temizlerse 40 derece 20dk yıkadığımda oluyor. Yumuşatıcı kullanmıyorum baş ağrısı yapıyor kokusuPeki teşekkür ederim
Görüntü ve tadından belli canımHazır yufkadan baklava ve evde elde acilan baklava farkını nasıl anlarız??
Ayy öyle mi? Beni tıkıyo arada bi açıkçası aslinda kullanmamam lazim ama seviyorum arada bi aliyorum dayanamayipRica ederim, temizlerse 40 derece 20dk yıkadığımda oluyor. Yumuşatıcı kullanmıyorum baş ağrısı yapıyor kokusu
Teom tad ve görüntü zaten hiç yediklerime benzemiyorGörüntü ve tadından belli canım
Resmini at istersen canım anlarızLeke varsa olan yere makinaya atmadan leke çıkarıcı sürüyorum. Öyle atıyorum. Tertemiz çıkıyor. Yağ lekesi bile kalmıyor.
Ya birine baklava yaptirdim. Muhtemelen kazıklandim. Mümkün değil bu evde açılmamış. Çatalla bölunmuyor şerbeti tam çekmedi. Yufkalar resmen kağıt gibi birbirinden rahatlıkla ayrılıyor. Sert
Leke varsa olan yere makinaya atmadan leke çıkarıcı sürüyorum. Öyle atıyorum. Tertemiz çıkıyor. Yağ lekesi bile kalmıyor.
Ya birine baklava yaptirdim. Muhtemelen kazıklandim. Mümkün değil bu evde açılmamış. Çatalla bölunmuyor şerbeti tam çekmedi. Yufkalar resmen kağıt gibi birbirinden rahatlıkla ayrılıyor. Sert
Yok ya tatlı soğuk diye serbet sıcak olmalıÇok mu soğuk verdin şerbeti
Dur kalkınca atacağım şimdi odadayım.Resmini at istersen canım anlarız
Tamam canımDur kalkınca atacağım şimdi odadayım.
Uyuma bekle amaTamam canım
Bi saattir atmadın mı resim ulanDur kalkınca atacağım şimdi odadayım.
Çekmemiştim bonbon durun çekip atacağım daBi saattir atmadın mı resim ulan
Kızlar burda olan acil yardım etsin
Kızlar çok acil yardım
kiz odadan mutfak kac km ?Çekmemiştim bonbon durun çekip atacağım da
Ya Rabbi gebe ağzıyla söyledi dua niyetine inşallah amiiinnNoliyi ya size pek bir çalışkansınız bonusla ikiniz
Hepsini yemedin inşallahÇekmemiştim bonbon durun çekip atacağım da
Ben yarin cam silcem siz de silcek misiniz bence silceksiniz
Bonus Hani bi milyoncudan güya cam silme mopu diye 20 lilaya bi mop almistimya. Sonra cami silerken asagi düşürmüştüm sen de hunharca gülmüstün . Onun sopasina kagit sıkıştırdım artik cama cikmadan üstleri onunla aliyorum tabi bez sarip yapiyorum kendi mopu camur haline getiriyo yoksa
Orijinal mop alasim var da cok pahalı ya o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?