Ben hep uzun programda yıkıyorum çünkü lekeler çıkmıyoryumuşatıcı kokusu içinde balkonda çok kalmasın kurulduğu gibi al içeri. Uzun süre kalırsa koku gidiyor
Gerçekten haklı mıyığğğmmm yağğnneeeSaricivcivcikcik musluk o kaddar haklı ki kesinlikle fazla güneş görmesin çamaşır
Ya benim makinenin 30 u yok olsa ona atacağımNego simdi iki tane sorum var size.
Birincisi renkli camasirlari kac derecede ne kadar süre yikiyosunuz? Kimileri 30 derecede 30 dklik kisa programda yikiyomus. Ben hep 40 derecede 2 saatlikte yikiyorum.. öyle yipranir yikama dediler ama 30 dakikalikta da lekeler cikmiyo denedim... bene bi aydinlatin..
İkinci sorum sen de yumos kullaniyomussun galiba ben bikac marka deneyip en son ona geri döndüm. Kokusunun uzun süre kalmasi icin formül var mi? Programdan programa da degisiyo sanki o ya. Bir de cabuk bitmiyo mu ben mi bol keseden kullaniyorum ki 1 kapak atmiyo musun?
Sorularim bu kadar
Kız nasıl yiyem tadı iyi değil kiHepsini yemedin inşallah
Yav yakın da totomu kaldıramadımkiz odadan mutfak kac km ?
M Musluk SuyuMusluk başı mıydı neydi adı musluklu olan bir arkadaşım vardı onu da etiketleyeyim o bana dün perde programım var demişti etiketleyin kızlar ne olur ya
Bu o kadar ince ki ben dediğini anladım ama bu bildiğin kağıt gibi tel telJes ev baklavası eğer hamuru kalın açıldı ise çekmiyor serbetini
Görmek lazım canımBu o kadar ince ki ben dediğini anladım ama bu bildiğin kağıt gibi tel tel
Dur kalkayım herkes yatacak yoksaGörmek lazım canım
Yazıklar olsun musluk başı demek
Dimi tabi aklın yolu birGörmek lazım canım
O zaman bi hoşuna gitmiştiYazıklar olsun musluk başı demek
Hala hoşuma gidiyor sanki farklı bir hava kattıO zaman bi hoşuna gitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?