Amin canım sağol cümlesininher şey çok pahalı gerçekten. Rabbim yardımcınız olsun
Ediyor küçük oğlan büyüğü çalışıyor kızda derse başladıOğlanlar yardım etmez mi abla?
Bugün oğlum hasta bütün işler yalan oldu10 eylül ödevi
Pencere önlerinin tozunu almak
En az iki kapı silmek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
Z zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Geçmiş olsunBugün oğlum hasta bütün işler yalan oldu
Vallaha mı ya robot benim kadar iyi yapamaz sanıyordum keşke benim de olsaYok canım yorulduğum için değil süpürgem artık iyi çekmiyor içime sinmiyor. Robota çok güzel temizliyor diyorlar ondan istiyorum tamamen
Geçmiş olsun neyi var?Bugün oğlum hasta bütün işler yalan oldu
Bende baktım yorumlarından ciddi pislik topluyor. Keşke benimde olsaVallaha mı ya robot benim kadar iyi yapamaz sanıyordum keşke benim de olsa
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Kusma şikayetiyle gittik biz Dr. Salgın var dedi hakikaten de gelen herkes ishal ve kusma dan şikayetçiydi.Geçmiş olsun neyi var?
Kusma şikayetiyle gittik biz Dr. Salgın var dedi hakikaten de gelen herkes ishal ve kusma dan şikayetçiydi.
Aynı şu an abla daha konuşmadımBonus amcan nasıl virüs çoğaldı ya
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Benim küçük yeni iyileşti Zeynep acayip ishal birde çabuk geçmiyor maalesef evde diğer çocuklara da bulaştı sanırım tuvalet boş bırakmıyorlarKusma şikayetiyle gittik biz Dr. Salgın var dedi hakikaten de gelen herkes ishal ve kusma dan şikayetçiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?