Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim küçük yeni iyileşti Zeynep acayip ishal birde çabuk geçmiyor maalesef evde diğer çocuklara da bulaştı sanırım tuvalet boş bırakmıyorlar
Çok geçmiş olsun Dr a gittiniz mi bizde ishal yoktu ama sonradan ishal de başlayabilir dedi doktor. 14 gün sürebilirmiş ishali.

Merhaba. Dünün bildirimini yapamadan uyuyakalmışım.
Yatakları topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım. Eşim kahvaltıyı hazırlamış, ben de sonrasında mutfağı topladım.
İki makina çamaşır yıkanıp, asıldı. Kuruyanları yerlerine yerleştirdim.
Pencere önlerini sildim.
Toz aldım.
Banyo ve mutfak çöplerini attım.
Tuvaleti temizledim.
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım.

Günaydın sevgili gadınlar bugünlerde çok okuyup yazamıyorum ve bugün evdeyim evet sorum şu kahvaltıda ne yiyoruz ?

günaydın süpürge:)
ben yumurta haşlayıp sağlıklı normal bi kahvalti hazırlamayı düşünüyorum:)

Günaydın. Ben çubuk pişi yapmayı düşünüyorum
Oooo efsane Bonus sayesinde denemiştim çoook güzeldi Ben de normal pişi hamuru yoğurdum o mayalanana kadar kızımın bebek arabasını teker, sepet Allah ne verdiyse banyoya sokup yıkayacağım çok kirlenmiş yahu geliyommm

günaydın süpürge:)
ben yumurta haşlayıp sağlıklı normal bi kahvalti hazırlamayı düşünüyorum:)
Sağlıklı beslenen insanlar candır valla harikasın ben de yakında başlarım salatalık domates kemirmeye doğum kilolarını vereceğim inşallah amin

Eline sağlık oğlum çok seviyor ben de haftada 1 gün yapıyorum mutlaka :) dikkat et kendini fazla zorlama

Sağlıklı beslenen insanlar candır valla harikasın ben de yakında başlarım salatalık domates kemirmeye doğum kilolarını vereceğim inşallah amin

beraber sağlıklı besleniriz o zaman gelsin sağlıkla kucağına al da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…