Çok geçmiş olsunBenim küçük yeni iyileşti Zeynep acayip ishal birde çabuk geçmiyor maalesef evde diğer çocuklara da bulaştı sanırım tuvalet boş bırakmıyorlar
Duygularım karışık.Çok şükür bakalım koşturmalı gidiyorSeninki de gidiyor artık, nasıl hissediyorsun
Kusma şikayetiyle gittik biz Dr. Salgın var dedi hakikaten de gelen herkes ishal ve kusma dan şikayetçiydi.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinBenim küçük yeni iyileşti Zeynep acayip ishal birde çabuk geçmiyor maalesef evde diğer çocuklara da bulaştı sanırım tuvalet boş bırakmıyorlar
Doktora goturmedim ateş falan olmadı sıvı ve yoğurt yedirdim bolcaÇok geçmiş olsunDr a gittiniz mi bizde ishal yoktu ama sonradan ishal de başlayabilir dedi doktor. 14 gün sürebilirmiş ishali.
Rabbim razı olsun inşallah gülümÇok geçmiş olsun Allah şifa versin
Günaydın. Ben çubuk pişi yapmayı düşünüyorumGünaydın sevgili gadınlarbugünlerde çok okuyup yazamıyorum ve bugün evdeyim evet sorum şu kahvaltıda ne yiyoruz ?
Günaydın sevgili gadınlarbugünlerde çok okuyup yazamıyorum ve bugün evdeyim evet sorum şu kahvaltıda ne yiyoruz ?
Oooo efsaneGünaydın. Ben çubuk pişi yapmayı düşünüyorum
Sağlıklı beslenen insanlar candırgünaydın süpürge:)
ben yumurta haşlayıp sağlıklı normal bi kahvalti hazırlamayı düşünüyorum:)
Eline sağlık oğlum çok seviyor ben de haftada 1 gün yapıyorum mutlaka :) dikkat et kendini fazla zorlamaOooo efsaneBonus sayesinde denemiştim çoook güzeldi Ben de normal pişi hamuru yoğurdum o mayalanana kadar kızımın bebek arabasını teker, sepet Allah ne verdiyse banyoya sokup yıkayacağım çok kirlenmiş yahu geliyommm
Sağlıklı beslenen insanlar candırvalla harikasın ben de yakında başlarım salatalık domates kemirmeye doğum kilolarını vereceğim inşallah amin
Yine değişik ve güzel tarif en yakın zamanda deneyeceğim
Şunu yapıcam çocuklar maydanozu falan yemiş olur içinde küçükte peynir pek sevmiyo.
Patates kızarttım çok pişmanımGünaydın sevgili gadınlarbugünlerde çok okuyup yazamıyorum ve bugün evdeyim evet sorum şu kahvaltıda ne yiyoruz ?
NiyekiPatates kızarttım çok pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?