- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Çoğunu ben yedim üstelik ekmek arası yapıp yedimNiyeki
Can boğazdan gelirÇoğunu ben yedim üstelik ekmek arası yapıp yedimGüne harika bir başlangıç
oğlan da geliyo mu ablayı servise bindirmeye:) kızın sevdi mi okulu limonsuzum
teşekkür ederim canım
Samdanım tahmininden daha çok sevdi çok şükür ☺
Gelmez mianne bende gelicek miyim diye kendini acındırıyor saatleri sayıyor ablası yokken. Hadi gidip alalım diyor. Gelince büyük kavuşma, sarılma ve oynama, bikaç dakika sonra da kavgayla kapanışı yapıyorlar
Ben artık öğrendim mecbur kalmadıkça aralarına girmiyorumkardeş olmak bunu gerektirir limonsuzum
biz de öyleydim kardesimle
maşallah kızına:) egleniyo okulda demi
10 gün kalır demişler tek iyileşsin de kalsınBonus bonusum amcan nasıl oldu?
Amin inşAllah canım benim10 gün kalır demişler tek iyileşsin de kalsın
Annem de aynısını söylüyorCan boğazdan gelir
Geçmiş çok olsun10 gün kalır demişler tek iyileşsin de kalsın
Ben artık öğrendim mecbur kalmadıkça aralarına girmiyorum
Evet canım ☺ öğretmen oyunla öğretmeyi tercih ediyorum benim yöntemlerim farklı dedi.
Geçen gün derste yağ satarım bal satarım oynuyorlardı
İlk başta öğretmen soğuk ve mesafeli geldi bana ama kızım çok sevmiş. Önemli olan o zatenaaa çok iyiöğretmen çok önemli ya:)
bence de girme araya limonsuzum
İlk başta öğretmen soğuk ve mesafeli geldi bana ama kızım çok sevmiş. Önemli olan o zaten
Yoook girmeeem. Girince birleşip bana saldırıyorlar
Yok samdanım öyle değil. Mesela sorulara cevap vermiyordu, verse de ters ters cevaplar veriyordu. Sinirli gibiydi. Malum birinci sınıf, öğrencilere de böyle yapar diye korkmuştum. Ama çok şükür şuan iyi gidiyor ☺ben de veliyle samimi olmak istemem limonsuzum. en iyisi duvar örmek. bazı velilere elini versen kolunu kaptiriyosun o yüzden iyi yapiyo bence mesafeli durarak.
çok gördüm kendi çocuğunu öğretmenin gözüne sokmak için acayip acayip şeyler yapanlar
Yok samdanım öyle değil. Mesela sorulara cevap vermiyordu, verse de ters ters cevaplar veriyordu. Sinirli gibiydi. Malum birinci sınıf, öğrencilere de böyle yapar diye korkmuştum. Ama çok şükür şuan iyi gidiyor ☺
Kızımın yaptığı resmi de panoya asmış, kızım nasıl mutlu oldu
Yok yok ayrımcılık yapmıyordu, aynı anda herkese kızıyorduben de iyi olduğu velinin çocuğuna iyi davranıp kafası uyuşmayan velinin çocuğunu ayıran öğretmene ayar oluyorum.
o yüzden bana iyi geldi yaklasimiayrımcılık sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?