- 12 Haziran 2019
- 19.829
- 122.341
- 598
- 37
Yok yok ayrımcılık yapmıyordu, aynı anda herkese kızıyordu
Dün bir sürü iş yapmıştım ama girip yazamadım. Ufff ne biçim içimde kaldı
O zaman bende gidip yemek yapayım. Sonra burda buluşup çıkarızo zaman tamam
evdeyim limonsuzum:) yemek yaptım ocakta. öğle yemeğinden sonra çıkalım bir gibi olur mu:)
Yok ya heves mi kaldıe yazsana şimdi
Eline sağlık
Benim ilk posta kurudu İkincisi ipte Toplamda 6 kilodan biber kuruttum patlıcanım az oldu 3 kilodan kuruttum tabi zalımlar kuruyunca elde pek bir şey kalmıyorOğlum kahvaltı verdim ve biber patlıcan kurutmalık yapıyorum tavuk suyu vardı mercimek çorbası pişiyor
Güle güle yiyin nerde oturuyorsun bazı yerlerede kurumuyor yaBenim ilk posta kurudu İkincisi ipte Toplamda 6 kilodan biber kuruttum patlıcanım az oldu 3 kilodan kuruttum tabi zalımlar kuruyunca elde pek bir şey kalmıyor
Ben et sote ve patates puresi yamayi dusunuyorum çorbada varYemekte neler var kızlar ne yapsam onu düşünüyorum ben de
Kokusu geldi burnuma okuyunca eline sağlık ablaOğlum kahvaltı verdim ve biber patlıcan kurutmalık yapıyorum tavuk suyu vardı mercimek çorbası pişiyor
Haftasonu listem
*dağınıklık toplanacak
*yemek yapılacak
*mutfak toplanacak
*çocuklar yıkanacak
*kişisel bakım yapılacak
*çocuğun ödevleri yaptırılacak
*alışveriş yapılacak
*çöpler atılacak
*ev süpürülecek
*yerler silinecek
*toz alınacak
*çamaşır yıkanacak
*Ütü yapılacak
*Wc yıkanacak
*banyo yıkanacak
*balkon yıkanacak
*çamaşır yıkanacak
*fazla olan 3şey evden gidecek
*vakit olursa 30sf kitap okunacak
*buzdolabı temizlenecek
Saat 14ten 15e kadar maratona gelen var mı
Eline sağlık abla. Yufkam var ben de bi börek yapayım dedim. Yanına bi şeyler düşünüyorum yineBen et sote ve patates puresi yamayi dusunuyorum çorbada var
Bende kuru fasulye pilav tarhana çorbası varYemekte neler var kızlar ne yapsam onu düşünüyorum ben de
Börek akşam yemeği olarak mı?Eline sağlık abla. Yufkam var ben de bi börek yapayım dedim. Yanına bi şeyler düşünüyorum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?