Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selma kızlar
sabah ilk önce yemeğimi yaptım(taze fasülye)
ćamaşır attım Makinaya sonra astım
kahvaltı yaptık bulaşıkları mak.attım
Ortalığı topladım
banyonun heryerini aspirin le fısfısladım
oģlum geldi öğle yemeğine.sonra çocukları okula götürdüm.okula giderken arkadaş bana gel yaprak saralım dedi.
eve döndüm evi süpürdüm .wcyi lavoboyu yîkadım. Namaz kıldım arkadaşıma gittim.yaprak sardık.sonra kızı okuldan almaya gittim .dönüşte fırına ve markete uğradık
eve geldim hemen sobayı yaktım.banyoyu temizledim.yemek yedik .bul.mak.attım.iykide şu bulaşık makinası var.şimdide namaz kılıp oğlumla ders ćalîşacaz

Yahu biri bana coklu alintilamayi ogretsin kactir hep son alintiladigim cikiyor hani digerleri nerde!!
Neyse..
Negocum valla bende ne zaman diyete odaklansam elimde cips,kola,baklava vs buluyorum..diyet kelimesi bende obez ol olarak geri donuyo ..
85 kiloyum ve cok rahatsizim bu halimden neyse 2 hafta sonra saglikli beslenme adi altinda spora baslicam evde .. bakalim insallah birakmayip azimli olup verelim su kilolari yaa

@Lices_s Allah yardimcin olsun ben o sureclerden gectim.. o yuzden bos kalmak istemiyordun demek anliyorum seni,,bende kafayi yemistim.bak ben 12 yillik evli olucam yakinda kizim 5 yasinda..

marla ben cok gezdim huniyle alekta movik movik diyerek
Zamanla topige ayak uyduruyodun,duzeni tutturuyosun

Nasıl olucak peki bu gorevler ne zaman verilecek nasıl olucak kacta kalkklacak vs

Çoklu alıntı yapmayı ben de bilmiyorum yapamadım bir türlü :)
Yaa demek sen de benim gibi uğraştın canım ben de 5 buçuk yıldır uğraşıyorum hala bekliyorum bu psikoloji çok kötü Allah kızına ailesiyle uzun ömür versin inşallah bir de bana da nasip etsin amiin:)

Sizi coklu alintilayarak giris yapiyorum olaya
Kimleri alintilayacaksaniz yorumlarinin altinda +alinti yaziyor ya hani o basacaksiniz. Sonra yorum yazmaya gelip orda alintilari ekle diyeceksiniz. Karsisiniza ekran cikacak ordan da eklemeye onay verip yazacaksiniz altina yorumunuzu Anlatabildim mi?

Önce alıntıya tıklıyorsunuz sonra cevaplaya tıklıyorsunuz. Cevaplamak istediğiniz her mesaja aynı işlemi yapıyordunuz.

Ha ha başardım kızlar teşekkürler :) :)

Alıntıları ekle butonunu ilk defa görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…