- 7 Mart 2018
- 1.331
- 3.783
- 133
Arkadasin dedigi gibi yapinca alintilari tekrar -alinti yapman gerekiyor. Bende oyle oldu. Onu da unutma da. Sonra baska konulara baska baska alintilar eklersin falan
Aman iyi bari silinsin deBir süre sonra siliyor galiba. Hiç başıma gelmedi çünkü.
Kacta kalkacaginin bi onemi yok sadece bize sabahtaki odevler , gunluk kucuk parcalar,haftalik daha buyuk alanlar mesela mutfak veyasalon gibi alanlar veriyor...bunun disinda bizler de odev haricinde gun icinde neler yaptigimizi yazarak birbirimizi gazliyoruzNasıl olucak peki bu gorevler ne zaman verilecek nasıl olucak kacta kalkklacak vs
Allah sanada nasip etsin tez zamanda 5 yasinda kizim,2 yasinda oglum var..problem bendeydi.. kan pihtilasmam vardi,,genetik olarakta anomal kromozom bozuklugum varmis ( dusuklerimin sebepleri) univ hastanesinde arastirilip ogrendik..pgtli tup bebekten baska caremin olmadigi soylendi..eger normal yolla kiz olursa %100 down sendromlu erkek asla olmayacak dendi.. benim iki cocugumda normal..hatta kiximda 3lu tarama testi normal cikmasina ragmen dr inanmadi bide amniyosentez yaptirdim 5.ayda..vee saglikli dr şok ... cok dua ettim ikincisi benim ailemden kaynakli maddi durumumuz iyi oldugundan adaklik kurbanlarimiz (6-7sdet) kestirip dagittik ihtiyac sahiplerine..kizim 33 haftalik prematurd dogdu..preaklampsi ve help sendromu yuzunden bide amniyosentez tetikledi sanirim..oglumda 35 haftalik yine preaklampsi..iste boyle hamile kalmak zahmetli,hamilelik zahmetli,kuvez dutumu zahmetli,ev bakimi zahmetli..olsada evlat bi baska Allah isteyen herkese nasip etsin,cok bekletmesin amiiinnnnÇoklu alıntı yapmayı ben de bilmiyorum yapamadım bir türlü :)
Yaa demek sen de benim gibi uğraştın canım ben de 5 buçuk yıldır uğraşıyorum hala bekliyorum bu psikoloji çok kötüAllah kızına ailesiyle uzun ömür versin inşallah bir de bana da nasip etsin amiin:)
Cook tsk ediyorruummSizi coklu alintilayarak giris yapiyorum olaya
Kimleri alintilayacaksaniz yorumlarinin altinda +alinti yaziyor ya hani o basacaksiniz. Sonra yorum yazmaya gelip orda alintilari ekle diyeceksiniz. Karsisiniza ekran cikacak ordan da eklemeye onay verip yazacaksiniz altina yorumunuzuAnlatabildim mi?
Cok daha pratik bi yontem supeeerrrrÖnce alıntıya tıklıyorsunuz sonra cevaplaya tıklıyorsunuz. Cevaplamak istediğiniz her mesaja aynı işlemi yapıyordunuz.
Görev tamamdır12 Kasım Ödevi
Çaydanlıkların kirecini temizlemek (çaycı, ketıl vs)
@malii
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
@tosia
H hasbeenandgone
@samdan
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
@_Gulnihal_
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
D Dilos06
O1deren87
Günaydın kızlar efodan ödev var
13 kasım ödevi
1. Kapıları silmek
2. Evi bugün hep düzenli tutmak
efo ayın 15inde gelicekmiş.kimse işleri aksatmasın yazsın okuyorum ben dedi haberiniz olsun
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
D Dilos06
O1deren87
Nur1835
@_Marla_
Dünden evi temizlediğm için bugün rahatım.keyif yapacamGünaydın kızlar efodan ödev var
13 kasım ödevi
1. Kapıları silmek
efo ayın 15inde gelicekmiş.kimse işleri aksatmasın yazsın okuyorum ben dedi haberiniz olsun
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
D Dilos06
O1deren87
Nur1835
@_Marla_
Offff of yine gitti domestos unu sevdiğimGünaydın kızlar efodan ödev var
13 kasım ödevi
1. Kapıları silmek
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
D Dilos06
O1deren87
Nur1835
@_Marla_
Aferim çekirge 10 puan sanaDünden evi temizlediğm için bugün rahatım.keyif yapacamkapılarımda temiz ve elbette evi düzenli tutacam
Bi rahat durmuyo karıOffff of yine gitti domestos unu sevdiğim
Biz alışkınız senelerdiraksatmayız aksatmayız yaa yeter ki gelsin gidip durmasın valla
Ben de pek anlamam ama yatak odası danteli gibi duruyor.kızlarr mutfakta üç tane böyle üst rafım var normalde boş duruyor bu dantellerimi koysam sacma mi olur sizce.
3 katada bu sekıl koysam mı ki hiç de anlamam bu dantel işlerinden yatak odasına mı konur bu yoksa ? millet gülmesin de bana
Biz alışkınız senelerdir
Pislikten hastalık kaparız muhtemelenKııız buranın talimat vericisi banlandı e şimdi ne olacak evleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?