Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nasıl olucak peki bu gorevler ne zaman verilecek nasıl olucak kacta kalkklacak vs
Kacta kalkacaginin bi onemi yok sadece bize sabahtaki odevler , gunluk kucuk parcalar,haftalik daha buyuk alanlar mesela mutfak veyasalon gibi alanlar veriyor...bunun disinda bizler de odev haricinde gun icinde neler yaptigimizi yazarak birbirimizi gazliyoruz iyi oluyo herseyi yazmak
Allah sanada nasip etsin tez zamanda 5 yasinda kizim,2 yasinda oglum var..problem bendeydi.. kan pihtilasmam vardi,,genetik olarakta anomal kromozom bozuklugum varmis ( dusuklerimin sebepleri) univ hastanesinde arastirilip ogrendik..pgtli tup bebekten baska caremin olmadigi soylendi..eger normal yolla kiz olursa %100 down sendromlu erkek asla olmayacak dendi.. benim iki cocugumda normal..hatta kiximda 3lu tarama testi normal cikmasina ragmen dr inanmadi bide amniyosentez yaptirdim 5.ayda..vee saglikli dr şok ... cok dua ettim ikincisi benim ailemden kaynakli maddi durumumuz iyi oldugundan adaklik kurbanlarimiz (6-7sdet) kestirip dagittik ihtiyac sahiplerine..kizim 33 haftalik prematurd dogdu..preaklampsi ve help sendromu yuzunden bide amniyosentez tetikledi sanirim..oglumda 35 haftalik yine preaklampsi..iste boyle hamile kalmak zahmetli,hamilelik zahmetli,kuvez dutumu zahmetli,ev bakimi zahmetli..olsada evlat bi baska Allah isteyen herkese nasip etsin,cok bekletmesin amiiinnnn
Cook tsk ediyorruumm
Önce alıntıya tıklıyorsunuz sonra cevaplaya tıklıyorsunuz. Cevaplamak istediğiniz her mesaja aynı işlemi yapıyordunuz.
Cok daha pratik bi yontem supeeerrrr

bende yaptıklarımı yaziyim;
ev süpürüp silindi
tozlar alındı
balkonlar ve tuvalet banyo yıkandı
camasirlar ütulenip yerleştirildi
yemek -ardından mutfak tekrar toparlandı,mutfak dolaplarının ön yüzleri silindi
Buzdolabı temizlenip düzenlendi
eşarp ve çamaşır çekmeceleri düzenlendi
sonra kızımla park,donuste alisveris,eve gelince duş
bulaşık makinesini de boşaltıp günü bitirdim

kızlarr mutfakta üç tane böyle üst rafım var normalde boş duruyor bu dantellerimi koysam sacma mi olur sizce.
3 katada bu sekıl koysam mı ki hiç de anlamam bu dantel işlerinden yatak odasına mı konur bu yoksa ? millet gülmesin de bana

Eklentiler

• Screenshot_20191113-015500_WhatsApp.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 31
Sanırım nescafenin etkisi tutttuu bugun sabah 7 buçuktan beri ayaktayım .
11 gibi uyku bastırmıştı ki uyumadan önce eşimle nescafe içelim dedik o içti uyudu bana bi enerji geldi kalktım mutfak dolaplarını komple boşaltıp silip düzenledim. İyi oldu ama kalabalık olduğu için içime sinmedi gene atabileceklerimi attım ama bakliyatlar un vs çok fazla var ve yer kaplıyo.neyse hiç değilse topladım sildim güzelce.
Bulaşık mkn. Bosaltıp yenileri doldurdum.
Makineye çamaşır attım çalıstırdım durdurdm sabah erkenden asarim
Banyoyu sildim.
Evi oyuncaklari vs topladım .
Şu dantelleri ütüledim :)
bakalım hâla uykum yok

aksatmayız aksatmayız yaa yeter ki gelsin gidip durmasın valla

Dünden evi temizlediğm için bugün rahatım.keyif yapacamkapılarımda temiz ve elbette evi düzenli tutacam

Offff of yine gitti domestos unu sevdiğim

Kııız buranın talimat vericisi banlandı e şimdi ne olacak evleriniz

Ben de pek anlamam ama yatak odası danteli gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…