- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
Neyse bari ban süresine kadar pislenen yerleri topluca bir ödev açar sizePislikten hastalık kaparız muhtemelen
15inde geliyo canımkızz 1 aydır falan burdayım negonun 2. mi 3. mü ne gidişi valla kıyamıyorum da
bu sefer ki ban kaç gün sürecekmiş
Kuzum kaldır ordan o danteli yatak odasimj gı orakızlarr mutfakta üç tane böyle üst rafım var normalde boş duruyor bu dantellerimi koysam sacma mi olur sizce.
3 katada bu sekıl koysam mı ki hiç de anlamam bu dantel işlerinden yatak odasına mı konur bu yoksa ? millet gülmesin de bana
Hahaha Allahtan gece kaldırmışım kimse görmeden kıızzzzKuzum kaldır ordan o danteli yatak odasimj gı oraoraya güzel kupa bardak
Mutfağı cagiristiran resim biblo vs şeyler koyabilirisn
Kaldırdım bende cnm yatak odasına serdim Allahtan kaldırmışım kv görse dalga geçerdi heBen de pek anlamam ama yatak odası danteli gibi duruyor.
Hala enerjin varsa bize de gelebilirsinSanırım nescafenin etkisi tutttuu bugunsabah 7 buçuktan beri ayaktayım .
11 gibi uyku bastırmıştı ki uyumadan önce eşimle nescafe içelim dedik o içti uyudubana bi enerji geldi kalktım mutfak dolaplarını komple boşaltıp silip düzenledim. İyi oldu ama kalabalık olduğu için içime sinmedi gene atabileceklerimi attım ama bakliyatlar un vs çok fazla var ve yer kaplıyo.neyse hiç değilse topladım sildim güzelce.
Bulaşık mkn. Bosaltıp yenileri doldurdum.
Makineye çamaşır attım çalıstırdım durdurdm sabah erkenden asarim
Banyoyu sildim.
Evi oyuncaklari vs topladım .
Şu dantelleri ütüledim :)
bakalım hâla uykum yok
Start verdım cok enerjikim
Kaldırdım bende cnm yatak odasına serdim Allahtan kaldırmışım kv görse dalga geçerdi he
Kııız buranın talimat vericisi banlandı e şimdi ne olacak evleriniz
Kızlar yatakları topladım,
Bebisi yıkadık
Banyoyu yıkadım.
Kahvaltı yaptık,
Mutfağı topladım
Şimdi ders çalışmam gerekiyor,
Hepimize kolay gelsin.
Gelirimm canımmHala enerjin varsa bize de gelebilirsin
Tezimi yazmaya çalışıyorum. Alttan da dersim var. Dersten tekrar kalma ihtimalim var.Yerim bebişine dersi çalışıcaksın?
Evet canımm oraya başka bişeyler ayarlamam lazımKuzum iyi yapmışsın oraya uymazdı zaten
Gelirimm canımmama enerjim akşamları artıyo benim gece temizliğini daha çok seviorm heralde çocuklar uyuo kafa rahat diye
Evet canımm oraya başka bişeyler ayarlamam lazım
Dimi yaa ❤❤bide sabah temiz,toplu eve uyanmakgece ev sevdiğim eğer bi sağlık problemim yoksa tabi
Evet yok canım bencede boş daha iyi ya sermiyim en iyisiMutfağın genelinde örtü yoksa hiç bişey sermeyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?