Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir de teravih namazında camide kolumu dürten teyze vardıısrarla imamla okuma diyorduhalbuki okumuyordum. Ama teyze inanmadı bir türlü. Ayakta kıyamdayken koluyla dürttü namaz bpyı
Ahhahahaha ah yemin ederim gözümde canlandı ahagdjdjfkglgl

Bir de teravih namazında camide kolumu dürten teyze vardıısrarla imamla okuma diyorduhalbuki okumuyordum. Ama teyze inanmadı bir türlü. Ayakta kıyamdayken koluyla dürttü namaz bpyı
Şimdi aklıma geldi. Bekarım daha ufukta koca bile yok otobüse bindim bi teyze hamile sandı beni ama tunik böyle önü bol. O zamanlar da 75 kiloyum tuttu kolumdan gebesin gel otur diyor yok teyze değilim diyorum inanmıyor en sonunda bak yüzüğüm yok teyze dedim yok diyor ellerin şişmiş ondan çıkarmışsın inandıramadım kadını. yol boyu teyzeyi evli ve gebe olmadığıma inandıramadım şişmanım demekte gelmedi içimden

Anammm bu da çok fenaymış

Senin yok mu hadsiz teyze maceraların
cok yok senin kadar dur en son abimin nişaninda cocuklarin pesinden gidiyorum kaybolmasinlar diye. teyzenin biri elime yapişti cekiyo kendine gülümsüyorum kibarca cekmeye calistikca beni kendine cekiyo. baktim iş ciddi neyse ben de baya inatlastim sinirlendim cocuk da gidiyor teyze birakir misin dedim yüksek sesle. herkes bana bakti ula o kadar cirpindim kimse bakmadi da ben bagirinca rezil oldum aklima geldikce gülerim

Derdi neymiş teyzenin

Merhaba. Komik teyze hikayeleri güldürdü beni. Çok hoşuma gitti.

Bugün yaptıklarımı sıralayayım;
Yatağı topladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Ödevi yapamamıştım ocağı ve davlumbazı sildim,
Mutfak çöp kovasını dezenfekte ettim,
Çamaşırları toplayıp, yerleştirdim,
Kızımın kıyafetlerini ütüledim,
Üç makina çamaşır yıkandı, onları astım,
Kızımı yıkadım,
Yatak odasının tozunu aldım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Akşam yemeğini eşimle birlikte yaptık,
Yemekten sonra mutfağı topladım,
Çay makinasına sirke koydum yine kireç olmuş,
Kızıma makrome ipinden ve keçeden oluşan basit bir dönence almıştım. Onu yaptım bitirdim az önce.
İyi geceler diliyorum herkese

Bide pazara gidenleri var teyzelerin.
Bebek arabasıyla gitmişim bi gün zaten haftalık bütün aktivitem o pazar olucak o kadar önemli benim için.

Başından girdim teee ucuna kadar susmadılar arabayla pazara mı gelinirmiş arabayı çekte bakıyım uflama tuflama susmuyolar.
Kendi pazar arabalarından daha hızlıyım ya onu kıskanıyolar.
En son biri daha ufladı bu arabaları pazara niye sokuyolar diye geri döndüm sesli sesli ah teyze yaa bi bitmediniz dedim pazarın başından beri susmadınız napim bebeğim var diye gelmim mi hiç bişey almim mi falan bi duyar kasıyorum orda var ya herkes bize bakıyo ben sizin arabalara laf ediyomuyum dedim sustu tezgaha döndü

Oyle teyzelerin yanından geçerken vur pazar arabasinin tekerine istediğine kusura bakma de istediğinde geç git çok eğlenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…