- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.217
- 598
Bir de teravih namazında camide kolumu dürten teyze vardıAyyyy bir hadsiz teyze daha
Ahhahahaha ah yemin ederim gözümde canlandı ahagdjdjfkglglBir de teravih namazında camide kolumu dürten teyze vardıısrarla imamla okuma diyordu halbuki okumuyordum. Ama teyze inanmadı bir türlü. Ayakta kıyamdayken koluyla dürttü namaz bpyı
Şimdi aklıma geldi.Bir de teravih namazında camide kolumu dürten teyze vardıısrarla imamla okuma diyordu halbuki okumuyordum. Ama teyze inanmadı bir türlü. Ayakta kıyamdayken koluyla dürttü namaz bpyı
Anammm bu da çok fenaymışŞimdi aklıma geldi.Bekarım daha ufukta koca bile yok otobüse bindim bi teyze hamile sandı beni ama tunik böyle önü bol. O zamanlar da 75 kiloyum tuttu kolumdan gebesin gel otur diyor yok teyze değilim diyorum inanmıyor en sonunda bak yüzüğüm yok teyze dedim yok diyor ellerin şişmiş ondan çıkarmışsın inandıramadım kadını. yol boyu teyzeyi evli ve gebe olmadığıma inandıramadım şişmanım demekte gelmedi içimden
Ablamda yanımda gülmekten tıslıyor hiç müdahale etmedi bir miktar kırıldım ona o zamanAnammm bu da çok fenaymış
Keşke aşerseydinAblamda yanımda gülmekten tıslıyor hiç müdahale etmedi bir miktar kırıldım ona o zaman
Çok alındım yaaaaKeşke aşerseydin
Senin yok mu hadsiz teyze maceraların
iyi cok sükürÇamaşır katladım sadece yemek yendi.
Bi mutfağı toplim inşallah çocukları uyutucam.
Lora oğlan nasıl oldu?
cok yok senin kadarSenin yok mu hadsiz teyze maceraların
Derdi neymiş teyzenincok yok senin kadardur en son abimin nişaninda cocuklarin pesinden gidiyorum kaybolmasinlar diye. teyzenin biri elime yapişti cekiyo kendine gülümsüyorum kibarca cekmeye calistikca beni kendine cekiyo. baktim iş ciddi neyse ben de baya inatlastim sinirlendim cocuk da gidiyor teyze birakir misin dedim yüksek sesle. herkes bana bakti ula o kadar cirpindim kimse bakmadi da ben bagirinca rezil oldum aklima geldikce gülerim
benzetti birine belki belki de götür beni bralardan dediDerdi neymiş teyzenin
Sağol canım Allah razı olsuncok gecmis olsun Rabbim sifa versin yavruya.
Oyle teyzelerin yanından geçerken vur pazar arabasinin tekerine istediğine kusura bakma de istediğinde geç git çok eğlenceliBide pazara gidenleri var teyzelerin.
Bebek arabasıyla gitmişim bi gün zaten haftalık bütün aktivitem o pazar olucak o kadar önemli benim için.
Başından girdim teee ucuna kadar susmadılar arabayla pazara mı gelinirmiş arabayı çekte bakıyım uflama tuflama susmuyolar.
Kendi pazar arabalarından daha hızlıyım ya onu kıskanıyolar.
En son biri daha ufladı bu arabaları pazara niye sokuyolar diye geri döndüm sesli sesli ah teyze yaa bi bitmediniz dedim pazarın başından beri susmadınız napim bebeğim var diye gelmim mi hiç bişey almim mi falan bi duyar kasıyorum orda var ya herkes bize bakıyoben sizin arabalara laf ediyomuyum dedim sustu tezgaha döndü
Bende degsitireyim bari19 Eylül Ödevi
Ütü yapmak
Nevresim değiştirmek
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@speranzoso
sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?