- 12 Haziran 2019
- 19.840
- 122.409
- 598
- 37
Geçmiş olsunYine bol kusmuklu geceden sonra çamaşır yıkama partisi yapalım bakalım. Halı da battı yıkamaya göndereceğim bugün. Herkese günaydın
Saolun kızlar teşekkür ederimNego eğer kötü olmazsan sıcak suya bir çay kaşığı zencefil at, bir dilim de limon. O çok iyi geliyor ben hasta hissedince hep öyle yaptım.
Hayır olsun Bonus
Geçmiş olsun musluk suyu.
Allah'ım herkese şifa versin.
Bilmem ki karıştırıp mı yiyorum.Midende ne var kardeşim sıvı yemek karışık mi tuketiyorsun yoksa
sürünüyorum bonus
sürünüyorum bonusev cok berbat ama agrimayan kemigim yok. sabaha kadar da kustum
cocuklarin ilacindan ictim biraz rahatlarsam kalkicam insallah
Bulaşıcı bişey mi tüh yaa iyi yapmışsın bırak işi dinlen sıcak bişeyler iç nane limon falan
Kıyamam yasürünüyorum bonusev cok berbat ama agrimayan kemigim yok. sabaha kadar da kustum
Geçmiş olsunsürünüyorum bonusev cok berbat ama agrimayan kemigim yok. sabaha kadar da kustum
Kıyamam yageçmiş olsun canım Allah şifa versin. Doktora gitsene kuzum
sagolun kizlar.babasini bekliyorum kızı sokmayım oralara dursun yaninda gidicem galiba. ilac agriyi aldi biraz tekrar basliyo dayanamıyorum su dökmüş gibi ter geliyor. sana da gecmis olsun musluk diyemedim. nasilsin simdi?Geçmiş olsunsağlık ocağına falan mı gitsen
Sağolasın musluğum sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun bol bol dinlen
Sağol canım
Sağolasın
Sağolasın
İçiyorum canım öyle şeyler, epey takviye alıyorum sağolNego eğer kötü olmazsan sıcak suya bir çay kaşığı zencefil at, bir dilim de limon. O çok iyi geliyor ben hasta hissedince hep öyle yaptım.
Hayır olsun Bonus
Geçmiş olsun musluk suyu.
Allah'ım herkese şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?